Az oldal töltődik...
Film Parádé

Henry Cavill annyira megszállottja volt a Witcher karakterének, hogy hazavitte a jelmezt

Henry Cavill annyira megszállottja volt a Witcher karakterének, hogy hazavitte a jelmezt
2020.01.02. Thursday
1147 megtekintés
1147
Akció filmek
Filmdrámák
Fantasy filmek

Alig néhány hét után a Vaják (The Witcher) visszaigazolást nyert a Netflix számára, bár vannak más vélemények. Utólag úgy tűnik, hogy a videójáték adaptáció virágzik, bár a videojátékokból készült élőszereplős adaptációk általában csalódást okoznak. Szerencsére, ha olyan magas színvonalú csillag szerepel benne, mint Henry Cavill, akkor az határozottan segít, főleg mivel ő ugyanolyan nagy Witcher rajongó, mint bárki más.

A Trónok harcával való összehasonlítás elkerülhetetlen volt a vaják számára, és úgy tűnik, hogy ez a sorozat sokkal megosztóbb lesz, mint a HBO megaslágere. Vannak pozitív vélemények is, de többen inkább középszerűnek találták az első évadot. Az biztos, hogy a Trónok harca fantasy sorozat az szélesebb nézőközönségnek készült. A sorozat alapját adó könyvek olvasása nélkül is tökéletesen érthető és szórakoztató volt. Ellenben a Vaják leginkább a videójáték rajongóinak való.

Cavill nem próbált túlzott egyéniséget belevinni a szerepbe, helyette a brit színész minden jelenetében érződik, hogy imádja, hogy az egyik szeretett hősét formálhatja meg. Az acélember sztárja valójában olyan nagy rajongó, hogy a Geralt jelmezét hazavitte, bár a közvetlen szomszédainak nem kellett azzal számolniuk, hogy viselni fogja az udvarán.

"Hazavittem...Nem túl könnyű felvenni. Minden nap két órát tartott az öltözés és a sminkelés, így csak azért nem volt érdemes felvenni, hogy otthon jól nézzek ki."

Nem meglepő, hogy Henry Cavill nem rohan haza, hogy felvegye a Vaják ruháját, mert ez nagyon sok bőrből áll egy hét közepi élelmiszerboltba vezető kiránduláshoz.

Míg Henry Cavill nem szokott viselni Geralt-felszerelését a ház körül, a Vaják sorozat másik szereplője, Lauren Schmidt Hissrich elmondta, hogy nem volt túl ritka, ha a színészt Geralt-nak öltözöttnek látták, még az előtt hogy a kamerák elé került volna.

"Ez nem csak szerep neki. Például azt akarta, hogy a páncél úgy nézzen ki, mintha évek óta viselné. Reggelit készített benne, aludni fog benne. Nagyon sokat fektetett be karakter megtestesítésébe."

Úgy tűnik, hogy a befektetett idő megtérül Cavillnek, aki megbízta ügynökeit, hogy gyakran keressék meg a Witcher gyártócsoportot, miután megtudta, hogy a projekt fejlesztés alatt áll. A csapat kezdetben nem akarta Cavill-t választani, és azt mondták a színésznek, hogy meghallgatjják a közel 200 másik embert is, akik jelentkeztek a szerepre. Végül Cavill nyert, és határozottan fontos tényezőnek számít a sorozat sikerében.

Az első évadot a Netflix-en nézheted meg. Ha nem láttad még az előzeteseit, akkor nézd meg előtte.

 

forrás: cinemablend.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 film ami úgy kiakasztotta a nézőket, hogy orvos...
A horrorfilmek alaposan felnyomják az emberek adrenalin szintjét. Időnként hallani lehet olyan sztor...
Friss pletyka: Jön a Maszk 2 Jim Carrey-vel?
Azt kezdték csiripelni a madarak, hogy Jim Carrey visszatérhet a Maszk 2-vel. Mennyire lehet ez igaz...
Meghalt a Trónok harca egyik kedvence
Tegnap érkezett a szomorú hír, hogy Odin a kutya, aki a Trónok harcában Brandon Stark rémfarkasát al...
Christian Bale-nek elege van a súlyváltozásos szer...
A 45 éves színész az utóbbi néhány évben meglehetősen sok súlyváltozáson ment keresztül a szerepei m...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.