Az oldal töltődik...
Film Parádé

Keanu Reeves gazember az X-Men-ben egy rajongói művész képen

Keanu Reeves gazember az X-Men-ben egy rajongói művész képen
2019.12.29. Sunday
32 megtekintés
32

Nem titok, hogy Keanu Reeves már korábban több alkalommal találkozott a Marvel Studios-szal a várható MCU-filmek egyik főszereplőjével kapcsolatban. Komoly spekulációk voltak arról, hogy vállalhatta a főszerepet a Disney+ Holdlovag sorozatban. Az elmúlt hetekben Daniel Radcliffe-t pletykálták erre a szerepre. Most a spekuláció az X-Men felé fordult, néhányan úgy gondolják, hogy Keanu Reeves nagyon jó gazembert játszhatna. Pontosabban Mr. Sinister-t.

A rajongói művész, Boss Logic jó képet alkotott nekünk arról, hogy Keanu Reeves hogyan nézhet ki szakállas Mr. Sinister-ként a Marvel közelgő X-Men filmjében, amely először hozza a mutánsokat az MCU-ba.

keanu Reeves mint Mr. Sinister az X-men-ben

A Marvel 4. fázis bejelentése után úgy gondolják, hogy ez a következő X-Men film lesz a Marvel 5. fázisának a sarokköve, bár a Marvel főnöke, Kevin Feige még vonakodik, hogy túl sok információt bocsásson ki.

Tudjuk, hogy Marvel és Disney új színészt fog találni a Wolverine szerepre. Keanu Reeveset megemlítették e szerep miatt, de úgy gondolják, hogy a színész túlságosan öreg ahhoz, hogy ebben a pillanatban átvállalja a szerepet, egyszerűen azért, mert a karakter a következő évtizedben számos MCU-projektben megjelenik. Novemberben már 50000 aláírásnál tartott a petíció, hogy a Wolverine szerepére Danny DeVito-t válasszák.

A Mr. Sinister genetikailag megváltozott ember, emberfeletti testi és szellemi képességekkel. A karakter telepatikus, képes mások elméjét különféle módon manipulálni, és képes telekinezisen keresztül energiatermelésre. Ez tökéletes szerep lehetne Keanu Reevesnek.

Mr. Sinister-re utaltak az X-Men: Apokalipszis-ben. Várták, hogy a karakter debütál a Logan Farkas-ban, de ez nem történt meg. A karakterre később hivatkoztak a Deadpool 2-ben. Mr. Sinister megjelent az X-Men animációs sorozatban, valamint a Wolverine-ben. Eddig még nem szerepelt egy mozifilmben sem. De ez hamarosan megváltozhat.

Keanu Reeves előtt nagy év áll. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanaznap fog debütálni a mozikban, úgyhogy Reeves-nek alaposan bele kell húznia a forgatásba, ha ezt meg akarja csinálni.

 

forrás: movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Sztárok, akik szemüvegben egész másképp néznek ki....
Ritkán fordul elő az, hogy egy sztár szemüvegben jelenjen meg a vörös szőnyegen. Jellemzően inkább k...
11 fantasztikus színészi átalakulás amitől le fog ...
A művészet sok előkészítést, odaadást és áldozatot követel. Vannak olyan szerepek, amikhez a színész...
Így néznek ki a Trónok harca sztárjai a Snapchat b...
A Snapchat nagyszerű visszatérést hozott az időben egy sor vidám szűrő kiadásával. Most az emberek n...
Filmbeli ijesztő lények, akik valójában csinos szi...
Vannak olyan filmbeli szerepek, amikor az ismert színészeket sminkekkel, maszkokkal és számítógépes ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.