Az oldal töltődik...
Film Parádé

Na ezt jól eltolták! John Wick 4 és a Fűrész reboot tovább csúszik

Na ezt jól eltolták! John Wick 4 és a Fűrész reboot tovább csúszik
2020.05.03. Sunday
17 megtekintés
17
Akció filmek

Nemrég még úgy tűnt, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanazon a napon jelenik meg a mozikban, nevezetesen 2021. május 21. Na most ez a dolog megoldódni látszik, mivel új megjelenési dátumot adtak ki a John Wick 4-nek. A Lionsgate a Fűrész-franchise legújabb darabjának május 15-ei bemutatását is eltolta. Remélhetőleg ezek már végső dátumot kaptak.

Chad Stahelski rendező nemrégiben utalt arra, hogy Keanu Reeves akció filmjének a következő részének bemutatóját el fogják tolni, de most már hivatalos is lett. Az új időpont a megjelenésre 2022. május 27 lett, vagyis jó sokat kell várjunk a kedvenc bérgyilkosunkra és a kutyájára.

A horror-franchise legújabb darabja, a Spirál, május 15-én érkezett volna meg a hazai mozikba. Sajnos a koronavírus miatti helyzet egyelőre nem teszi lehetővé, hogy a mozik meg tudjanak nyitni. Remélhetőleg ez hamarosan változni fog. A legújabb döntés alapján a Chris Rock és Samuel L. Jackson nevével fémjelzett produkció, a Fűrész hagyatéka átveszi a 2021. május 21-i dátumot, amelyet Wick úr hagyott hátra.

Az elmúlt hetekben számos filmes megjelenést voltak kénytelenek elhalasztani a stúdiók a koronavírus járvány miatt, és várhatóan lesz még több bejelentés idén. A filmek késleltetésének egyik legfontosabb kérdése a vonzó megjelenési dátumok megtalálása. A sok film csúsztatásnál egyre nehezebb lesz olyan dátumot találni, amely még nem túlzsúfolt.

Ennek a dátumváltozásnak az egyik legfontosabb eredménye, hogy a várt Keanu és Keanu versengés a John Wick 4 és a Mátrix 4 között sajnos nem folytatódik. Pedig nagyon izgalmas lett volna látni a két filmek a versengését. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a John Wick 4 ütemezési problémákkal küzd, ami most valószínűleg meg is oldódik.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 emlékezetes jelenet amikor Paul Walker-t CGI-ve...
Paul Walker sajnálatos halála kényszerhelyzet elé állította a Halálos iramban 7 készítőit, akiknek a...
Úton van a Bad Boys 4
Jerry Bruckheimer nyilatkozott a készülő Bad Boys 4-ről. Jó úton haladnak a készítéssel, így nagy es...
Két kihagyhatatlan Halálos iramban animációs film.
A Halálos iramban franchize él és virágzik, még ki tudja hány részen keresztül. Az AOK csapata megör...
11 érdekesség Claire Danes színésznőről amit talán...
A gyönyörű Claire Danes a Homeland – A belső ellenség TV filmsorozat főszereplője április 12-én ünne...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.