Az oldal töltődik...
Film Parádé

A jumanji 2 berobbant a mozikba a hétvégén

A jumanji 2 berobbant a mozikba a hétvégén
2019.12.16. Monday
81 megtekintés
81

A Jumanji: A következő szint Dwayne Johnson-al sikeresen megolvasztotta a hétvégén a mozikban a Jégvarázs 2-t és átvette a vezető helyet. A Jumanji nagyon várt folytatása a mozikban az első hétvégén 60,1 millió dollárt keresett. A stúdió előzetesen csak körülbelül 35 millió dollár bevételre számított, míg a külső előrejelzések szerint ez 40 és 50 millió dolláros tartományba is eshetne. A rajongók azonban két évet vártak, hogy meglássák a Jumanji világának folytatását, és kiderült, hogy mind meg akarták megnézni a filmet a hétvégén. 

Pár nap múlva megérkezik a mozikba a Csillagok háborúja:Skywalker kora, amit még egyelőre csak pár szerencsés láthatott eddig, és az első reakciók alapján sejthető, hogy a Jumanji első helye a mozipénztárakban kérész életű lesz. A Jégvarázs 2 három hét vezetés után szorult a második helyre és még így is 19,1 millió dollárt termelt. Ha minden jól megy és tényleg lesz Jégvarázs 3, akkor az is biztos, hogy az is jól fog teljesíteni a mozikban. A film zenéjét is dicsérik a kritikusok és a rajongók, és éppen meg is haladta az egy milliárd dolláros bevételt a globális box office-ban, amelyre körülbelül egy hónap kellett csak.

Rian Johnson új filmje a Tőrbe ejtve a hétvégén a harmadik helyre került, miután 9,2 millió dollárt keresett. A Tőrbe ejtve hatalmas sztárok szereplésével büszkélkedhet, és emellett remek értékeléseket is kapott. A film eddig 166,2 millió dollárt keresett világszerte.

Ha még eddig nem láttad volna a Jumanji: A következő szint filmelőzeteseit, akkor itt az ideje, hogy pótold. Mindkét filmelőzetes nagyon szórakoztató.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

A Batman és a Matrix 4 forgatása a mostani tervek ...
Úgy tűnik, hogy a The Batman és a Mátrix 4 forgatása rendben folytatódik. A COVID-19 sok stúdiónál l...
Tavasszal kezdődik az Indiana Jones 5 forgatása
Régóta tudjuk, hogy az ötödik Indiana Jones film szerepel a kártyákon, és Steven Spielberg rendező m...
8 új exclusive fotót osztottak meg a Skywalker kor...
A Csillagok háborúja: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) megjelenéséig már csak egy h...
Kristen Stewart elárult több izgalmas részletet az...
Pont egy hét múlva kerül a mozikba Kristen Stewart sci-fi horror filmje az Árok. A film már 2017-ben...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.