Az oldal töltődik...
Film Parádé

Ki nem találnád milyen bizarr munkája volt Danny DeVito-nak, mielőtt híres színész lett

Ki nem találnád milyen bizarr munkája volt Danny DeVito-nak, mielőtt híres színész lett
2019.12.03. Tuesday
225 megtekintés
225

Valószínűleg Te is ismered Danny DeVito-t, aki számtalan jó filmben szerepelt, mint pl. a  Batman visszatér, vagy a hamarosan mozikba kerülő Jumanji: A következő szint. Lehet, hogy azt is tudtad róla, hogy  hosszú és bonyolult kapcsolatban áll Rhea Perlman színésznővel, de azt biztosan nem tudtad, hogy milyen bizarr munkája volt, mielőtt híres színész lett. Most ezt eláruljuk Neked.

Danny DeVito fodrász volt, mielőtt színész lett, de nem is ez a pláne az egészben, mert ez nem lenne olyan bizarr, de DeVito halottak haját vágta. Ugye, most leesett az állad? 2006-ban az Independent-nek nyilatkozott arról, hogy hogy lett ilyen fodrász a középiskola befejezése után.

"Angie nővérem 16 évnél idősebb volt nálam, és szépségszalonja volt. Egyszer csak megkérdezte tőlem, hogy nem akarok-e nála dolgozni. Kínos volt, de azt mondtam, hogy mi a fene, végül pedig egész jól éreztem ott magam. Egyik barátom se neheztelt rám ezért, mert mindannyian kedvelik Angie-t."

Így folytatta a történetet:

"Nagyon jó volt, és fizetett azért, hogy fodrásziskolába menjek, ami elképesztő volt. Bementem, és megdöbbentem. 35 fiatal nő volt a szobában, egyik jobban nézett ki, mint a másik. Arra gondoltam, hogy biztosan meghaltam és mennybe kerültem."

Természetesen DeVito nem halt még meg, de hamarosan már halottakkal dolgozott. Danny Devito látszólag az a fajta ember, aki megragadja a lehetőségeket, amikor azok felmerülnek. Így nyilatkozott a dologról:

"A húgom nagyon különleges ügyfélkörrel rendelkezett. Sok fiatal ügyfele volt, de voltak néhányan, akik idősebbek voltak. Aztán amikor az utóbbiak meghaltak, azt szerették volna, hogy szép legyen a frizurájuk a temetésen is."

"Régebben odamentem a ravatalozóba" - magyarázta DeVito és megállt egy pillanatra. "Kicsit morbid, de biztos láttad a Sírhant műveket. Na az elég valóságos volt." - majd így folytatta: "Különben is csak nők haját csináltam ott akik általában (többnyire igazán) öregek voltak."

Elég szomorúan hangzik, de Danny még megjegyezte: "Nem beszéltek vissza. Nem mondták, hogy nem jól csinálom, vagy nem jól göndörödik a hajam, mivel halottak voltak. Az ilyen gondolat az egyik módja annak, hogy a kellemetlen helyzetből is pozitívan lehessen kijönni."

forrás: nickiswift.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 mítosz a filmekből, amit mindannyian bevettünk
Íme 11 mítosz és a valóság a filmek világából, amivel etetnek minket. El se hiszed, mekkora blődsége...
A Macskák az alomdobozban landoltak, becsült veszt...
A Macskák iránti érdeklődés hamar elfogy a pénztárnál, ami azt jelenti, hogy a stúdiók akik mögötte ...
Az Aquaman 2 forgatása elúszott 2021 elejére
Az Aquaman sikere után Atlantisz királya újra visszatér a mozikba. Várható volt, hogy a film készítő...
Wesley Snipes elárult pár titkot az Amerikába jött...
Az Amerikába jöttem 2 visszahoz sok sztárt az eredeti filmből. A Penge sztárja, Wesley Snipes az egy...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.