Az oldal töltődik...
Film Parádé

Christian Bale-nek elege van a súlyváltozásos szerepekből, soha többet nem vállal ilyet

Christian Bale-nek elege van a súlyváltozásos szerepekből, soha többet nem vállal ilyet
2019.11.10. Sunday
60 megtekintés
60

A 45 éves színész az utóbbi néhány évben meglehetősen sok súlyváltozáson ment keresztül a szerepei miatt. Bale nagyon komolyan veszi színészi munkáját, és teljesen beleéli magát a szerepébe.

Így volt ez most is. Bale az Aszfalt királyai szerepéért durván 32 kilót kellett lefogyjon. Különösen érdekes ez, mert az Alelnök szerepéért meg híznia kellett és abból kellett lefogynia az új szerephez.

Az alelnök szerepéhez Bale úgy döntött, hogy nem felel meg neki az, hogy kitömött öltönyben játszon, ezért egész nap tortákat evett, és hatalmas súlyt szedett fel, hogy beilleszkedjen a szerepbe.

Matt Damon, aki Bale-el játszott az Aszfalt királyaiban, így nyilatkozott róla:

"Volt elég időm megfigyelni őt. Hihetetlen szerzetes-szerű fegyelme van. Most is például 70 fontot kellett ledobjon ehhez a szerephez a korábbi Dick Cheney szerepéből."

Bale a fogyós szokását A Gépész című filmnél vette fel. Ekkor 28 kilót kellett fogyjon a szerephez. Ekkor kezdte el az egy alma és egy doboz tonhal/nap diétáját.

A következő nagy fogyós szerepe a Hajnali mentőakció volt, ahol ijesztő soványra fogyott le. Bale élete egyik legnagyobb alakítását nyújtja Dengler a hadifogoly szerepében.

Bale számos különféle szerepben játszott, mint pl. a  köztük Batman: Kezdődik , Amerikai botrány, A harcos és még sok más. Mindegyik szerepének más fizikai követelményei voltak, amit a színész teljes mértékben teljesített.

Az aszfalt királyainak forgatásakor a 45 éves színész elérte a fizikai korlátainak a határát és úgy döntött, hogy elege van abból, hogy lefogyjon meg felhízlalja magát a szerepek kedvéért, ami elég egészségtelen dolog.

Christian Bale nagyon megkínozta magát, hogy szórakoztasson minket a filmekben. Naponta egy alma és egy doboz tonhal nagy részünket megőrjítette volna. Abszolút érthető, hogy elege lett belőle. 

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

A Batman és a Matrix 4 forgatása a mostani tervek ...
Úgy tűnik, hogy a The Batman és a Mátrix 4 forgatása rendben folytatódik. A COVID-19 sok stúdiónál l...
Nézd meg Joker lépcsős táncát, amit egy telefonnal...
A Joker ikonikus tánca a film egyik legnagyobb pillanata, és egy szerencsés rajongónak sikerült vide...
Meghalt a Trónok harca egyik kedvence
Tegnap érkezett a szomorú hír, hogy Odin a kutya, aki a Trónok harcában Brandon Stark rémfarkasát al...
A 10 legjobb vígjáték 2019-ben (előzetesekkel)
2019 jó év volt filmek szempontjából. Mindig vannak nagyszerű filmek, amelyek egy adott évben jelenn...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.