Az oldal töltődik...
Film Parádé

Danny DeVito, mint Wolverine petíció már 50000 aláírásnál tart

Danny DeVito, mint Wolverine petíció már 50000 aláírásnál tart
2019.11.28. Thursday
168 megtekintés
168

Danny DeVito, mint Rozsomák? Semmi sem lehetetlen manapság, különösen, amikor a rajongók összefognak egy magasztosnak gondolt ötlet érdekében. A rajongói petíciók sokféle okból létrejöhetnek, mint például az Utolsó Jedik eltávolítása  a hivatalos Star Wars canon-ból,  vagy a Trónok harca utolsó szezonjának újraforgatása.

Attól függetlenül, hogy mit gondolsz ezekről, senki sem volt annyira tisztességes, mint a szeretett színész, Danny DeVito-nak indított petíció, hogy a rajongók kedvenc X-Men mutánsa Wolverine-t eljátszhassa a Marvel világegyetemében. Nos, ez a csodálatos forgatókönyv egyre közelebb került a valósághoz, mivel a petíció most elérte az óriási ötvenezer aláírást.

A petíció szerzője, Ring Arius határozottan úgy véli, hogy Danny DeVito az egyetlen létező ember, aki érdemes felvenni a köpenyt. A petiton szerzője, Ring Arius határozottan úgy véli, hogy Danny DeVito az egyetlen létező ember, aki érdemes felvenni a köpenyt.

"Az egyetlen ember, aki trónra tudna lépni Hugh Jackman után. Úgy hisszük, hogy ha a Wolverine megjelenne a Marvel Cinematic Universe-ben, akkor Danny DeVito lenne az egyetlen, aki képes lenne kirázni a kisujjából."

Arius meg van győződve arról, hogy az emberek vakon követik mivel az elképzelése helyes, amit az X-Men színész válogatás magasságra vonatkozó részével igazol. Arius megemlíti még Danny DeVito korábbi szerepét, nevezetesen a Felhőtlen Philadelphia című filmben, ahol bemutatta, hogy tud küzdeni.

"Danny DeVito magassága sokkal közelebb áll a képregény Wolverine magasságához.  Danny 147 cm magas, míg a szerep szerint 160 cm."

Kezdetekben nagyon kritizálták Hugh Jackman-t, mivel a színész 180 cm feletti, és kétségtelen, hogy abban az időben volt egy petíció, hogy távolítsák el őt a szerepből.

"Láthattuk Danny-t, hogy képes harcolni és az se zavarja, ha a dolgok mocskosak"

És a legfontosabb érve arra, hogy Danny DeVito-nak kellene kapnia a szerepet a következő:

"Ez ku...ra Danny-t várja, elég a beszédből."

Miután Hugh Jackman lemondott a Wolverine szerepéről a 2017-es Logan után , és a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige  megerősítette, hogy az X-Men a közeljövőben bekerül az MCU-ba, a Wolverine szerepre pedig újra kell válogatni egy színészt, és nem kétséges, hogy Danny DeVito-nál jobb nevet nem tud, hogy viselje a tüskés frizurát.

A dicsőséges napig DeVito készen áll arra, hogy szórakoztasson minket a közelgő Jumanji folytatással, a Jumanji: A következő szint-el . Nézd meg az előzetest, mert szédületes!

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Doktor H-dész
Nevettél ma már egy jót? Egyszerűen kihagyhatatlan paródia a Doktor H-dész. A Hercules rajzfilm Hádé...
Nézd meg Joker lépcsős táncát, amit egy telefonnal...
A Joker ikonikus tánca a film egyik legnagyobb pillanata, és egy szerencsés rajongónak sikerült vide...
Liam Neeson és remek fiai. Tudj meg róluk néhány é...
Liam Neeson élete nehézségekkel és tragédiákkal van tele, kezdve az észak-írországi problémák idején...
John Wick vs. Hobbs & Shaw. Ki kerülne ki győztese...
Az öltönyös bérgyilkos, ceruzával (is) gyilkoló John Wick az egyik legmenőbb akcióhős lett a mozikba...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.