Az oldal töltődik...
Film Parádé

Emma Watson feltárt egy sötét titkot a Hermiona szerepével kapcsolatban

Emma Watson feltárt egy sötét titkot a Hermiona szerepével kapcsolatban
2019.11.14. Thursday
259 megtekintés
259

Most kiderült, hogy a túl gyors ikonná válás nem a legjobb egy gyerek pszichéje számára. Emma Watson-t 9 évesen válogatták be a Harry Potter filmekbe, hogy játsza el Hermione Granger szerepét. Emma Watson nyilatkozott a Vogue-nak a több éves küzdelméről a bűntudattal, amit a Hermione szerep miatt érzett.

Watsont az iskolájában tartott nyílt válogatáson választották ki Hermione szerepére és miután a Harry Potter és a Bölcsek kövében bemutatkozott a rajongóknak, egyből tudták, hogy megfelel a szerepre. Bohókás előadása és imádnivalóan felnőttes modora tökéletesen illik Hermionéhoz és mivel a szereplők 8 részen keresztül a filmmekkel együtt nőttek fel, Watson tehetsége is csak tovább csiszolódott.

Viszont a gyors világhír nyilvánvalóan nem túl jó egy gyereknek és ez alól Wattson se volt kivétel. A Vogue- val folytatott beszélgetésében  a színésznő elmondta, hogy nagy bűntudatot érzett az említett hírnév miatt, amikor a szerepet sok más fiatal színésznő megkaphatta volna, és talán olyan is, aki jobban kezelte volna a hírnevet.

"Terápiára jártam és igazán bűnösnek éreztem magam, őszintén szólva" - mondta a színésznő. 

"Hogy miért? Valaki más jobban élvezte volna és akarta volna a hírnevet, mint én. És én ... sokat küzdöttem a bűntudat miatt. Mint például ilyenek miatt: ezt jobban kellene élveznem , izgatottabbnak kellene lennem, és én mégis küzdök. "

A színésznő folytatta, hogy gyerekként valóban nem lehet pontosan tudni, hogy mivel jár, ha a producerek kiválasztanak valakit egy ilyen szerepre. "Kilenc éves voltam és szó szerint kivezettek a tornateremből, ami ráadásul nem is egy szinészi iskola volt." - mondta. "És megkaptam a szerepet amire meghallgattak... és annyira furcsa és más világ volt amibe bekerültem".

A csillag arról beszélt, hogy ahogy a Pottermánia végigsöpört a földön, tudatos erőfeszítéseket kellett tennie, hogy mentálisan rendezni tudja magát a hatalmas világhír miatt. "Voltak olyan pillanatok, amikor minden annyira megnövekedett, hogy szinte beleszédültem az életembe, és elveszettnek éreztem magam. A lelki békémet csak úgy tudtam fenntartani, hogy olyanokra emlékeztem, hogy valakinek a lánya vagyok, egy családhoz tartozom, vagyis a gyökereimre gondoltam. Hogy a hírnéven kívül is van életem."

"Hosszú időbe telt," - mondta a színésznő, - "de igazán boldog vagyok."

forrás: looper.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 meglepő forgatási kép a kedvenc filmjeidből
Mindenki legalább egyszer gondolt már arra, hogy milyen jó lenne belesni az ikonikus filmek forgatás...
11 váratlan cameoszerep, ami a híres filmeket még ...
A filmes cameoszerep fogalmát a legendás rendező, Alfred Hitchcock népszerűsítette, aki szinte az ös...
90 éves Clint Eastwood és 8 gyermeke
Szinte hihetetlen, hogy a színész legenda Clint Eastwood már 90 éves. És még mindig nem áll le, pedi...
Leállt a Mission:Impossible 7 forgatása a koronaví...
A koronavírus mostanában elég rendesen betesz Hollywoodnak is. A kínai mozi vetítések elmaradása is ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.