Az oldal töltődik...
Film Parádé

Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix a Joker folytatásáról beszélt

Todd Phillips rendező szerint ilyennek kell lennie a Joker 2-nek
2019.11.14. Thursday
65 megtekintés
65
Filmdrámák
Thrillerek

Todd Phillips, a Joker rendezője egy potenciális folytatásról beszélt a DC kasszasikerének, jelezve, hogy nyitott a Joker 2 folytatására, ha egy elég jó ötletet kap hozzá. Miután a múlt hónapban debütált a mozikban, a Joker kivívta a helyét a mozi történetében, mint a történelem legsikeresebb és legnagyobb bevételt termelő képregény film-adaptációja. Persze egyből elindultak a spekulációk egy lehetséges folytatásról.

A spekulációk arról is szólnak, hogy a folytatást Warner Bros fogja megrendelni, annak ellenére, hogy a Warner-nél még egyelőre nincs szó ilyen projektről, Todd Phillips elismeri, hogy mérlegelni fogja egy követő film elkészítését Arthur Fleck történetének folytatása érdekében. A filmkészítő ezt mondta a The Los Angeles Timesnak a lehetőségről:

"Nem lehet, hogy csak ez az egy változat legyen a Bűn Bohóchercegéről. Kell még legyen hasonló megközelítése a történetnek mint ahogy az eredetileg is volt (a képregényben). Mivel azt hiszem, hogy a film kapcsolódik a képregényhez végülis. Nagyon sok film szól a szikráról és ez a film a puskaporról. Ha újra elkapnánk ezt a fonalat, az biztosan nagyon izgalmas lenne."

Joaquin Phoenix et sokkal jobban izgatja a lehetséges folytatás. Már az első rész forgatásának a kezdetén viccelődött phillips-el, hogy mikor kezdik forgatni a következő részt. "Olyan vicces volt (ezzel viccelődni), de mégsem." mondta Phoenix egyértelművé téve, hogy ha  lenne egy új rész, akkor szívesen részt venne benne.  Ez megegyezik azzal, amit Phoenix korábban mondott a témáról, amikor Arthur Fleck-t „álomszerep” -nek nevezte. Úgy érezte, hogy a karakter annyira sokrétű, hogy a történetnek még sok más része is lehetne.

Ezen felül Phoenix mérlegelte az egyik legnagyobb Joker rajongói elméletet, elmondva a saját nézetét az Arthur Fleck karakter valódi természetéről. Sok rajongó elmélete szerint Arthur valójában nem az a Joker, akit ismerünk, aki Batmannal harcol, ehelyett pusztán befolyásolja valaki, aki azt szeretné, hogy Ő legyen az igazi bűn bohóc hercege.

Mindenesetre mi rajta leszünk a témán és ha konkrétabb dolgot is megtudunk, akkor megírjuk. Ha lájkoltad a facebook oldalunk és követed, akkor azonnal értesülni fogsz a legfrisebb eseményekről. Ne maradj le semmiről!

Joaquin Phoenix a Joker folytatására utal ezen a videón (angol nyelvű):

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Orvosi jelenetek a filmekben és a valóságban
Sokszor lehet látni a filmekben és a TV-műsorokban olyan jeleneteket, mint például az újraélesztés, ...
Friss fotók jelentek meg az Örökkévalók-ból
A Twitteren megjelent fotókon Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Gemma Chan és Kit Harington látható. A pr...
Fantasztikus forgatásos és egy exkluzív videó a To...
Ebben a videóban megnézheted, hogy milyen kemény munkát végzett Tom Cruise és a stáb a Top Gun 2: Ma...
21 fantasztikus Baby Yoda mém, ami tuti mosolyt cs...
Baby Yoda, ahogy az várható volt, elég gyorsan mémmé vált. Az internet népe elvesztette az eszét ami...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.