Az oldal töltődik...
Film Parádé

Végre megerősítették, hogy a Deadpool 3 úton van

Végre megerősítették, hogy a Deadpool 3 úton van
2019.12.28. Saturday
24 megtekintés
24

A Deadpool 3 jelenleg aktív fejlesztés alatt áll a Marvel Studiosnál. Ryan Reynolds hivatalosan is megerősítette a hírt. Sok spekuláció történt arról, hogy mi fog történni a nagy szájú Deadpool-al a Disney esernyő alatt, de úgy tűnik, hogy a maszk mögött szereplő színész szerint minden zavartalanul megy. Bár továbbra sem tudjuk, hogy a Deadpool franchise hogyan fog kinézni a Disney alatt, több mint valószínű, hogy az első két rész R-besorolását megtartják.

Ryan Reynolds karácsony estéjén részt vett egy interjúban, amikor megkérdezték a Deadpool 3 állapotáról. A rajongókat azóta izgatja Reynolds és a Marvel Studios, mióta a színész egy képet posztolt magáról a Marvel központjában, ez év elején. A színész többnyire hallgatott a témáról, de nyilvánvalóan úgy érezte, hogy jó hangulatban van az ünnepek miatt ész ezt mondta, amikor a Deadpool 3-ról kérdezték:

"Igen, most dolgozunk rajta az egész csapattal... Most a Marvelnél vagyunk [Stúdióban], amely olyan, mint ha hirtelen  a nagy ligában játszanánk. Tiszta őrület. Tehát igen, dolgozunk Rajta."

Az egyik legnagyobb kérdés, hogy amikor a Deadpool 3 kijön a Marvel Studios alatt, akkor meg fog-e egyezni az első két rész stílusával, vagy nem.  A Disney főnöke, Bob Iger többször is megerősítette, hogy a stúdió tervezi az R-besorolású film készítését, ám ezzel kapcsolatban még van néhány kérdés. A Disney + streaming platformon nem lesz elérhető az R-besorolású film, ami egyáltalán nem tűnik bölcs döntésnek az új streaming szolgáltatás jövője szempontjából.

A legnagyobb kérdés, hogy csatlakozni fog-e a Marvel Cinematic Universe egészébe a nagy szájú Deadpool, vagy nem. Míg az Bosszúállók: Végtelen háború és a  Végjáték közelített a PG-13 besoroláshoz, még mindig nagyon távol vannak az R-besorolású területtől. Függetlenül attól, hogy a Marvel rajongói régóta várják, hogy lássák a Deadpool franchise-t, amelyet az MCU mixbe dobtak, és ez most közelebb áll a valósághoz, mint valaha. Remélhetőleg Reynolds és a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige a közeljövőben további információt fog adni erről.

Ha szeretnéd megnézni Reynolds-ot a show műsorban, akkor az 5. perctől érdemes kezdened:

Ha nem nézed meg, azért ezt a pulcsit látnod kell:

Ryan Reynolds karácsonyi pulcsija

forrás: movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

7 dolog, amit mindenki figyelmen kívül hagy az Iga...
Idén is, mint minden karácsonykor a tévéműsor "kötelező" eleme az Igazából szerelem. A filmben külön...
Megjöttek az első reakciók a Jégvarázs 2-ről
Pár napja volt a  várva várt animációs film a Jégvarázs 2 premiere, amely 2019 második felének egyik...
Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix a Joker f...
Todd Phillips, a Joker rendezője egy potenciális folytatásról beszélt a DC kasszasikerének, jelezve,...
Kiadtak egy 8 perces videót a Csillagok Háborúja: ...
A Lucasfilm megosztott egy nyolc perces videót, amit a forgatásokon készített felvételekből vágtak ö...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.