Az oldal töltődik...
Film Parádé

Liam Neeson és remek fiai. Tudj meg róluk néhány érdekességet.

Liam Neeson fiai nagyszerűek lettek
2019.12.01. Sunday
293 megtekintés
293

Liam Neeson élete nehézségekkel és tragédiákkal van tele, kezdve az észak-írországi problémák idején  való felnövekedéssel egészen a feleségének elvesztéséig egy 2009. évi furcsa síbalesetben. Azonban nem csak rossz dolgok történtek vele. Miután feladta a boxolói álmait  a színészi karrier érdekében a filmsztár megkapta a legjobb színész Oscar-díjat Schindler's listája  filmért, és becslések szerint nettó 145 millió dollár értékű sikeres film-franchise-t készített, mint például az Elrabolva. De a színész legnagyobb sikere (és az öröm forrása) talán a két fia.  

Micheál és Daniel, akik 1995-ben és 1996-ban születtek, sikeres fiatal férfiakká nőttek fel, akikre az apa nagyon is büszke lehet. Miközben Micheálnak néhány démonnal is meg kellett küzdenie, mielőtt a színészi karrierje elindult, addíg öccse megpróbálj nevet szerezni a divat világában.

A fiúkat nagy tragégédia érte fiatal korukban

Liam Neeson és fiai

2009. március 18-án a Neeson testvéreket hatalmas tragédia ért. Daniel (a képen, bal szélen) csak a 12. és Micheál (a képen, balról a második) 13, amikor az anyjuk, színésznő Natasha Richardson, meghalt egy furcsa balesetben. Richardson elesett egy síórán a kanadai Mont Tremblant üdülőhelyen. 

Micheál Richardson elérte a mélypontot

Micheál Richardson elérte a mélypontot

Liam Neeson legidősebb fia, Micheál Richardson úgy próbált megbirkózni anyja halálával, hogy egyre több időt töltött New York-i partik világában. A barátaival való bulizás lett neki a legfontosabb , ami addig fajult, hogy már a tanulás kárára ment.

2014 nyarán eljött az a pillanat, amikor bejelentkezett egy terápiás táborba és megkezdte a gyógyulást. A természetben töltött terápia után Londonba költözött, ahol Topes Calland vette a szárnyai alá.

Liam Neeson fia, Micheál egyszer divatkurátorként dolgozott

Micheál mint divatkurátor

Felépülése után Micheál Richardson Londonban élt, és beleszeretett a divatba. Úgy döntött, hogy ezt a szenvedélyt karrierjévé változtatja, és még csak 19 évesen, Neeson legidősebb fia megnyitotta a saját galériáját (Maison Mais Non) a brit város posh Soho környékén.

Daniel Neeson környezetbarát ruházatot tervez

Daniel Neeson környezetbarát ruházatot tervez

Mint bátyja, Daniel Neeson is fiatalkorától érdeklődött a divat világa iránt. Ő kezdő tervezőként kezdett dolgozni 2017-ben, miközben színházi és digitális médiát tanult a Tulane Egyetemen, majd elindította saját Pine Outfitters márkáját. A környezetbarát ruházati vonal szabadon álló, unisex pólókat, sapkákat, baseball sapkákat és egyebet kínál, 30 dollárral kezdő áron.

Micheál Richardson színészi karrierje apja kívánsága ellenére

Micheál színészi karrierje apja ellenében

2015-ben a Deadline megerősítette, hogy Micheál nem csak a szülei nyomdokát fogja követni, hanem debütáló szerepe az lesz, amit apja majdnem húsz évvel korábban játszott. A színész első nagy  szerepe az ír forradalmár, Michael Collins eljátszása a The Rising című filmben - ugyanezt a történelmi figurát, Liam Neeson az 1996-os Michael Collins- ban alakította.

Micheál egy interjúban elárulta, hogy volt egy ember, aki nem örült az elképzelésének, hogy színészré váljon. Mint kiderül, az Oscar-díjas apja valójában megpróbálta meggyőzni őt a színészkedés folytatása ellen. Miután Micheál figyelmen kívül hagyta apja figyelmeztetését, hogy maradjon távol Hollywood-tól, a büszke apa teljes mértékben fia mellé állt és támogatja a pályáját.

Micheál úgy döntött 2018-ban, hogy édesanyja iránti tiszteletből az utónevét Neesonról Richardsonra változtatja.

Daniel Neeson feltörekvő DJ volt és tartós kapcsolatban él

Daniel Neeson tartós kapcsolatban él

A Pine Outfitters mögött meghúzódó trió 2017-ben viharosan próbálta meghódítani az elektronikus zene világát. Daniel Neeson és két legjobb barátja, Billy Renza és Adam Millman, Recess Club néven kezdték meg a DJ-skedést, abban a reményben, hogy befutnak. 2018 januárjára a terv befuccsolt.

Ahogy Daniel Instagram  hírcsatornáján látható,  tartós kapcsolatban él Natalie Ackerman-al. A hölgy egy évvel fiatalabb, mint Daniel és 2018 júliusában volt az első éves évfordulójuk.

A jégkorong köti össze a Neeson család férfi tagjait

Neeson család férfi tagjai és a jégkorong

A Neeson család férfi tagjai között mindig is szoros volt a kötelék, amit a közös kedvencük a jégkorongozás is erősít. Liam Neeson és két fia, Micheál és Daniel, rendszeres játszanak a New York-i Madison Square Gardenben a jégkorongidőszak során. Például 2016 márciusában a triót becsempészték a New York-i szigetlakók és a Boston Bruins közötti játékra.

De nem csak a jégkorongozni szeretnek együtt. Úgy tűnik, hogy minden jelentős sportesemény elegendő ok a Neeson-ok számára, hogy együtt töltsenek némi minőségi szabadidőt. Például 2014 januárjában a kamerák elkapták Liamet és Danielt a New York Knicks és a floridai Miami Heat közötti kosárlabda meccsen.

forrás: nickiswift.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Leállt a Mission:Impossible 7 forgatása a koronaví...
A koronavírus mostanában elég rendesen betesz Hollywoodnak is. A kínai mozi vetítések elmaradása is ...
Miért hagyta el a Trónok harca rendezőpáros a Csil...
Egy régi idézet rávilágíthat arra, hogy David Benioff és DB Weiss miért nem folytatják a Csillagok h...
Fantasztikus forgatásos és egy exkluzív videó a To...
Ebben a videóban megnézheted, hogy milyen kemény munkát végzett Tom Cruise és a stáb a Top Gun 2: Ma...
Stopmozi
Szórakoztató Stopmozi videók filmrajongóknak. Emberrabló szedi áldozatait. Baglyok huhognak a szikom...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.