Az oldal töltődik...
Film Parádé

Hugo Weaving nem tér vissza Smith ügynökként a Mátrix 4-be

Hugo Weaving nem tér vissza Smith ügynökként a Mátrix 4-be
2020.01.22. Wednesday
37 megtekintés
37
Sci-Fi filmek

Az eredeti trilógia egyik döntő tagja nem tér vissza a A Mátrix 4-be. Hugo Weaving kijelentette, hogy szerette volna újra eljátszani Smith ügynök szerepét a közelgő sci-fi sorozatban, de sajnos erre nincs módja. Weaving karakterét természetesen beleírták a forgatókönyvbe, és meg is próbálta megoldani, hogy el tudja játszani, de sajnos most nem jött jól ki a lépés a színésznek.

A színész jelenleg reklámozza az új színdarabját, A Látogatás-t (The Visit), amelyet a londoni Nemzeti Színházban kezdtek el játszani ebben a hónapban, és május 13-ig tart. Ez a szerep nagy elfoglaltságot jelent a színésznek, így sajnos Hugo Weaving nem lesz képes együtt játszani Keanu Reeves-szel a negyedik részében az ikonikus franchise-nak. Weaving így nyilatkozott:

"Ez nagyon sajnálatos, de kaptam ezt a felkérést A Látogatás színdarabban szereplésre és utána a Mátrix 4-re is. Nagyon örültem mindkettőnek, de sajnos időben nem tudom összeegyeztetni a szerepjátszást és a Mátrix forgatását. Azt hittem, hogy mindkettőt meg fogom tudni csinálni, de nyolc hétbe telt mire kiderült, hogy időben összefér-e a kettő vagy nem és végzek-e a színdarabbal, mire a Mátrix forgatása kezdődik. Kapcsolatban voltam Lana Wachowski rendezővel, aki végül úgy látta, hogy  az időpontok nem fognak összejönni. Így sajnos nélkülem készül a film."

Most, hogy kiderült, hogy ütemezési problémák miatt Weaving nem tudja eljátszani Smith ügynök szerepét ez felvet egy problémát, mivel a szerepet beleírták a forgatókönyvbe. Vajon ki fogja akkor eljátszani? A film rajongói biztosan nem fognak örülni a személycserének. Az is lehet, hogy átírják a forgatókönyvet? A másik színész választása valószínűbbnek tűnik. Egyelőre ezen csak spekulálni lehet, mivel alaposan titkolnak minden részletet a film történetével kapcsolatban.

Azt már tudjuk, hogy Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss visszatér, mint Neo és Trinity . A szereplők között szerepel Jada Pinkett Smith is, aki Niobe szerepét játssza, és ami meglepő, hogy Lambert Wilson valószínűleg visszatér The Merovingian néven.

Új szereplők, akik csatlakoznak a filmhez: Max Riemelt (Berlin-szindróma), Jessica Henwick (Vasököl), Jonathan Groff (Mindhunter - Mit rejt a gyilkos agya), Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal), Toby Onwumere (Empire) and Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman).

Lana Wachowski a folytatást egyedül rendezi. Mindhárom korábbi részt húgával, Lily Wachowski-val együtt rendezte, aki továbbra is tisztázatlan okokból ebben a részben sajnos nem vesz részt.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Eredetileg egész más lett volna a Gladiátor vége
Szinte hihetetlen, hogy a Gladiátor moziba kerülése óta eltelt már 20 év. kevésbé köztudott, hogy a ...
Tom Cruise állati bevállalós kaszkadőrjelenetei (w...
Köztudott, hogy Tom Cruise egy "állat", ha a kaszkadőr jelenetek készítéséről van szó. Nem nagyon ha...
Robbanásveszélyes színfalak mögötti videót raktak ...
A kulturális klasszikus Tremors sorozat hetedik filmjének (Tremors: Island Fury) a forgatása a múlt ...
Doktor H-dész
Nevettél ma már egy jót? Egyszerűen kihagyhatatlan paródia a Doktor H-dész. A Hercules rajzfilm Hádé...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.