Az oldal töltődik...
Film Parádé

Jim Carrey nyilatkozott a Maszk 2-ről

Jim Carrey nyilatkozott a Maszk 2-ről
2020.01.26. Sunday
657 megtekintés
657
Vígjátékok

Vajon tényleg fog kapni folytatást Jim Carrey egyik legnépszerűbb filmje, a Maszk? Pontos terv még nem létezik, de Carrey nem zárja ki a lehetőségét. A Maszk-ot a 90-es években adták ki vitathatatlanul Carrey előadói csúcsán, és továbbra is az egyik legnagyobb slágere. Egy olyan korban, amikor Hollywood látszólag bármit újjáéleszt és újraindít, nem nehéz elképzelni, hogy ez is visszatér. Jim Carrey nyilatkozott, hogy min múlik hogy kihúzza ezt a karaktert a szekrényből.

Tavaly november közepén már elindult a pletyka a lehetséges folytatásról. Jim Carrey jelenleg a Sonic a sündisznó filmjének a népszerűsítésével foglalatoskodik, melyet hamarosan elkezdenek vetíteni a mozik. Ebben Carrey Dr. Robotnikot alakítja, más néven Dr. Eggman-t. Egy nemrégiben készített interjú során megkérdezték tőle, hogy mit gondol a Maszk 2 elkészítéséről, Ő pedig így válaszolt:

"Nem gondolkozom folytatásokban, de ez a film (a Sonic, a sündisznó) eléggé alkalmas lenne rá, mert nem bontottuk ki még teljesen ezt a karaktert (Dr. Eggmant). A Maszk esetében én úgy gondolom, hogy a filmkészítő személyén múlna. Igazából csak a filmkészítő személyén múlik. Csak azért nem akarom megcsinálni, hogy meg legyen csinálva. De akkor megcsinálnám, ha lenne egy őrült látnok filmkészítő. Tuti."

Ki lehet az a látnoki filmkészítő? Ennek a valakinek a kitalálása várat még magára. Az eredetit Chuck Russell rendezte és 1994-ben adták ki. Ez hatalmas sikernek bizonyult a pénztárnál, világszerte 351 millió dollárt termelt ki, viszonylag kicsi, 23 millió dolláros költségvetésből. A folytatást / spin-off-t, amelyben Jim Carrey nem szerepelt, a Maszk fia című filmet 2005-ben adták ki. A kritikusoknak nem tetszett, és egy katasztrófa volt, mindössze 57 millió dollár bevételt termelt. Azért ebből is látszik, hogy a Maszk nem a történet miatt volt zseniális, hanem Jim Carrey tette azzá. Nélküle a folytatás is bukta lett.

Az eddigi pletykák még sajnos teljesen megalapozatlanok voltak arról, hogy kitalálták volna a folytatást. A Warner Bros semmi hivatalos megerősítést nem adott ki a témában. Valószínűleg a Sonic sikeressége, vagy sikertelensége is hatással lesz arra, hogy ténylegesen nekiálljanak a Maszk folytatásának. Azt már legalább tudjuk, hogy ez már nem Jim Carrey-n múlik.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Miért törölte az összes posztját az Instagramról B...
Blake Lively, Ryan Reynolds felesége nagyon aktív közösségi életet él, többek közt az Instagramon is...
13 megválaszolatlan rejtély a Csillagok Háborúja: ...
Sok olyan dolog került a filmbe, amely valójában nem túl kerek. A Star Wars franchise keretén belül ...
Joker nevet az egymilliárd dolláron
A Joker képregény adaptációja nemrégiben átlépte a bűvös 1 milliárd dolláros bevételt a világ pénztá...
11 szinész aki extrém dolgot tett egy filmszerepér...
A mozi aranykorában élünk, ahol a színészi színvonal nevetségesen magas. A közönség könnyen észreveh...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.