Az oldal töltődik...
Film Parádé

Nézd meg Joker lépcsős táncát, amit egy telefonnal rögzített valaki

Nézd meg Joker lépcsős táncát, amit egy telefonnal rögzített valaki
2019.11.17. Sunday
228 megtekintés
228
Filmdrámák
Thrillerek

A Joker ikonikus tánca a film egyik legnagyobb pillanata, és egy szerencsés rajongónak sikerült videofelvételt készítenie a táncról valós időben. Az ikonikus táncnak kiemelt szerepe van a film hivatalos plakátján és reklámjában, és még azok is ismerik a jelenetet, akik még nem látták Jokert. A Twitteren megjelent szemcsés videoklipben láthatjuk, hogy Joaquin Phoenix felkészül a karakter eljátszására a jelenet megkezdése előtt, majd a lépcsőn táncol, ahogy a filmben. Ez egy igazán érdekes módja annak, hogy a jelenetet új perspektívából láthassuk.

A Joker lépcsős tánc jelenete talán a legismertebb pillanata a filmnek ami jelezte, hogy Arthur Fleck karaktere teljesen átalakul a Bűn Bohóchercegévé. A Bronx-ban lévő lépcső a film megjelenése után turisztikai látványossággá avanzsált, és a rajongók a közösségi médiában sokan eljátszották a Joker táncot.

A sok túrista miatt a helyzet eljutott arra a pontra, amikor Alexandria Ocasio-Cortez kongresszusi asszony figyelmeztette a Joker rajongókat, hogy ne merészkedjenek Bronxba, hogy elkészítsék saját lépcsőfényképeiket, mondván: „Tartsa távol Instagram-üzenetét a Boogie Down-tól”.

Mindenesetre Joker hihetetlen sikerhez táncolta Todd Phillips filmjét. A film nem csak a minden idők legmagasabb bruttó R-besorolású filmje, hanem az egyetlen R-besorolású film, amely 1 milliárd dollár bevételt ért el. Míg a film maga több vita tárgyát képezi, és a tartalma különféle véleményeket ébreszt, a legtöbb egyetért azzal, hogy Phoenix elképesztő munkát végzett a főszerepben, és erős versenyzőnek kellene lennie az Oscar-szezonban. Ilyen hatalmas pénzmennyiséggel és ennyi rekord lerombolásával a Bűn Bohóc hercegének egyértelműen van oka táncolni. Nem véletlen, hogy Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix a Joker lehetséges folytatásáról beszélt.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

15 csillagok háborúja jelmezt viselő kutya
A filmtörténelem egyik legsikeresebb filmje a Csillagok háborúja. Az emberek szeretnek beöltözni a f...
A Joker rendezője nyilatkozott egy lehetséges foly...
Todd Phillips, a Joker rendezője már többször is beszélt az esetleges folytatásról, amiben természet...
Danny DeVito, mint Wolverine petíció már 50000 alá...
Danny DeVito, mint Rozsomák? Semmi sem lehetetlen manapság, különösen, amikor a rajongók összefognak...
Keanu Reeves és nővérei
Keanu Reeves-t imádják a rajongók a színészi képességei és remek filmjei mellett a lovagiassága és a...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.