Az oldal töltődik...
Film Parádé

DiCaprio újévi vakációja során megmentett egy embert a fulladástól

DiCaprio újévi vakációja során megmentett egy embert a fulladástól
2020.01.10. Friday
250 megtekintés
250

DiCaprio december végén néhány barátjával vakációzott a karibi térségben. Források szerint egy férfi leesett a Club Med tengerjáró hajótól St. Barts-ban. vészhívást küldtek szét. A  közelben volt DiCaprio hajója, és Ő volt az egyetlen, aki válaszolt a hívásra. Az ismeretlen ember állítólag tizenegy órán keresztül volt a vízben, és elég rossz állapotban volt már.

Leonardo DiCaprio vadászott az emberre, aki a fedélzeten átesett a Szent Márton közelében, és fulladásveszélynek volt kitéve. DiCaprio és barátai megtettek minden tőlük telhetőt, hogy megtalálják az embert, mielőtt a nap le nem nyugszik, és szerencsére meg is találták őt a Saba-sziget közelében, amely körülbelül 26 tengeri mérföldnyire van attól a helytől, ahol leesett a Club Med tengerjáró hajótól. A férfi állítólag részeg volt, amikor leesett a hajóról, és súlyosan kiszáradt, mire DiCaprio képes volt a fedélzetre vinni.

Miután Leonardo DiCaprio és barátai felvitték a férfit a fedélzeten, enni és inni adtak neki, majd később a parti őrségbe szállították megfelelő ellátás céljából. A források szerint a férfi állítólag percekre volt a fulladástól, ami elég valószínű, mivel tizenegy órán keresztül evickélt a vízben. Szerencsére megtalálták, mielőtt a nap lement, és mielőtt az eső és vihar végigvonult a térségen. Bizonyára sok Titanic vicc készült DiCaprio megmentéséről, mivel nem sikerült neki megmenekülnie egy úszó ajtón az Atlanti-óceán jeges vizén.

Leonardo DiCaprio még nem kommentálta a helyzetet, és képviselői is megtagadták a kommentálást. Elég valószínű, hogy a mentés, amely december 30-án történt, valószínűleg téma volt DiCaprio és Brad Pitt között a Golden Globe átadón, ahol a Volt egyszer egy... Hollywood három aranygömböt is hazavitt. Brad Pitt utalt a Titanic viccelődésre a beszédében, amin a közönség jót nevetett. Lehet, hogy Pitt DiCaprio nyaraláskori hősiességére utalt valójában.

Elveszni a tengeren nem olyan dolog, amit bárki is akarna, hogy megtörténjen vele, de erről az ismeretlen részeg embernek legalább jó története van. A karibi térségben tizenegy órán keresztül vízben lenni, majd Leonardo DiCaprio által megmenekülni határozottan jó téma lenne egy könyv számára. Ez szintén nem tűnik olyannak, amiről a DiCaprio valójában beszélni fog, hacsak nem kérdezik meg tőle konkrétan egy közelgő interjúban.

Leonardo a Golden Globe miatt eléggé terítéken van mostanában. Vicc tárgya lett az is, hogy 45 évesen még nem volt 25 évnél idősebb barátnője, amiról egy Reddit felhasználó grafikont is készített. Az egész sztori remek. Érdemes elolvasni és megnézni az összes barátnőjét.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Mátrix 4 és John Wick 4 ugyanazon a napon a mozikb...
Miután az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején Neo-t játszotta a Mátrix franchise-ban, úgy tű...
Az útvesztő rendezőjével új Majmok bolygója film k...
Az elmúlt évtizedekben számtalan remake-et megért Majmok bolygója, most új részt kap. A filmről még ...
Így készült a Demóna: A sötétség úrnője
Íme egy remek forgatásokról készült videó, ami bemutatja, hogy hogyan készült a Demóna: A sötétség ú...
11 szinésznő, aki megtagadta a meztelenséget. Most...
Egyes hírességek teljesen komfortosan viselik, ha meztelen jelenetben kell szerepeljenek, és nincs s...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.