Az oldal töltődik...
Film Parádé

Bella Thorn megrendezi első teljes filmjét, de nem a PornHub-nak

Bella Thorn megrendezi első teljes filmjét, de nem a PornHub-nak
2019.11.05. Tuesday
282 megtekintés
282

A movieweb.com cikke szerint Bella Thorn felkészült arra, hogy rendezőként debütáljon. A színésznő az utóbbi időben egyre jobban belemerül a rendezés világába. A projektet "kiemelt thrillernek" nevezik, amelyet Zander Cote írt. Az ötletről magáról nem fednek fel  semmilyen információt egyelőre.

A cím nélküli, rejtéjes thriller rendezésén túl, az elismert színésznő támogatói szerepet is vállal, de az nem világos még, hogy kit fog támogatni és mivel :-) mi lesz ez a  támogatói szerep.

Eric B. Fleischman (Defiant Studios), David Bernon (Burn Later Productions) és Maurice Fadida  (Kodiak Pictures) együtt fog dolgozni a filmen. 

David Bernon így nyilatkozott a projektről:

"Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk Bellával a debütáló filmjén. Bella kitörölhetetlen nyomot hagy a  (pornó) műfajban és nem várhatjuk meg, hogy  a közönségnek kelljen felfedeznie az Ő merész látásmódját."

Bella  Thorn már rendezett egy filmet a PornHub számára és elmondása szerint nagyon élvezte (a rendezői pozíciót). Amellett, hogy híres színésznő, Thorne az egyik legkelendőbb író, filantróp (Emberbarát. Olyan ember, aki tevékeny módon szereti embertársait: segít, jótékonykodik.), zenész és vállalkozó.

Nem világos, hogy Bella Thorne mikor kezd el dolgozni a legújabb rendezési projektjén. E cikk írása óta nincs még címe, így várható, hogy hamarosan további hírek is lesznek a témában. Feltételezhető, hogy Thorne a következő év elején lép a kamera mögé. A kérdés még az, hogy vajon hol talál a fiatal művésznő annyi időt, hogy erre a projektektre is jusson.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Nézd meg, hogy a tömeg majdnem összetörte Ryan Rey...
Tegnap váratlanul megérkezett a Free Guy filmelőzetese, amiben Ryan Reynolds egy videójáték karakter...
Vajon lesz Jégvarázs 3? A film készítői válaszolta...
Hat évvel az első Jégvarázs után végre folytatódik a mozikban Elza és barátainak a története. Az új ...
11 mítosz a filmekből, amit mindannyian bevettünk
Íme 11 mítosz és a valóság a filmek világából, amivel etetnek minket. El se hiszed, mekkora blődsége...
7 filmes ikersztár akkor és most
A filmipar egyik különlegessége az, amikor ikerpárokat használnak a filmekben. Ilyen esetben még nag...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.