Az oldal töltődik...
Film Parádé

John Wick 4: Minden, amit tudni lehet az új részről

John Wick 4: Minden, amit tudni lehet az új részről
2019.11.13. Wednesday
1100 megtekintés
1100
Akció filmek

Keanu Reeves 2014-es nagy visszatérése az első John Wick után az évtized egyik leghihetetlenebb franchise kialakulásához vezetett. A harmadik rész (John Wick: Parabellum) a kritikusok által legjobban elismert és pénzügyileg a legsikeresebb rész lett. Ezért nem ér senkit meglepetés, ha meghallja, hogy várható a 4. rész.

Most azonban nézzük meg, mit tudunk a közelgő John Wickről 4. részéről. A részletek nyilvánvalóan korlátozottak,  mivel a film előkészületei még nem kezdődtek el, de mindent megosztunk Veled, amit tudunk az izgalmas folytatásról, és miért kellene izgasson John Wick visszatérése.

 

Mikor jelenik meg a John Wick 4. része?

A John Wick:  2. fejezet alig három évvel az első rész után jelent meg. Ezt követően, John Wick: 3. fejezet - A Parabellum kicsit több mint két évvel az előd után került a mozikba. Ezt a hagyományt betartva bejelentették, hogy a John Wick rajongóknak nem kell túlzottan sokat várniuk, míg John Wick visszatér a mozikba. A Variety számolt be arról, hogy a legújabb John Wick filmet 2021. május 21-én érkezik a mozikba. Ez majdnem pontosan két évvel a harmadik film után van, és ez nagyon jó hír az akciófilm szerelmeseinek.

 

Ki fogja rendezni a 4. részt?

Noha ezt még nem erősítették meg, nagyon jó okunk van feltételezni, hogy Chad Stahelski rendező visszatér a legújabb rész rendezéséhez. A kaszkadőr-rendező az első részt David Leitch-el együtt rendezte és Ő egyedül rendezte a második és a harmadik részt. A sikeres filmrendező májusban a Reddit AMA-ban elkotyogta, hogy egy negyedik filmet is rendez, ha a harmadik film sikeres lesz. Valószínűleg a John Wick-re utalt ezzel.

 

Ki fog szerepelni a filmben?

Jelenleg még senkit nem jelentettek be, hogy a John Wick 4-ben fog szerepelni, mivel még nagyon korai szakaszban van az előkészítés. Viszont nehéz elképzelni egy John Wick- filmet Keanu Reeves nélkül, aki megismételte Chad Stahelski nyilatkozatát május elején, amikor is azt mondta, hogy szívesen szerepelne a 4. részben, ha a 3. rész sikeres lesz, márpedig az lett.

A harmadik rész alapján feltételezhetjük, hogy Laurence Fishburne is visszatér a legújabb folytatásban a munkához. Ian McShane, Lance Reddick és esetleg Halle Berry, John Leguizamo, Asia Kate Dillion, Jason Mantzoukas és Angelica Huston várhatóan hasonlóan visszatérnek majd a következő részben.

 

Vajon a 4. fejezet lesz a sorozat utolsó része?

Mint korábban említettük, John Wick az elmúlt évek egyik leghihetetlenebb akciófilm-franchise lett. Egy kicsi, 20 millió dolláros akciófilmből nőtte ki magát Hollywood egyik legnagyobb, legdrágább és egyik legjobb filmjévé. A közönség egyértelműen ki van éhezve még több folytatásra, így sanszos, hogy lesz még több rész is.

 

forrás: cinemablend.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 filmes pár akkor és most
A romantikus, szerelmes filmek ideális programot nyújtanak egy meghitt estére. Ezeknek a filmeknek t...
11 fantasztikus színészi átalakulás amitől le fog ...
A művészet sok előkészítést, odaadást és áldozatot követel. Vannak olyan szerepek, amikhez a színész...
Most megnézheted végre a Bosszúállók: Végjáték tör...
A kiadott jelenetben a Bosszúállók egyesével térdet hajtanak Tony stark előtt, aki feláldozta magát ...
Tényleg csak 10 féle moziplakát létezik?
Egy twitter felhasználó szerint csak 10 féle moziplakát létezik. Tényleg ennyire szegényes lenne a f...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.