Az oldal töltődik...
Film Parádé

John Wick 4: Lance Reddick szerint ütemezési problémák adódhatnak

John Wick 4: Ütemezési problémák adódhatnak
2019.11.30. Saturday
403 megtekintés
403
Akció filmek

Nemrégiben derült ki, hogy a John Wick negyedik része 2021. május 21-én érkezik a mozikba, amiről mi is hírt adtunk ebben a cikkben. A legfrisebb jelentések szerint ütemezési problémák adódhatnak a film forgatásánál, mivel Keanu Reeves annyira népszerű színész, hogy mindenki vele szaretne forgatni. Keanu 3 filmet is forgatni fog a közeljövőben. Lance Reddick szerint ez zavart okozhat a John Wick 4 elkészítésénél.

Alig másfél év múlva kerül a mozikba a negyedik rész, de vajon mikor fogják elkészíteni? Lesz egyáltalán idő rá? Lance Reddick játssza a Continental Hotel házigazdáját, Charon-t a John Wick filmekben. Ő adta a John Wick legfrisebb információját:

"Amikor legutóbb hallottam a filmről, akkor még nem volt forgatókönyv, de az egy hónappal ezelőtt volt. Tudom, hogy dolgoznak rajta, de az ütemezéssel problémák lehetnek, mivel Keanu Reeves aláírt a Mátrix 4-re és az új Bill és Ted is készül. Három franchise is készülőben van, így nem tudom, hogy a Mátrix 4-et, vagy a John Wick 4-et csinálja következőre."

A Bill és Ted franchise harmadik része már készen áll a forgatásra. A filmben mindkét főszereplő, Keanu Reeves és Alex Winter is visszatér, de ezúttal nem kretén kamaszok, hanem kretén családapák lesznek. Feltéve, hogy nem lesz szükség nagy átdolgozásra, Keanu Reeves-től csak a film reklámozását fogják elvárni 2020. augusztus 21-én való megjelenése előtt.

A forgatás azonban más kérdés. Amikor néhány hónappal ezelőtt megjelentek a A Mátrix 4-ről szóló első hírek, kicsit meglepő volt, hogy a forgatás 2020 elején kezdődik. Ez alapján úgy hangzik, hogy Keanu Reeves John Wick 4 előtt forgathatja a Mátrix 4-et. 

Ellentétben John Wick 4-el, A Mátrix 4-nek nincs ütemezett megjelenési dátuma, csak feltételezhetjük, hogy 2022-ben lesz. De képzelheted, hogy sokkal több az utómunkára lesz szükség mint John Wick-ben. Végül is Keanu azt mondta, hogy a Mátrix 4 forgatókönyve "nagyon ambiciózus".

Egy másik levegőben lévő kérdés mind John Wick 4, mind A Mátrix 4 számára a "Mi a helyzet Laurence Fishburne-el?" A John Wick: 3. fejezet - Parabellum úgy fejeződött be, hogy Bowery King minden bizonnyal visszatér. Mi lesz Morpheus-szal a negyedik filmnél? Fishburne ezen a ponton még nem nyugtázódott. Szóba került egy fiatalabb Morpheus is, amely átdolgozást vonna maga után.

Reméljük, hogy Keanu Reeves-nek mégis csak lesz ideje, hogy a kedvenc kutyánkat újra elhozza nekünk a mozivászonra, na meg azokat a hihetetlen akciójeleneteit.

forrás:cinemablend.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Freddy Krueger is arra kér maradj otthon
A Just Parody új alkotásában Freddy Krueger arra kér Győrfi Pál hangján, hogy maradj otthon. Az elké...
Művészek életet leheltek a rajzfilmfigurákba. Fant...
A finnországi Jirka Väätäinen művész úgy döntött, hogy a híres animációs karaktereket valódi emberek...
Ikonikus filmszerepek az eredetileg tervezett szer...
A filmgyártás egy trükkös üzlet, ahol a tervek egy pillanat alatt összekuszálódhatnak. Ma Johnny Dep...
Jim Carrey nyilatkozott a Maszk 2-ről
Vajon tényleg fog kapni folytatást Jim Carrey egyik legnépszerűbb filmje, a Maszk? Pontos terv még n...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.