Az oldal töltődik...
Film Parádé

Friss hírek érkeztek Jake Lloyd-ról, aki a gyerek Anakin Skywalker-t alakította

Friss hírek érkeztek Jake Lloyd-ról, aki a gyerek Anakin Skywalker-t alakította
2020.01.30. Thursday
66 megtekintés
66

A Csillagok Háborúja gyerekkori sztárja, Jake Lloyd évek óta távol van a nyilvánosságtól és a színészettől. Gyerek színészként Lloyd legkorábbi filmjei közé tartozik a Hull a pelyhes és a Csillagot az égről. Kilenc éves korában lett közismert az ifjú  Anakin Skywalker megformálásával. Mentális betegséggel folytatott folyamatos küzdelme közben a gyerekcsillag családja pozitívan nyilatkozott az állapotáról. 

A Baljós árnyak beli szerepe miatt állandóan zaklatták az iskolában, így 2001-ben fel is hagyott a színészettel. 2015-ben került újra címlapokra, amikor is jogosítvány nélkül vezetett és piros lámpákon áthajtva próbált meg meglépni a zsaruk elől. Ekkor rabosították és le is tartóztatták.

Abban az időben Lloyd anyja, Lisa Riley, nyilvánosságra hozta, hogy Lloyd-nál skizofréniát diagnosztizáltak, és a család arra törekedett, hogy segítséget nyújtson neki a börtönből való szabadon bocsátáshoz. Lényegében Lloyd-ot több mint tíz hónapig rács mögött tartották tárgyalás nélkül, mielőtt végül pszichiátriai intézetbe vitték a skizofrénia diagnózisa miatt.

Sajnos még szörnyűbb hírek érkeztek, amik 2018-ban még jobban kikészítették Lloyd-ot és családját, amikor húga, Madison váratlanul meghalt álmában 26 éves korában. Lloyd azóta még jobban magába fordult, és nem nyilatkozott semmit, de a családja által kiadott új nyilatkozat azt sugallja, hogy az egykori színész már sokkal jobban van, és nagy előrehaladást ért el, részben annak köszönhetően, hogy továbbra is támogatja a családja, a barátai és rajongói. Így nyilatkozott most a család:

"Szeretnénk megköszönni mindenkinek a kedves szavakat, a támogatást és a jó szándékot. Jake-et paranoid skizofréniával diagnosztizálták, amihez sajnálatos módon az anozognózia nevű szimptóma is társul, ami miatt nem ismeri fel, hogy beteg. Ez csak fokozza a megpróbáltatásokat, amikkel szembe kell nézzen, ami még nehezebb, mióta elvesztette húgát Madisont. Közelebb költözött a családjához, mi pedig keményen dolgozunk azon, hogy segítsünk neki a gyógyulásban. Ő még mindig egy kedves és másokra figyelő ember, és azt reméljük, hogy egyszer még ugyanaz a vicces és szórakoztató személy lehet, aki volt. Jaketovábbra is folytatni fogja a küzdelmet a betegségével, annak a sok szeretetnek és támogatásnak köszönhetően, amit kap."

Lehet, hogy Lloyd néhány évre még távol marad a hollywoodi reflektorfénytől, de sok Csillagok háborúja rajongója számára mindig is különleges hely lesz a szívükben, mint a fiatal Anakin Skywalker. Nagyon örülök, hogy jó híreket kaphattunk és sok szerencsét kívánunk Lloyd-nak a gyógyuláshoz.

Azt lehet látni, hogy a gyerekszereplők egy részének sikerül tovább vinni a színészi karriert, mint pl Thomas Brodie-Sangster is, aki az Igazából szerelem című filmben alakította a kisfiút és sikeres színész is lett, mások meg beleroppannak a hírességbe.  Nemrégiben Emma Watson is elárult pár dolgot a nehézségeiről. Ha szívesen nézegetsz képeket a régi gyereksztárokról, akkor olvasd el ezt a válogatást, ami megmutatja, hogy hogy néznek ki  ma azok a gyereksztárok, akiket imádtunk.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Rambo - Első vér Palik László kommentálásával
Majorfalvi Bálintnak köszönhetjük ezt a remek paródiát, amiben Rambo (Sylvester Stallone) rendőrségr...
Liam Neeson és remek fiai. Tudj meg róluk néhány é...
Liam Neeson élete nehézségekkel és tragédiákkal van tele, kezdve az észak-írországi problémák idején...
Friss pletyka: Jön a Maszk 2 Jim Carrey-vel?
Azt kezdték csiripelni a madarak, hogy Jim Carrey visszatérhet a Maszk 2-vel. Mennyire lehet ez igaz...
A Star Wars: Skywalker kora ugyanúgy meséli el Lei...
A Skywalker kora elmondja Leia Organa eredeti történetét, amelyet mindig is el akartak mondani. JJ A...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.