Az oldal töltődik...
Film Parádé

Colin Trevorrow a Csillagok háborúja 9-ből származó bevételét gyerek hospice-nak ajándékozza

Colin Trevorrow a Csillagok háborúja 9-ből származó bevételét gyerek hospice-nak ajándékozza
2019.11.30. Saturday
11 megtekintés
11

Colin Trevorrow bejelentette, hogy az összes Csillagok háborúja: A Skywalker kora-ból származó bevételét az Alexander Devine gyermekek hospice intézetének adományozza. Nemrégiben kiderült, hogy Trevorrow és Derek Connolly írói részesedést kapnak a Skywalker Saga közelgő, végső részének bevételéből. Trevorrow-t eredetileg a film írásával és rendezésével bízták meg, de összekülönbözött a Lucasfilm-el és kilépett a projektből. JJ Abrams  helyette Chris Terrio-t választotta, hogy átírja a forgatókönyvet és átvegye az irányító feladatokat.

Részesedést kapni a Csillagok háborúja bevételéből, az egy elég nagy dolog és ez minden bizonnyal Colin Trevorrow-nak elég szép összeget is hoz. de ez különösebben nem érdekli Őt. Inkább példát vett George Lucas-ról, és továbbadja a szerencséjét másoknak, akiknek sokkal nagyobb szüksége van rá.

"George Lucas a filmjein keresztül megtanította nekünk, hogy kapcsolódunk a körülöttünk lévő emberekhez. Tanított minket, hogy vigyázzunk egymásra és nagyon jó példát is mutatott. Az Alexander Devine Hospice a családoknak segít a legnagyobb kihívást jelentő idők átvészelésében. Nem hiszem hogy lenne alkalmasabb módszer George örökségének tiszteletére."

Az Alexander Devine Hospice nagyon örül Colin Trevorrow nagylelkű gesztusa miatt. Ahogy Trevorrow kijelentette, George Lucas mindig is olyan volt, hogy jó célokra adományozzon pénzt, és Ő a hagyományt folytatja. Az Alexander Devine Hospice nyilatkozatot tett közzé az adományról:

"Az erő velünk van. Nagy segítség nekünk a hihetetlenül nagylelkű gesztus, és nagyon hálásak vagyunk Colinnak, hogy gondolt ránk. Ez egy rendkívüli adomány, amely megegyezik egy ápolónknak egy évre fizetett bérével és valóban segíteni fog nekünk a folytatásban. Berkshire-ben és a környező megyékben legalább 1200 gyermeknek szüksége van a segítségünkre. Gondozásunk ingyenes és adományokra meg adománygyűjtésre támaszkodunk. Nem tudjuk eléggé megköszönni Colin Trevorrow-nak és családjának a csodálatos támogatást és nagylelkűségüket."

George Lucas híres arról, hogy a Disney-től kapott 4,05 milliárd dollár nagy részét eladományozza oktatás céljára. Lucas az oktatás nagy támogatója, és folyamatban van a The Lucas Museum of Narrative Art építése Los Angelesben. Az építkezés 2018. januárjában kezdődött, és 1 milliárd dollárba kerül a 28000 négyzetméter alapterületű projekt befejezése. Öt szint lesz és 35 méter magas, könyvtárral, irodákkal és két színházzal. Ezen felül a múzeumot körülvevő terület is megújul az Exhibition Parkban.

forrás: movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Úton van a Bad Boys 4
Jerry Bruckheimer nyilatkozott a készülő Bad Boys 4-ről. Jó úton haladnak a készítéssel, így nagy es...
Az Amerika kapitány színésznőjét az anyja megölésé...
Mollie Fitzgerald-ot, kedden letaróztatták az anyja állítólagos leszúrása miatt. A színésznő az Amer...
Így néznek ki a Vissza a jövőbe szereplői három év...
A Vissza a jövőbe kétségkívül minden idők egyik leg ikonikusabb trilógiájának nevezhető. A trilógia ...
Az írók elárulták, hogy miért így végződött a Boss...
Mint mindenki tudja már, a Bosszúállók: Végjáték elég szomorú véget ért a Vasember számára, mivel fe...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.