Az oldal töltődik...
Film Parádé

Egy évet fog csúszni a Halálos iramban 9 a koronavírus miatt

Egy évet fog csúszni a Halálos iramban 9 a koronavírus miatt
2020.03.14. Saturday
21 megtekintés
21
Akció filmek

Azt hiszem most nem csak Vin Diesel nézhet ilyen mérgesen, hanem a rajongók is, akik a nemrég bemutatott fantasztikus előzetes után már nagyon várják a Halálos iramban 9-dik részét. Sajnos egy újabb remek film, ami a koronavírus áldozatául esett. A Universal Studios bejelentette a mozikba kerülés késleltetését 2021-re. Ez durva nagy szívás. Köszönjük szépen koronavírus.

A Halálos iramban franchise mögött álló társaság, a koronavírus által a globális gazdaságra és a disztribúciós környezetre gyakorolt ​​hatás miatt hozta meg a döntést. Jelenleg a mozik szerte a világon zárva vannak olyan helyeken, mint Olaszország, Dél-Korea és Kína, ahol a vírus a legjobban tombol. Ugyancsak növekszik a nyomás a mozik bezárására az Egyesült Államokban, mivel a vírus ott is tovább terjed. Magyarországon is úgy tűnt, hogy bezárnak a mozik a zárt térben maximalizát 100 fős csoportosulási limit miatt, de ezt a mozik kijátszották és azt mondták, hogy egy terembe maximum 99 jegyet adnak el.

A késleltetést a twitteren jelentették be:

A Halálos iramban rajongók családjának mindenütt érezzük a szeretetetét és várakozását, amely a saga következő fejezete felé fordítanak. Ezért különösen nehéz tudatni velük, hogy a film megjelenésének időpontját át kell állítanunk. Egyértelmű, hogy a rajongók szerte a világon nem láthatják a filmet idén májusban. A globális kiadás dátumát 2021. áprilisra helyezzük át. Észak-Amerikában április 2-án láthatják a rajongók.

Miközben tudjuk, hogy csalódás, hogy egy kicsit tovább kell várakoznunk, ezt a lépést mindenki biztonsága érdekében hoztuk meg, mivel ez a legfontosabb szempont most. A csúsztatás lehetővé teszi globális családunk számára, hogy együtt nézhesse majd meg az új fejezetünket. Találkozunk jövő tavasszal.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Stopmozi
Szórakoztató Stopmozi videók filmrajongóknak. Emberrabló szedi áldozatait. Baglyok huhognak a szikom...
Godzilla Vs. Kong játékok elspoilerezték egy fő ka...
Egy főszereplő  meglepetés szerű megjelenését a Godzilla Vs Kong-ban valószínűleg elrontotta néhány ...
Robert De Niro válaszolt a kritikákra, amelyek sze...
Robert De Niro nyilatkozott Az ír című filmet ért kritikával kapcsolatban miszerint a film hazugságo...
Mindig is kíváncsi voltál Jason Statham otthonára,...
A Hobbs és Shaw és számos akciófilm sztárjának hihetetlen, 14 millió fontos (durván 5,5 milliárd for...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.