Az oldal töltődik...
Film Parádé

John Wick vs. Hobbs & Shaw. Ki kerülne ki győztesen a küzdelemből?

John Wick vs. Hobbs & Shaw. Ki kerülne ki győztesen a küzdelemből?
2019.11.10. Sunday
133 megtekintés
133
Akció filmek

Az öltönyös bérgyilkos, ceruzával (is) gyilkoló John Wick az egyik legmenőbb akcióhős lett a mozikban. Az akcióhős skálán máshol vannak Luke Hobbs és Deckard Shaw, akik mindent felrobbantanak a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-ban, amit csak lehetséges. Mindkettő mögött a kaszkadőr-rendező David Leitch áll, akitől megkérdezték, hogy szerinte ki kerülne ki győztesen a magányos bérgyilkos, vagy a robbantós páros közül, ha szembekerülnének egymással. Így válaszolt:

"Hú ez egy nehéz kérdés. Résztvettem mindkét film létrehozásában és erre nagyon nehéz válaszolni. Azt hiszem, az átkozottul jó küzdelem lenne, nem gondolod?"

Milyen hihetetlenül diplomatikus válasz. Kissé frusztráló, de diplomatikus. Kétségtelen, hogy az akciófilmek rajongói mind egyetértenek a tapintatos rendezővel annak előrejelzésében, hogy ez egy rohadt jó harc lenne.

John Wick:

A John Wick trilógiájának teljes ideje alatt Wick mindenféle fegyverrel képes volt ölni (ezért is az egyik legnagyobb császár az akciófilmek között), a késektől a fegyverekig, és még azt is bizonyította, hogy képes átlagos háztartásban megtalálható dolgokkal is gyilkolni.

Jó példa erre a ceruza fülbe ütése, vagy a nyak eltörése egy könyvvel. Hogy áll Wick az ölések számával? Az eddigi 3 filmben összesen 299 embert ölt meg valamilyen módon, akik közül többen is Hobbsra és Shaw-ra emlékeztetnek.

Hobbsra és Shaw:

Másrészről, ott van Luke Hobbs és Deckard Shaw akik jól ötvözik a tulajdonságaikat és jó párost alkotnak. A behemót, azaz Luke Hobbs évek óta magasan képzett fejvadász-szövetségi ügynök, míg Deckard Shaw egy volt brit katonatiszt, volt zsoldos. Külön-külön is számottevő erővel rendelkeznek, de együtt már szinte legyőzhetetlenek. Nagyon jól kiegészítik egymást.

A harc kimenetele:

Nehéz megjósolni az eredményét annak, amikor az ellenfelek egymással szembetalálkoznának, mivel mindegyik nagyon ügyes a test-test elleni küzdelemben, de lehetetlen nem gondolni arra, hogy Wick egyszer csak egy fejlövéssel lezárja  a küzdelmet és hazamegy megetetni szeretett kutyáját.

Valójában ennek a harcnak a látványa minden akciófilm rajongó álma, és sajnos valószínűleg elmarad, mivel kétséges, hogy bárki megpróbálná ezt egy filmbe. Ennek ellenére mindig szórakoztató ilyenen spekulálni, és Leitchhez hasonlóan mindannyian egyetértünk abban, hogy átkozottul jó harc lenne.

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Wesley Snipes elárult pár titkot az Amerikába jött...
Az Amerikába jöttem 2 visszahoz sok sztárt az eredeti filmből. A Penge sztárja, Wesley Snipes az egy...
Kiderült a Sokkal több, mint testőr 2 pontos megje...
Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson visszatér a Sokkal több, mint testőr második részében. A 2017-es ...
Új teaser került fel a Csillagok háborúja: Skywalk...
Új, fél perces TV előzetes jelent meg a Star Wars : Skywalker kora-hoz, ami sok olyan jelenetet tart...
11 film ami úgy kiakasztotta a nézőket, hogy orvos...
A horrorfilmek alaposan felnyomják az emberek adrenalin szintjét. Időnként hallani lehet olyan sztor...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.