Az oldal töltődik...
Film Parádé

Kristen Stewart elárult több izgalmas részletet az Árok forgatásáról

Kristen Stewart elárult több izgalmas részletet az Árok forgatásáról
2020.01.02. Thursday
30 megtekintés
30
Akció filmek
Filmdrámák
Thrillerek

Pont egy hét múlva kerül a mozikba Kristen Stewart sci-fi horror filmje az Árok. A film már 2017-ben le lett forgatva, vagyis már egy jó ideje készen van. De amikor filmezték, a lehető legnagyobb mértékben gyakorolták a mutatványokat, szemben a vizuális effektusokkal. Tehát a színészeknek nem kellett csalniuk, hogy félnek. Stewart most elárulta többek között azt is, hogy mi volt a legfélelmetesebb része a forgatásnak.

"Sok dolog, amit csináltunk, szuper praktikus volt. Nagyon szórakoztató volt, nem volt nehéz a filmet elkészíteni. Nem kellett megdolgozzak azzal, hogy fantáziálnom és színlelnem kell. Nehéz volt a filmet elkészíteni, mert félelmetes és valós volt! A jelenetekből sok dolog bekövetkezett, sok dolgot felrobbantottunk."

Hát ez tényleg nagyon izgalmasan hangzik! Főleg, ha megnézed hozzá az Árok filmelőzetesét is. Ahogy Stewart elárulta, a szó szoros értelmben a mély végbe dobása volt a film készítésének legnehezebb része. Kristen Stewart egy új interjúban elmondta az ET Canada-nak, a víz alatti  forgatás szórakoztató volt, de valóban félelmetes is az, hogy abba a környezetbe került. Stewart nemrégiben azt is elmondta az EW-nek , hogy még soha nem készített ilyen méretű filmet:

"Nem volt könnyű a filmet készíteni - nagyon sokáig tartott és csepegős, meg hideg volt. Szivesen megnézném, hogy más hogy reagálna az ilyen bizonytalan körülmények között. Ez valóban kihúzza az ember legjobb és legrosszabb énjét."

Kristen Stewart Norah Price-t alakítja, a víz alatti kutatók legénységének egyik tagját, akik földrengés után küzdenek a túlélésért. Mint Kristen Stewart megjegyezte, az Árok karakterei nem készültek fel arra, ami történik, és a saját szereplője, Norah mezítláb van és fogat mos, amikor a baj megtörténik. A tragédia mindenki valódi színét feltárja, és kiderül, hogy Norah-ban sokkal több rejtőzik, mint ahogy a nézők eredetileg képzelnék.

"Olyan szereplőt játszom, aki a film elején önmagának valónak tűnik, és hogy nincs vesztenivalója, ezért erősnek érzi magát, mint amilyennek ez a kemény külső is láttatja. Tehát ő egy kicsit vezető lesz. A film előrehaladtával azonban megértheted, hogy egy fájdalmas folyamat közepette van, és ez az oka annak, hogy önmagát elszigetelte, és az óceán fenekén töltötte idejét, olajfúrógép-gépészmérnöki munkát végezve, azért, mert ő nem túl boldog. És akkor, amikor rájön, hogy minden elveszett, és nincs miért küzdeni akkor már bármit megtenne azért, hogy azok az emberek, akikkel találkozott, túléljék - valóban jó karakterként mutatja be magát."

Összességében Kristen Stewart "valóban sötét, félelmetes meditációnak írta le az elzártságot a mélyben".

 

forrás: cinemablend.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

23 híres filmjelenet speciális effektek előtt és u...
Mára Hollywood olyan szintre tökéletesítette a számítógépes technikák (CGI) alkalmazását a filmekben...
Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar...
Ma reggel bejelentették az ideo Oscar jelölteket és sajnos Adam Sandler nincs rajta a listán a Csisz...
Tavasszal kezdődik az Indiana Jones 5 forgatása
Régóta tudjuk, hogy az ötödik Indiana Jones film szerepel a kártyákon, és Steven Spielberg rendező m...
BRÉKING!!! Itthon is betesz a moziknak a koronavír...
Nem sokkal 3 óra előtt a Magyar Közlönyben is megjelent a kormányrendelet, miszerint a kormány elren...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.