Az oldal töltődik...
Film Parádé

A rendező megosztott egy képet a Halálos iramban 9 forgatásáról

A rendező megosztotta a Halálos iramban 9 borítóképét
2019.11.12. Tuesday
353 megtekintés
353
Akció filmek
Kalandfilmek

Justin Lin rendező megerősítette, hogy a forgatás hivatalosan is elkezdődött. A rendkívül sikeres franchise következő részének a forgatása a nyár folyamán elindult. Vin Diesel visszatér Dom Toretto-ként, hogy ismét vezesse "Gyorscsaládját" a legújabb , vad, földkörüli kalandokban.

Justin Lin, aki a franchise négy korábbi filmjét rendezte, visszatért a rendező székéhez, miután kihagyta a Halálos iramban 7 és a Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious) részek forgatását.

Lin megosztott egy fotót a twitteren a hétvégén a kameráról, a háttérben a szereplők néhány tagjával, amely sajnos nem sokat, vagy szinte semmit nem mutatott arról, hogy mi jön a következő filmben.  Ezt írta a tweet-ben:

"Ez egy hivatalos F9 forgatás kép. Ez lesz a sorozat messze a legambíciózusabb része és örökké hálás leszek a Londoni, Edinburgh-i, Tbilisi (Grúzia), Phuket-i és Krabi (Thaiföld) és Los Angeles-i csodálatos csapatunknak."

A 2001-ben kiadott Halálos iramban egy jó kis rablós/ autóversenyzős film volt, amely többé-kevésbé a Holtpont átdolgozása volt, anélkül, hogy ezt valaha kijelentették volna. A következő évtized folyamán a franchise nagyon sokat fejlődött, nagyrészt Just Lin felügyelete alatt. Lin rendezte a Halálos iramban - Tokiói hajszát, A halálos iramban 5-öt és 6-ot. A Halálos iramban 5 kifejezetten a Dwayne "The Rock" Johnsonnak készült.

Abban az időben láthattuk, hogy valóban ambiciózus dolgok zajlanak, mint például a széf húzás Rióban a Halálos iramban 5-ben, vagy az autó-ejtőernyős jelenet a Halálos iramban 7-ben. Tehát ez a twitter bejegyzés arról, hogy ez lesz a leg szuperebb rész, elég merész kijelentés.  Valami nagyon állatit kell alkossanak, ha tényleg űberelni szeretnék az eddigi részeket.

Nagyon várjuk már. A film 2020 május 22 jelenik meg a mozikban.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

7 dolog, amit mindenki figyelmen kívül hagy az Iga...
Idén is, mint minden karácsonykor a tévéműsor "kötelező" eleme az Igazából szerelem. A filmben külön...
Úgy tűnik, végre lesz valami az Új mutánsok-ból. F...
Az Új mutánsok projekt továbbra is halad előre. Januárban várható egy új trailer a filmhez. A film m...
Robbanásveszélyes színfalak mögötti videót raktak ...
A kulturális klasszikus Tremors sorozat hetedik filmjének (Tremors: Island Fury) a forgatása a múlt ...
Elza nem csak a filmben győzött, hanem a mozipénzt...
A Jégvarázs 2 az előzetes elvárások és várakozások szerint elég szépen teljesít a mozikban. A 2013-b...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.