Az oldal töltődik...
Film Parádé

Leállt a Mission:Impossible 7 forgatása a koronavírus miatt

Leállt a Mission:Impossible 7 forgatása a koronavírus miatt
2020.02.25. Tuesday
61 megtekintés
61

A koronavírus mostanában elég rendesen betesz Hollywoodnak is. A kínai mozi vetítések elmaradása is elég gondot okoz és most itt van az új probléma. A legújabb film, amelynek tervei megváltoznak, a Mission: Impossible 7, amelyet három hétig terveztek forgatni Olaszországban, Velencében. Ehelyett, mivel az országban egyre növekszik a vírussal fertőzöttek száma, a Paramount Pictures megváltoztatta a terveit, és nem folytatja a tervezett forgatást.

Egy új jelentés szerint Olaszországban egyelőre nem javasolják a csoportos nyilvános összejöveteleket a vírus terjedésének megakadályozásának érdekében. Amíg el nem indulhat a forgatás, addíg a Mission: Impossible 7 stábjainak tagjait hazaviszik. Biztosan nem örül az eseményeknek sem Tom Cruise, sem a rendező és a stábtagok sem.

"A szereplők és a stáb biztonságára és egészségére való tekintettel és a velencei helyi kormány arra irányuló erőfeszítései alapján, hogy a koronavírus fenyegetését meg tudják állítani, megváltoztatjuk a három hetes forgatásunk tervét Velencében, a Mission: Impossible 7 széles körű produkciójának tervezett első szakaszában.

Ezen időszak alatt szeretnénk figyelembe venni a legénység aggodalmait, és hagyjuk, hogy hazatérjenek a forgatás megkezdéséig. Folytatni fogjuk a helyzet nyomon követését, és az egészségügyi és kormányzati tisztviselőkkel együtt dolgozunk a forgatás érdekében."

Nem egyértelmű, hogy a velencei forgatás leállításának lesz-e hatása a tervezett kiadási időpontokra. Mivel azonban a koronavírus tovább terjed, minden óvintézkedést megtesznek. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint több mint 79 000 ember fertőződött meg a betegséggel az egész világon, a halálos áldozatok száma pedig 2600 fölé emelkedett. Kínában, ahol a vírus a leginkább tombol, az egész országban bezárták a mozikat, ami jelentős bevétel elmaradással jár a pénztáraknál. A WHO a koronavírust közegészségügyi veszélyhelyzetnek nyilvánította, és azt állítja, hogy világjárvány potenciállal rendelkezik.

A Mission: Impossible 7 a jelenlegi tervek szerint 2021. július 23-án érkezik a mozikba. Remélhetőleg nem lesz nagyobb probléma a film forgatásában a koronavírus miatt és az időpont tartható lesz.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Kevin Hart és Jason Statham együtt egy új akció-ví...
Készen állsz a nap legmegdöbbentőbb hírére? Jason Statham kemény fickóként szerepel egy közelgő film...
Zac Efron aláírta a dzsungel királya szerződését
Zac Efron a filmben Ari Furman szerepében fog játszani. Az író/rendező páros a Golden Globe díjas Gl...
A 10 legjobb vígjáték 2019-ben (előzetesekkel)
2019 jó év volt filmek szempontjából. Mindig vannak nagyszerű filmek, amelyek egy adott évben jelenn...
11 meglepő forgatási kép a kedvenc filmjeidből
Mindenki legalább egyszer gondolt már arra, hogy milyen jó lenne belesni az ikonikus filmek forgatás...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.