Az oldal töltődik...
Film Parádé

Most akkor végre tényleg lesz Halálos fegyver 5?

Most akkor végre tényleg lesz Halálos fegyver 5?
2019.12.07. Saturday
346 megtekintés
346

1987-ben került bemutatásra Richard Donner akció klasszikusa, a Halálos Fegyver. Riggs és Murtaugh karakterét két remek színész, Mel Gibson és Danny Glover játszotta. Annyira sikeres lett a film, hogy még három részt készítettek belőle.  A siker oka a kiváló szereplőpáros, a jó sztori mellett az is volt, hogy akciókban és poénokban is bővelkedett. Az utolsó részt 1998-ban láthattuk. 2003-óta rendszeresen porondon van a téma, a lehetséges folytatásról. Most lehet, hogy végre tényleg lesz belőle valami?

Sok év bizonytalanság

Már 2003 novemberében arról cikkeztek, hogy Richard Donner tervezi az ötödik részt. 2008-ban se hűlt ki a téma. Akkoriban azon filózgattak, hogy akkor lhet-e egyáltalán ötödik Halálos fegyver. 2009-ben már arról szóltak a cikkek, hogy behalt az egész. 2010-ben ennek ellenére azon agyaltak, hogy ha mégis lenne, akkor újra tudná éleszteni Mel Gibson félbetört karrierjét. Aztán kicsit ritkábban, de rendszeresen porondon volt a folytatás. Leginkább találgatások formájában.

Sikeres Halálos fegyver TV sorozat

Az amerikai Fox rendelte meg a Halálos fegyver filmeken alapuló tévé sorozatot 2016 májusában, ami elég sikerese volt, ahhoz, hogy a 2016-os szeptemberi debütálás után, októberben további öt részt rendeljenek az első évadhoz. Aztán készült még egy évad. Összesen 40 epizódot készítettek. Az utolsó epizódot 2018 májusában adták le (magyarországon júliusban).

Friss hírek

Richard Donner most nyilatkozott arról, hogy a Halálos fegyver ötödik része egy aktív projekt és nagyon közel áll ahhoz, hogy zöld lámpát kapjon. Évek óta pletykálják az ötödik rész elkészítését, de úgy tűnik, hogy most tényleg elkészülhet.

Richard Donner a közelmúltban volt a Spocklight Star Trek podcastján, és a beszélgetés során szóba került a Halálos fegyver 5 is. Ezt mondta:

"Beszélgettem Channing Gibson-al, aki a Halálos fegyver írója. Már csak a stúdióval kell kidolgozzam a témát. Ha mindenki egyetért és csatlakozik a projekthez, akkor megcsináljuk. Mel (Gibson) és Danny (Glover) benne vannak. Ha nem jön össze... akkor legalább megpróbáltuk. De most van egy jó...egy jobb esély arra, hogy meg legyen a film."

Úgy tűnik, hogy a stúdió az egyetlen akadály, hogy a Halálos fegyver 5 valósággá váljon. Mel Gibson elismerte, hogy kapcsolatot tart fenn filmpartnereivel, és megerősítette, hogy ő és Richard Donner találkoztak Danny Gloverrel Los Angelesben, hogy megvitassák a folytatást, mondván, hogy "talán". Amikor megkérdezték, a rajongók, hogy visszatérnek-e a páros szereplésre, Gibson reményteljes volt, és úgy tűnik, hogy sokkal közelebb lehetünk a Halálos fegyver 5-höz, mint pár héttel ezelőtt voltunk.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar...
Ma reggel bejelentették az ideo Oscar jelölteket és sajnos Adam Sandler nincs rajta a listán a Csisz...
Tudtad, hogy Leonardo DiCaprio-nak nem volt még 25...
A 45 éves DiCaprio habzsolja az életet és a barátnőket, ami miatt a 2020-as Golden Globe-on be is sz...
11 színésznő, aki elég bátor volt, hogy feláldozza...
Az igazán tehetséges színésznők sok különféle szerepet játszhatnak el, beleértve azokat is, amelyekb...
A Top Gun 2: Maverick késés nélkül készül el, nyil...
A kultikus klasszikus Top Gun rajongói izgatottan várják a film folytatásáról szóló híreket. Sok ere...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.