Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Jurassic World 3 szereplőgárdája két kulcsfontosságú szinésszel bővült

A Jurassic World 3 szereplőgárdája két kulcsfontosságú szinésszel bővült
2019.11.08. Friday
117 megtekintés
117
Fantasy filmek
Kalandfilmek

A Jurassic World 3-hoz csatlakozott Daniella Pineda és Justice Smith, akik a Jurassic World: Bukott birodalom-ban is szerepeltek. Colin Trevorrow rendező, aki a sorozat első részét rendezte, visszatér a rendező székéhez, és arra készül, hogy visszahozza a karaktereket a franchise minden eddigi részéből.

Egy új bejelentés szerint, Justice Smith (Franklin) és Daniella Pineda (Zia) is visszatérnek az új részre. További visszatérő a korábbi szereplők közül Chris Pratt mint Owen és Bryce Dallas Howard mint Claire. A legfontosabb azonban az, hogy az eredeti trió Steven Spielberg Jurassic Parkjából, Jeff Goldblum mint Ian Malcolm, Laura Dern mint Ellie Sattler és Sam Neill, mint Alan Grant mind újra megjelenik a képernyőn. Az eddig felvett új szereplők között szerepel a Mamoudou Athie és a DeWanda Wise, de az nem derült még ki, hogy kit fognak játszani. 

Franklin és Zia egyaránt tagjai voltak a Dinoszauruszokat Védő Ügynökségének , amelyet Claire vezetett. Kulcsfontosságú szerepet játszottak abban, hogy kiszabadítsák a dinoszauruszokat a Nublar-szigetről, mielőtt elpusztultak volna a  vulkánkitörése miatt. Tanúi voltak a lények menekülésének a Lockwood-kastélyból. Ezt szem előtt tartva könnyű belátni, hogy miért vesznek részt a következő részben is. A forgatókönyv részletei egyelőre nem derültek ki, de a dinoszauruszok létezése foglalkoztatja az embereket. Ezt a nemrégiben megjelent rövidfilm, a Battle at Big Rock is bizonyítja, melyet szintén Colin Trevorrow rendezett.

forrás: movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Sharon Stone-t kivágták a társkeresőből, mint macs...
Sharon Stone beregisztrált a népszerű társkereső alkalmazásba a Bumble-be. A felhasználók észrevetté...
Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar...
Ma reggel bejelentették az ideo Oscar jelölteket és sajnos Adam Sandler nincs rajta a listán a Csisz...
Tavasszal kezdődik az Indiana Jones 5 forgatása
Régóta tudjuk, hogy az ötödik Indiana Jones film szerepel a kártyákon, és Steven Spielberg rendező m...
13 megválaszolatlan rejtély a Csillagok Háborúja: ...
Sok olyan dolog került a filmbe, amely valójában nem túl kerek. A Star Wars franchise keretén belül ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.