Az oldal töltődik...
Film Parádé

Megjöttek az első reakciók a Jégvarázs 2-ről

Megjöttek az első reakciók a Jégvarázs 2-ről
2019.11.10. Sunday
19 megtekintés
19
Animációs filmek
Családi filmek

Pár napja volt a  várva várt animációs film a Jégvarázs 2 premiere, amely 2019 második felének egyik legnagyobb  animációs film slágere lehet. De vajon képes felvenni a versenyt az előző résszel? Az első reakciók arra utalnak, hogy igen, ez egy méltó folytatás.

Anna (Kristen Bell), Elsa (Idina Menzel), Kristoff (Jonathan Groff) és Olaf (Josh Gad) mindannyian visszatérnek a Jégvarázs 2 második részében. A facebookon és a twitteren megosztott reakciók szerint a Jégvarázs banda visszatérésének mindenki örül, de egy sötétebb és összetettebb utazás vár a szereplőkre az új részben.

Drew Taylor, a Moviefone-tól ezt írta a Twitteren:

"Nagyon szerettem a Jégvarázs 2-t. Az új rész sötétebb, összetettebb és érzelmileg érettebb, de benne van minden, amit szerettem az előző részben. Gyönyörű animációk, csodálatos új karakterek és végül egy Kristoff dal." 

A zene kulcsszerepet játszik a folytatásban is. Az előző Jégvarázs filmzenéjét milliónyi példányban adták el, a Let It Go pedig valóban nagy slágerré vált. Egy ilyen film folytatása valóban magasra teszi a lécet, ám Kristoff végre kap egy esélyt arra, hogy ő is ragyogjon. Az Into The Unknown kifejezetten fülbemászó fülbemászóra sikeredett.

Az Atom Tickets Alisha Grauso ezt írta aTwitter-reakciójában:

"A Jégvarázs 2 lélegzetelállítóan gyönyörű és a karakterek hatalmasabbá tételére támaszkodik. Legalább háromszor sírtam. A történettől kezdve Elza ruhájának utolsó száláig a film a szeretet ápolásáról és a szeretet bemutatásáról szól. Jó hír, hogy az Elsa csapat minden egyes tagja kapott legalább egy szóló dalt."

A Disney-nek ez egy nagyon jó zárás ebben a hihetetlen évben. A studió már megdöntötte Box Office rekordot idén és a Jégvarázs 2 segíthet átlépni a 10 milliárd dolláros bevételi álomhatárt. Ez most azon múlik, hogy világszerte hányan mennek el a mozikba megnézni a Jégvarázs 2-t.

Chris Buck és Jennifer Lee rendezők visszatértek a kormányrúdhoz. Az új szereplők közé tartozik Sterling K. Brown és Evan Rachel Wood.  Úgy tűnik, hogy a folytatás a nyitó hétvégén legalább 100 millió dollárt, vagy többet fog hozni, ami Box Office rekord gyanús. A filmet november 21-től lehet megnézni a mozikban.

Addig is Nézd meg az összes eddigi előzetest.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Christian Bale-nek elege van a súlyváltozásos szer...
A 45 éves színész az utóbbi néhány évben meglehetősen sok súlyváltozáson ment keresztül a szerepei m...
Az Aquaman 2 forgatása elúszott 2021 elejére
Az Aquaman sikere után Atlantisz királya újra visszatér a mozikba. Várható volt, hogy a film készítő...
Úgy tűnik elég nagy bukta lesz A vadon hívó szava
A múlt héten Harrison Ford és a CGI kutya nálunk első helyen tudott végezni, de Amerikában és úgy ál...
Így néznek ki a Trónok harca sztárjai a Snapchat b...
A Snapchat nagyszerű visszatérést hozott az időben egy sor vidám szűrő kiadásával. Most az emberek n...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.