Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Joker rendezője nyilatkozott egy lehetséges folytatásról

A Joker rendezője nyilatkozott egy lehetséges folytatásról
2020.01.06. Monday
13 megtekintés
13

Todd Phillips, a Joker rendezője már többször is beszélt az esetleges folytatásról, amiben természetesen Joaquin Phoenix szerepelne. A film váratlanul nagy kasszasiker lett, több mint egymilliárd dollár jött össze a mozipénztárakban. A rendező, a stúdió, vagy Phoenix várakozásait hetek alatt felülmúlta a film bevétele. A siker a negatív nyilvánosság és a képregény rajongók aggodalmai után jött és Phillips-nek fogalma sem volt róla, mit alkotott a történelem egyik legismertebb gazemberével. Végül Phillips és Phoenix nevettek utoljára.

Szóval, lesz valaha Joker 2? Ez a kérdés, amit Todd Phillips valószínűleg nem szeret megválaszolni, mivel ezt mostanában állandóan kérdezgetik tőle. Úgy tűnik azonban, hogy nincs problémája azzal, hogy válaszoljon, sőt azt is belengette, hogy a folytatás határozottan lehetséges, bár egy jó sztorinak kell lennie, hogy ő és Joaquin Phoenix újra nyeregbe pattanjanak. Ezt mondta, amikor nemrégiben megkérdezték:

"Amikor egy film 1 milliárd dollárt hoz, és 60 millió dollárba kerül a készítése, akkor természetesen felmerül ez a kérdés mindenkiben. De Joaquin és én nem igazán döntöttünk még a folytatásról. Nyitottak vagyunk rá. Úgy értem, szeretnék vele bármilyen filmet készíteni, őszintén szólva. Tehát ki tudja? De ennek (a folytatásnak) valódi jó ötletnek kell lennie, ahogy ez történt az első filmben, ami végül a gyermekkori traumákról és a szerelem hiányáról, valamint az empátia elvesztéséről szólt. Ezek a dolgok voltak valójában azok, ami miatt a film működött nekünk, tehát valami hasonlóra vanb szükség ahhoz, hogy legyen folytatás."

Joaquin Phoenix beismerte, hogy Joker folytatást akart, mielőtt még az első filmet elkészítették volna. "A forgatás második vagy harmadik hetében olyan voltam: Todd, elkezdesz dolgozni egy folytatáson? Túl sok a felfedezni való még a történetben"- mondta Phoenix. "Olyan vicces volt, de talán nem is vicces." A színész annyira beleindult a folrgatástól, hogy számos filmplakátot készített, amelyek mindegyike különféle filmet mutatott, amelyet Arthur Fleck karakterrel meg tudott oldani.

Most, hogy a Joker egy ideje leesett a porondról, és az emberek megfogalmazták a saját véleményüket, a folytatás várhatóan jó fogadtatásra találna. Rengeteg anyag található Todd Phillips és Joaquin Phoenix számára, de tényleg megcsinálják? Ez egyelőre rejtély, amit nem lehet és nem is kell most megválaszolni.

 

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Tom Cruise állati bevállalós kaszkadőrjelenetei (w...
Köztudott, hogy Tom Cruise egy "állat", ha a kaszkadőr jelenetek készítéséről van szó. Nem nagyon ha...
Beindultak a pletykák, hogy a Halálos iramban 9-be...
A 2013-ban autóbalesetben elhunyt Paul Walker testvére meglátogatta a forgatást, amiről Vin Diesel k...
Úgy tűnik elég nagy bukta lesz A vadon hívó szava
A múlt héten Harrison Ford és a CGI kutya nálunk első helyen tudott végezni, de Amerikában és úgy ál...
11 sztár, akinek nem okoz problémát a meztelen jel...
A filmeknek már a szerves részét képezik a szex jelenetek, mióta az Amerikai Mozgóképszövetség érté...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.