Az oldal töltődik...
Film Parádé

Így néznek ki a Vissza a jövőbe szereplői három évtized után

Így néznek ki a Vissza a jövőbe szereplői három évtized után
2020.01.25. Saturday
86 megtekintés
86

A Vissza a jövőbe kétségkívül minden idők egyik leg ikonikusabb trilógiájának nevezhető. A trilógia első részét 1985 július 3-án mutatták be Amerikában. Már csak pár hónap és 35 éves évfordulója lesz. Biztosan nagyon sokat változott azóta mindegyik színész. Michael J. Fox az első rész megjelenésekor 24 éves volt, de Christopher Lloyd már 47 éves volt. Akkor és most képekkel nézd meg hogy néznek ki most a szereplői.

 

Michael J. Fox (Marty McFly)

Michael J. Fox (Marty McFly)

Michael J. Fox már a Vissza a jövőbe megjelenése előtt megszerezte népszerűségét. Nagyon kevesen tudják, hogy valójában el kellett utasítania a filmbeli szerepét, mert már készített egy másik filmet. A filmkészítők ezután egy másik színésznek ajánlották fel a szerepet, de be kellett fagyasztani a forgatást, és meg kellett várni, amíg Michael szabad lesz, mert Ő illett a legjobban a szerephez. 30 éves korában a színésznél Parkinson-kórt diagnosztizáltak. Szerencsére az orvosok segítségével sikerült jó állapotban maradnia, szellemileg és fizikailag is.

 

Claudia Wells (Jennifer Parker)

Claudia Wells (Jennifer Parker)

Claudia Wells játszotta Marty barátnőjét. Sajnos nem tudta a második és a harmadik részben Jennifer Parker szerepét eljétszani, mert az édesanyjánál rákot diagnosztizáltak. A film folytatásaiban Elisabeth Shue váltotta fel. Húsz év kihagyás után visszatért a színészethez.

 

Crispin Glover (George McFly)

Crispin Glover (George McFly)

Crispin alakította a főszereplő apját a filmben. Azonban ismeretlen okok miatt megtagadta a folytatást, és a stábnak másik hasonló megjelenésű színészt kellett keresnie. Glover folytatta a színészi karrierjét.  Elsősorban mellékszerepeket vállalt, olyan filmekben, mint a Halott ember (1995), a Gilbert Grape (1993), a Néha a csajok is úgy vannak vele (1993) és a Larry Flynt, a provokátor(1996)., de inkább olyan drámákat szeretett, mint a The People vs. Larry Flynt, valamint a Crime and Punishment . Számos könyvet írt és filmet is rendezett.

 

Thomas F. Wilson (Biff Tannen)

Thomas F. Wilson (Biff Tannen)

Annyira meglepő, mint amilyennek tűnik, a filmben a fő undokot játszó színész komikussá vált. Ma különféle stand-up show-kban szerepel és a Big Pop Fun nevű podcast házigazdája.

 

Christopher Lloyd (Dr. Emmett Brown)

akkor-es-most-Christopher-Lloyd

Az Emmett “Doc” Brown-t alakító sztár, Christopher Lloyd, sok filmben szerepelt a Vissza a jövőbe trilógia előtt és után . Lloyd aktívan részt vesz a színházi előadásokban is, és animációs filmek és show-k szinkronizálását is vállalja. A színész szeretetteljes természetéről ismert, és öt házassága is ezt bizonyítja. A közösségi média, különösen a Twitter nagy rajongója. 

 

Lea Thompson (Lorraine McFly)

Lea Thompson (Lorraine McFly)

Lea játszotta Marty anyját a trilógiában. A film után nemcsak sikeresen folytatta színészi karrierjét, hanem énekelni is kezdett. Thompson sok filmben szerepelt, de a legismertebb szerepe a Vissza a jövőben volt.

 

A Back to the Future Day (2015.10.21.) tiszteletére, 2015. október 15-től országszerte újra mozivásznon volt látható az akkoriban kereken 30 éves Vissza a jövőbe! Robert Zemeckis Oscar-díjas kultfilmjének digitálisan felújított változatát Budapesten kizárólag a Corvin Moziban, országszerte számos további filmszínházban vetítették, méghozzá a megszokott, eredeti szinkronnal!

A 2015-ös vetítés trailere:

 

Ha szereted az ilyen válogatásokat, akkor nézd meg, hogy néznek ki a Gyűrűk ura sztárjai 16 év után.

 

forrás: brightside.me

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Botrányos filmelőzetes: Jézust homoszexuálisnak áb...
Homoszexuálisnak állítja be Jézust a nemrég megjelent Krisztus első kísértése című brazil film előze...
Új címet kap a szellemírtók 3?
Egy új pletyka szerint a Ghostbusters 2020 új alcímet kaphat. Mivel a közelgő film az eredeti Ghostb...
Colin Trevorrow a Csillagok háborúja 9-ből származ...
Colin Trevorrow bejelentette, hogy az összes Csillagok háborúja: A Skywalker kora-ból származó bevét...
Most akkor végre tényleg lesz Halálos fegyver 5?
1987-ben került bemutatásra Richard Donner akció klasszikusa, a Halálos Fegyver. Riggs és Murtaugh k...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.