Az oldal töltődik...
Film Parádé

Két új TV előzetes és friss fotók is érkeztek a Csillagok háborúja 9-hez

Két új TV előzetes és friss fotók is érkeztek a Csillagok háborúja 9-hez
2019.11.28. Thursday
217 megtekintés
217

A Lucasfilm két új TV előzetest adott ki a rajongóknak a Csillagok háborúja: Skywalker kora-hoz. Mindkét rövid rész a rajongók számára korábban még nem látott felvételeket tartalmaz. Az egyik jelenet úgy néz ki, mintha Chewbacca valamilyen bajban van, amikor Rey kiáltja a nevét. Ha J.J. Abrams megöli Chewbacca-t a filmben, akkor a rajongók szája tuti le fog görbülni. Reméljük nem lesz így, ugye? 

Íme a két új TV előzetes a Csillagok háborúja: Skywalker kora-hoz:

Anthony Daniels azt akarta, hogy J.J. Abrams megölje a C-3PO-t a Csillagok háborúja 9-ben, de a rendező elutasította kérését. Az új TV előzetesek a banda újraegyesítését mutatják, Rey-vel aki a jó öreg Jedi trükkel lenyomja a rohamosztagosokat, míg Finn és Poe össze vannak zavarodva. Poe megkérdezi, hogy a fiatal Jedi ezt hogy tehette velük. Mindent egybevetve, a legújabb felvételek több akciót és a humoros részt is bemutat.

Új képek a Csillagok háborúja: Skywalker kora-hoz:

Újabb fotókkal is csigázzák a rajongókat. A film közeledtével a marketing gépezet alaposan beizzított. Nézzük is a képeket.

Masírozó Sith csapatok

Az évek során sokféle űrhajót láttunk, amelyek közül sok megjelenik a IX. Epizódban, de ez valami nagyon új. Ruháiknak mély, karácsony piros színük van, hasonlóan a Snoke praetoriánus őréhez. A kép azt mutatja, hogy egy csoport együtt vonul egy ismeretlen célállomásra. Ez vajon beilleszkedik a történetbe? Majd meglátjuk.

Rey, Finn, Poe, C-3PO

Az előbbi képen Rey, Finn, Poe látszik együtt. A háttérben pedig C-3PO álldogál. Mindhárman beizzították a fegyvereiket.

Zorii Bliss

A képen Zorii Bliss látható akit Keri Russell alakít. Ez egy nagyszerű kép a karakter vörös bordó ruhájáról és arany páncéljáról.

Jannah

És végül még egy közeli kép.

Ha még nem láttad volna az előző 8 képet, akkor itt meg tudod nézni. A legtöbb előzetest itt találod, a legfrisebbet, pedig itt. Ha pedig a kutyákat is szereted, akkor ez a képsorozat kihagyhatatlan Neked, amin kutyák láthatók Csillagok háborúja karakter jelmezekben.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Jól van a koronavírusos Tom Hanks és felesége
Az Oscar-díjas színész, Tom Hanks és felesége, a színésznő-énekes Rita Wilson csütörtökön jelentette...
Új rajongói petíció, hogy az Aquaman 2-ben Emilia ...
Emberek százezrei nem akarják látni, hogy Amber Heard visszatér Mera-ként az Aquaman 2-ben, és egy ú...
Megjöttek az első reakciók a Jégvarázs 2-ről
Pár napja volt a  várva várt animációs film a Jégvarázs 2 premiere, amely 2019 második felének egyik...
Mi a valódi oka Jennifer Aniston és Brad Pitt válá...
Mostanában egyre többször olvasható, hogy Brad Pitt-et Jannifer Aniston-al, vagy a színésznő háza kö...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.