Az oldal töltődik...
Film Parádé

Keanu Reeves és nővérei

Mit csinálnak mostanában Keanu Reeves nővérei
2019.12.14. Saturday
46 megtekintés
46

Keanu Reeves-t imádják a rajongók a színészi képességei és remek filmjei mellett a lovagiassága és a szerénysége miatt is. Annak ellenére, hogy a színész jómódú és barátságos, eléggé hányattatott sorsú volt mielőtt híres lett. Reeves  Libanonban született és a gyerekkora elég zavaros volt, főleg az apja bántó kábítószer-függősége miatt. Ez túl sok volt a család számára, így az anyja összecsomagolta a cuccaiket és  Sydney-be költöztette a családját. Egy év után  New Yorkba  költöztek, ahol anyja újraházasodott. Nem sokkal később Reeves és családja ismét elköltöztek. Ezúttal Torontóban telepedtek le, ahol a sztár felnőtt. 

Noha Keanu-ról az A-lista sikerének köszönhetően sokat tudnak az emberek, ugyanez nem mondható el három nővére, Kim, Emma és Karina Miller vonatkozásában. Sokan talán még azt sem tudják, hogy a színésznek testvérei vannak.

Karina Miller

Keanu Reeves és a féltestvére Karina Miller

A Reeves klán másik része, amely Hollywoodban sikeres, Karina Miller, Keanu féltestvére, akivel közös anyától születtek. Karina Miller filmproducer és Torontóban született. Bár Miller felhasználhatta volna bátyja segítségét, a filmes karrierjénél, de úgy döntött, hogy saját útját járja és erre Reeves is büszke.

Kim Reeves

Keanu Reeves és a testvére Kim reeves

Kim Reeves, Keanu egyetlen biológiai nővére, aki mindig figyelemmel kiséri Keanu Reeves karrierjét. Sajnos Kim nagyon rövid időt tölthetett a kamera előtt, mert a színésznőnél 1991- ben leukémiát diagnosztizáltak nála, amikor még csak 25 éves volt, közvetlenül azelőtt, hogy az első szereplése megjelent. Szerencsére 1999-ben , a Mátrix filmek csúcsán sikerült meggyógyulnia. A család egyik barátja 2001-ben azt mondta, hogy "amikor Kim kórházban volt, Keanu nagyon sokat volt vele, ült az ágya szélén és fogta a kezét".

Úgy tűnik, hogy Keanu és Kim még mindig közel állnak egymáshoz, annak ellenére, hogy a színésznő elhagyta Amerikát. A Daily Mail szerint most Rómában él, ahol testvére  rendszeresen meglátogatja Őt.

Emma Reeves

Emma Rose Reevesről, Keanu másik féltestvéréről, nem sokat lehet tudni. A reflektorfénytől távol él és nem nagyon tartja a kapcsolatot híres testvéreivel. 2003-ban Emma Reeves nyilatkozott a The Mirror-nak:

"Szeretnék kapcsolatba lépni Keanu-val", hozzátéve: "Nem akarok tőle semmit - sem pénzt, sem hírnevet. Csak azért szeretnék találkozni vele, hogy jobban megismerjem. Láttam az összes filmjét és olvastam az összes róla szóló cikket, de ez nem ugyanaz, mintha az élete része lennék."

Apjával Keanu kapcsolat mindig feszült volt. 2001-ben Samuel beszélt a Honolulu Star magazinnak, elmondta, hogy kábítószer-visszaélése milyen szakadékot vert önmaga és az A-listás sztár fia között. "Világossá tette, hogy nem akar velem semmit és semmi köze nincs hozzám."

Samuel Reeves 2018-ban elhunyt, de úgy tűnik, hogy ez nem sokat változtastott Keanu és féltestvére, Emma közötti kapcsolaton. Emma Rose halotti tort rendezett, de azon az apja többi gyermeke nem jelent meg.

 

forrás: nickiswift.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 híresség és a gyereke, akik nagyon hasonlítanak...
A gyerekek gyakran hasonlítanak a szüleikre, főleg amikor megjelenésről van szó - így működik a gene...
Így néznek ki a Gyűrűk Ura szereplői 16 év eltelté...
Az Amazon 2017 novemberében szerezte meg J.R.R. Tolkien hagyatékának megfilmesítési jogait, és a stú...
Kiadtak egy 8 perces videót a Csillagok Háborúja: ...
A Lucasfilm megosztott egy nyolc perces videót, amit a forgatásokon készített felvételekből vágtak ö...
Potom 35 millió dollárba került a Sonic a sündiszn...
A VFX csapata hónapokon keresztül dolgozott a Sonic a sündisznó újjátervezésén. Meg kell hagyni az e...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.