Az oldal töltődik...
Film Parádé

Keanu Reeves gazember az X-Men-ben egy rajongói művész képen

Keanu Reeves gazember az X-Men-ben egy rajongói művész képen
2019.12.29. Sunday
32 megtekintés
32

Nem titok, hogy Keanu Reeves már korábban több alkalommal találkozott a Marvel Studios-szal a várható MCU-filmek egyik főszereplőjével kapcsolatban. Komoly spekulációk voltak arról, hogy vállalhatta a főszerepet a Disney+ Holdlovag sorozatban. Az elmúlt hetekben Daniel Radcliffe-t pletykálták erre a szerepre. Most a spekuláció az X-Men felé fordult, néhányan úgy gondolják, hogy Keanu Reeves nagyon jó gazembert játszhatna. Pontosabban Mr. Sinister-t.

A rajongói művész, Boss Logic jó képet alkotott nekünk arról, hogy Keanu Reeves hogyan nézhet ki szakállas Mr. Sinister-ként a Marvel közelgő X-Men filmjében, amely először hozza a mutánsokat az MCU-ba.

keanu Reeves mint Mr. Sinister az X-men-ben

A Marvel 4. fázis bejelentése után úgy gondolják, hogy ez a következő X-Men film lesz a Marvel 5. fázisának a sarokköve, bár a Marvel főnöke, Kevin Feige még vonakodik, hogy túl sok információt bocsásson ki.

Tudjuk, hogy Marvel és Disney új színészt fog találni a Wolverine szerepre. Keanu Reeveset megemlítették e szerep miatt, de úgy gondolják, hogy a színész túlságosan öreg ahhoz, hogy ebben a pillanatban átvállalja a szerepet, egyszerűen azért, mert a karakter a következő évtizedben számos MCU-projektben megjelenik. Novemberben már 50000 aláírásnál tartott a petíció, hogy a Wolverine szerepére Danny DeVito-t válasszák.

A Mr. Sinister genetikailag megváltozott ember, emberfeletti testi és szellemi képességekkel. A karakter telepatikus, képes mások elméjét különféle módon manipulálni, és képes telekinezisen keresztül energiatermelésre. Ez tökéletes szerep lehetne Keanu Reevesnek.

Mr. Sinister-re utaltak az X-Men: Apokalipszis-ben. Várták, hogy a karakter debütál a Logan Farkas-ban, de ez nem történt meg. A karakterre később hivatkoztak a Deadpool 2-ben. Mr. Sinister megjelent az X-Men animációs sorozatban, valamint a Wolverine-ben. Eddig még nem szerepelt egy mozifilmben sem. De ez hamarosan megváltozhat.

Keanu Reeves előtt nagy év áll. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanaznap fog debütálni a mozikban, úgyhogy Reeves-nek alaposan bele kell húznia a forgatásba, ha ezt meg akarja csinálni.

 

forrás: movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Az Amerika kapitány színésznőjét az anyja megölésé...
Mollie Fitzgerald-ot, kedden letaróztatták az anyja állítólagos leszúrása miatt. A színésznő az Amer...
Keanu Reeves és nővérei
Keanu Reeves-t imádják a rajongók a színészi képességei és remek filmjei mellett a lovagiassága és a...
11 filmes pár akkor és most
A romantikus, szerelmes filmek ideális programot nyújtanak egy meghitt estére. Ezeknek a filmeknek t...
Danny Trejo lett a legtöbbször megölt színész Holl...
Danny Trejo talán Hollywood egyik legfélelmetesebb szereplője, és úgy tűnik, hogy a képernyőn többsz...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.