Az oldal töltődik...
Film Parádé

John Wick vs. Hobbs & Shaw. Ki kerülne ki győztesen a küzdelemből?

John Wick vs. Hobbs & Shaw. Ki kerülne ki győztesen a küzdelemből?
2019.11.10. Sunday
134 megtekintés
134
Akció filmek

Az öltönyös bérgyilkos, ceruzával (is) gyilkoló John Wick az egyik legmenőbb akcióhős lett a mozikban. Az akcióhős skálán máshol vannak Luke Hobbs és Deckard Shaw, akik mindent felrobbantanak a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-ban, amit csak lehetséges. Mindkettő mögött a kaszkadőr-rendező David Leitch áll, akitől megkérdezték, hogy szerinte ki kerülne ki győztesen a magányos bérgyilkos, vagy a robbantós páros közül, ha szembekerülnének egymással. Így válaszolt:

"Hú ez egy nehéz kérdés. Résztvettem mindkét film létrehozásában és erre nagyon nehéz válaszolni. Azt hiszem, az átkozottul jó küzdelem lenne, nem gondolod?"

Milyen hihetetlenül diplomatikus válasz. Kissé frusztráló, de diplomatikus. Kétségtelen, hogy az akciófilmek rajongói mind egyetértenek a tapintatos rendezővel annak előrejelzésében, hogy ez egy rohadt jó harc lenne.

John Wick:

A John Wick trilógiájának teljes ideje alatt Wick mindenféle fegyverrel képes volt ölni (ezért is az egyik legnagyobb császár az akciófilmek között), a késektől a fegyverekig, és még azt is bizonyította, hogy képes átlagos háztartásban megtalálható dolgokkal is gyilkolni.

Jó példa erre a ceruza fülbe ütése, vagy a nyak eltörése egy könyvvel. Hogy áll Wick az ölések számával? Az eddigi 3 filmben összesen 299 embert ölt meg valamilyen módon, akik közül többen is Hobbsra és Shaw-ra emlékeztetnek.

Hobbsra és Shaw:

Másrészről, ott van Luke Hobbs és Deckard Shaw akik jól ötvözik a tulajdonságaikat és jó párost alkotnak. A behemót, azaz Luke Hobbs évek óta magasan képzett fejvadász-szövetségi ügynök, míg Deckard Shaw egy volt brit katonatiszt, volt zsoldos. Külön-külön is számottevő erővel rendelkeznek, de együtt már szinte legyőzhetetlenek. Nagyon jól kiegészítik egymást.

A harc kimenetele:

Nehéz megjósolni az eredményét annak, amikor az ellenfelek egymással szembetalálkoznának, mivel mindegyik nagyon ügyes a test-test elleni küzdelemben, de lehetetlen nem gondolni arra, hogy Wick egyszer csak egy fejlövéssel lezárja  a küzdelmet és hazamegy megetetni szeretett kutyáját.

Valójában ennek a harcnak a látványa minden akciófilm rajongó álma, és sajnos valószínűleg elmarad, mivel kétséges, hogy bárki megpróbálná ezt egy filmbe. Ennek ellenére mindig szórakoztató ilyenen spekulálni, és Leitchhez hasonlóan mindannyian egyetértünk abban, hogy átkozottul jó harc lenne.

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Milyen a pókember maszk belseje? Most megnézheted!
Pókember visszatért az MCU-ba és magával hozta az ikonikus, kék-piros high-tech ruháját. A maszkot a...
Na ezt jól eltolták! John Wick 4 és a Fűrész reboo...
Nemrég még úgy tűnt, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanazon a napon jelenik meg a mozikban, neve...
Úgy tűnik, végre lesz valami az Új mutánsok-ból. F...
Az Új mutánsok projekt továbbra is halad előre. Januárban várható egy új trailer a filmhez. A film m...
Nicolas Cage saját magát fogja játszani az új Tara...
A Lionsgate egyik új produkciója A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya lesz, amiben Nicolas Cage...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.