Az oldal töltődik...
Film Parádé

A rendező megosztott egy képet a Halálos iramban 9 forgatásáról

A rendező megosztotta a Halálos iramban 9 borítóképét
2019.11.12. Tuesday
352 megtekintés
352
Akció filmek
Kalandfilmek

Justin Lin rendező megerősítette, hogy a forgatás hivatalosan is elkezdődött. A rendkívül sikeres franchise következő részének a forgatása a nyár folyamán elindult. Vin Diesel visszatér Dom Toretto-ként, hogy ismét vezesse "Gyorscsaládját" a legújabb , vad, földkörüli kalandokban.

Justin Lin, aki a franchise négy korábbi filmjét rendezte, visszatért a rendező székéhez, miután kihagyta a Halálos iramban 7 és a Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious) részek forgatását.

Lin megosztott egy fotót a twitteren a hétvégén a kameráról, a háttérben a szereplők néhány tagjával, amely sajnos nem sokat, vagy szinte semmit nem mutatott arról, hogy mi jön a következő filmben.  Ezt írta a tweet-ben:

"Ez egy hivatalos F9 forgatás kép. Ez lesz a sorozat messze a legambíciózusabb része és örökké hálás leszek a Londoni, Edinburgh-i, Tbilisi (Grúzia), Phuket-i és Krabi (Thaiföld) és Los Angeles-i csodálatos csapatunknak."

A 2001-ben kiadott Halálos iramban egy jó kis rablós/ autóversenyzős film volt, amely többé-kevésbé a Holtpont átdolgozása volt, anélkül, hogy ezt valaha kijelentették volna. A következő évtized folyamán a franchise nagyon sokat fejlődött, nagyrészt Just Lin felügyelete alatt. Lin rendezte a Halálos iramban - Tokiói hajszát, A halálos iramban 5-öt és 6-ot. A Halálos iramban 5 kifejezetten a Dwayne "The Rock" Johnsonnak készült.

Abban az időben láthattuk, hogy valóban ambiciózus dolgok zajlanak, mint például a széf húzás Rióban a Halálos iramban 5-ben, vagy az autó-ejtőernyős jelenet a Halálos iramban 7-ben. Tehát ez a twitter bejegyzés arról, hogy ez lesz a leg szuperebb rész, elég merész kijelentés.  Valami nagyon állatit kell alkossanak, ha tényleg űberelni szeretnék az eddigi részeket.

Nagyon várjuk már. A film 2020 május 22 jelenik meg a mozikban.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Mindig is kíváncsi voltál Jason Statham otthonára,...
A Hobbs és Shaw és számos akciófilm sztárjának hihetetlen, 14 millió fontos (durván 5,5 milliárd for...
11 sztár, akinek nem okoz problémát a meztelen jel...
A filmeknek már a szerves részét képezik a szex jelenetek, mióta az Amerikai Mozgóképszövetség érté...
11 szinész aki extrém dolgot tett egy filmszerepér...
A mozi aranykorában élünk, ahol a színészi színvonal nevetségesen magas. A közönség könnyen észreveh...
Bad Boys 4-en már dolgozik a Sony
A Sony nem húzza az időt a Bad Boys 4 elkészítésében. A harmadik részt még épphogy csak elkezdték ve...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.