Az oldal töltődik...
Film Parádé

BRÉKING!!! Csillagok háborúja: Skywalker kora. Megérkezett az első reakció (videóval)

Csillagok háborúja: Skywalker kora. Megérkezett az első reakció (videóval)
2019.12.05. Thursday
20 megtekintés
20

Megérkezett az első reakció és nem is akárkitől. Richard E. Grant, aki Allegiant General Pryde karakterét alakítja a filmben, megnézhette a filmet és azt lehet mondani, hogy el volt ragadtatva. A Skywalker kora talán az évtized legjobban várt filmje. Richard E. Grant megnézhette a filmet és úgy gondolja, hogy a rajongók nincsenek felkészülve arra, amit látni fognak decemberben. Olvasd el, mit nyilatkozott. A videón még beszélni is alig bír az élmény miatt.

Így nyilatkozott:


„Most láttam a Csillagok háborúja:Skywalker kora-t és erre semmi nem készít fel téged. Éljeneztem, felkiáltottam, a levegőbe öklöztem, sírtam, felálltam és megint éljeneztem. Abszolút minden benne van, ami kell. Annyira büszke vagyok arra, hogy benne vagyok és alig bírom kivárni, hogy a nézők láthassák."

Richard E. Grant elég magabiztosnak tűnik, hogy a Csillagok háború rajongói élvezni fogják a Skywalker korát. Érzelme a bejegyzésben teljesen pozitív, és arra késztet minket, hogy azon gondolkodjunk, miért kellett sírnia a filmben.

Ami Daisy Ridley gondolatait illeti... Ő nem izgul ennyire amiatt, hogy a rajongók hogyan fogadják a filmet. Ridley ezt mondta:

"Vannak olyan emberek akik soha nem fognak ilyen ku...ára beleszeretni, de ezzel nem lehet mit tenni. De azt hiszem, az emberek úgy fogják érezni, hogy ezt sok szeretettel készítették el, és JJ nagyon keményen dolgozott, hogy összehozza a kilenc filmet. Lehetetlen mindenkit boldoggá tenni."

Daisy Ridley-nek igaza van, hogy nem fog mindenki örülni. JJ Abrams semmiképpen nem tudott elkészíteni egy olyan filmet, amelyet minden Csillagok háború rajongó élvezni fog, mert ez gyakorlatilag lehetetlen. Noha nem mindenkitől várható el, hogy kedvelje a Csillagok háborúját 9-et , Ridley azt kívánja, hogy néhány rajongó tartsa meg véleményét saját magának. Ezt mondta:

"Néhány sz.r ember azt mondta nekem a Csillagok háborújáról, hogy hihetetlen. Voltak néhányan akik ezt mondták nekem: Úgy értem, hogy ez nem volt valami nagy film, igaz?" Én meg olyan vagyok, hogy rossz a modorom és azt válaszoltam, hogy nem a f.szt."

Már csak pár hét van vissza, hogy a mozikba kerüljön a film. Bizonyára mindenki nagyon várja már.  Nézd meg addig is újra (meg újra) az előzeteseket (régebbiek és a legújabb) és olvasd el a sztorikat is például Jannah-ról, vagy Leia-ról.

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly :-...
Leginkább szórakoztató cikkeket szeretnék írni a filmparádéra, de ez a hír annyira megdöbbentett, ho...
Az Aquaman 2 forgatása elúszott 2021 elejére
Az Aquaman sikere után Atlantisz királya újra visszatér a mozikba. Várható volt, hogy a film készítő...
Miért törölte az összes posztját az Instagramról B...
Blake Lively, Ryan Reynolds felesége nagyon aktív közösségi életet él, többek közt az Instagramon is...
Nicolas Cage elvállalta a Wally's Wonderland fősze...
A filmben Cage egy gondnokot fog játszani, aki egy éjszakát a vidámparkban kénytelen tölteni, ahol r...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.