Az oldal töltődik...
Film Parádé

Egy évet fog csúszni a Halálos iramban 9 a koronavírus miatt

Egy évet fog csúszni a Halálos iramban 9 a koronavírus miatt
2020.03.14. Saturday
17 megtekintés
17
Akció filmek

Azt hiszem most nem csak Vin Diesel nézhet ilyen mérgesen, hanem a rajongók is, akik a nemrég bemutatott fantasztikus előzetes után már nagyon várják a Halálos iramban 9-dik részét. Sajnos egy újabb remek film, ami a koronavírus áldozatául esett. A Universal Studios bejelentette a mozikba kerülés késleltetését 2021-re. Ez durva nagy szívás. Köszönjük szépen koronavírus.

A Halálos iramban franchise mögött álló társaság, a koronavírus által a globális gazdaságra és a disztribúciós környezetre gyakorolt ​​hatás miatt hozta meg a döntést. Jelenleg a mozik szerte a világon zárva vannak olyan helyeken, mint Olaszország, Dél-Korea és Kína, ahol a vírus a legjobban tombol. Ugyancsak növekszik a nyomás a mozik bezárására az Egyesült Államokban, mivel a vírus ott is tovább terjed. Magyarországon is úgy tűnt, hogy bezárnak a mozik a zárt térben maximalizát 100 fős csoportosulási limit miatt, de ezt a mozik kijátszották és azt mondták, hogy egy terembe maximum 99 jegyet adnak el.

A késleltetést a twitteren jelentették be:

A Halálos iramban rajongók családjának mindenütt érezzük a szeretetetét és várakozását, amely a saga következő fejezete felé fordítanak. Ezért különösen nehéz tudatni velük, hogy a film megjelenésének időpontját át kell állítanunk. Egyértelmű, hogy a rajongók szerte a világon nem láthatják a filmet idén májusban. A globális kiadás dátumát 2021. áprilisra helyezzük át. Észak-Amerikában április 2-án láthatják a rajongók.

Miközben tudjuk, hogy csalódás, hogy egy kicsit tovább kell várakoznunk, ezt a lépést mindenki biztonsága érdekében hoztuk meg, mivel ez a legfontosabb szempont most. A csúsztatás lehetővé teszi globális családunk számára, hogy együtt nézhesse majd meg az új fejezetünket. Találkozunk jövő tavasszal.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

7 filmes ikersztár akkor és most
A filmipar egyik különlegessége az, amikor ikerpárokat használnak a filmekben. Ilyen esetben még nag...
Őszre halasztják az új James Bond film vetítését
A Deadline.com friss híre szerint az MGM , az Eon és a Universal elhalasztja a következő James Bond ...
Eredetileg nem is Vin Dieselt szánták a Halálos ir...
Vin Diesel színész közel két évtizede alakítja Dominic Toretto-t a Halálos iramban franchise-ban,. A...
BRÉKING!!! Itthon is betesz a moziknak a koronavír...
Nem sokkal 3 óra előtt a Magyar Közlönyben is megjelent a kormányrendelet, miszerint a kormány elren...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.