Az oldal töltődik...
Film Parádé

Beindultak a pletykák, hogy a Halálos iramban 9-be visszahoznák Brian-t, miután Vin Diesel ezt a képet posztolta

Beindultak a pletykák, hogy a Halálos iramban 9-be visszahoznák Brian-t, miután Vin Diesel ezt a képet posztolta
2019.11.20. Wednesday
311 megtekintés
311

A 2013-ban autóbalesetben elhunyt Paul Walker testvére meglátogatta a forgatást, amiről Vin Diesel ki is posztolt egy képet, ezzel beindítva a pletykákat, hogy Paul Walker karaktere, Brian O'Conner visszatérhet valahogy a filmbe. Az viszont elég kérdéses, hogy hat évvel a színész halála után hogyan fogadnák a rajongók a karakter újbóli felbukkanását. Biztosan lenne aki örülne neki, de ellenzői is akadnának bőven.

Amikor Paul Walker elhunyt a Halálos iramban 7 megjelenése előtt, testvérei, Caleb és Cody Walker segítettek befejezni a filmet. Az Ő, és némi CGI segítségével képesek voltak Brian O'Connort elautóztatni a naplementébe. Caleb és Cody Walker korábban egyértelművé tette, hogy az ajtó nincs teljesen bezárva az előtt, hogy a jövőben Brian karakterében együttműködjenek.

Erre most jön Vin Diesel és megoszt egy fényképet a Halálos iramban 9-ből, amelyen a színész együtt lóg Cody Walkerrel. Nincs arra utaló jel, hogy a fiatalabb Walker azért volt ott, hogy bármit is forgasson. Ettől függetlenül még megeshet, hogy Justin Li rendező meglepetést okoz.

Vin Diesel ezt írta a képhez:

"Mindig valami különleges történik, amikor Cody eljön meglátogatni a produkciót..."

Ez minden, amit egyelőre biztosan tudni lehet. Dwayne Johnson és Jason Statham a Hobbs és Shaw-ban vállalt szerepük miatt kimaradnak ebből a részből. Michelle Rodriguez, Ludacris és Tyrese Gibson visszatér, és John Cena is csatlakozik a szereplőkhöz. Michael Rooker a közelmúltban szintén feliratkozott egy szerepre, de nem egyértelmű, hogy kinek a csapatában. Különösen fontos megjegyzés: Jordana Brewster, aki Dom testvérét, Mia-t játssza, aki Brian felesége. Amikor Mia visszatér, legalább lehet értelme, ha Brian röviden megjelenik a képernyőn, még akkor is, ha ő nem vesz részt közvetlenül a fő cselekményben.

2020. május 22-én minden ki fog derülni, amikor a mozikban vetíteni kezdik a filmet. Addig még biztosan kapunk pár előzetest is. A rendező nemrégiben egy képet is megosztott a forgatásról.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Free Guy vicces promóvideó
Egyre jobban közelít Ryan Reynolds új filmjének a Free Guy-nak a premiere. Ez abból is látszik, hogy...
A Joker rendezője nyilatkozott egy lehetséges foly...
Todd Phillips, a Joker rendezője már többször is beszélt az esetleges folytatásról, amiben természet...
Jack Reacher írója szerint Tom Cruise túlságosan ö...
Halált megvető kaszkadőr munkájával és évtizedes sikereivel, amik között több ikonikus szerep is tal...
Mi lett mára a korábbi gyereksztárokból? Meg fogsz...
A hollywoodi történelem tele van tragikus mesékkel a fiatal színészekről, akik a felnőttkorban nehéz...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.