Az oldal töltődik...
Film Parádé

Friss pletyka: Jön a Maszk 2 Jim Carrey-vel?

Friss pletyka: Jön a Maszk 2 Jim Carrey-vel?
2019.11.19. Tuesday
165 megtekintés
165

Azt kezdték csiripelni a madarak, hogy Jim Carrey visszatérhet a Maszk 2-vel. Mennyire lehet ez igaz valójában? Az biztos hogy Jim Carrey a Maszk-kal egy fantasztikus vígjátékot alkotott. Az emberekben biztosan meg van az igény egy második részre. Az más kérdés, hogy vajon Jim Carrey milyen formában lehet. A színész a gumiarcáról volt híres mindig is. Vajon képes lenne eljátszani ezt újra?

Vedd ezt hatalmas, megalapozatlan pletykának, mivel kevésbé megbízható forrásból származik. De nagyon szórakoztató ezen gondolkodni. Többen azt gondolják, hogy a Warner Bros és a New Line megpróbálják elcsábítani Jim Carrey-t, hogy újra játssza el Stanley Ipkiss szerepét Chuck Russell rendező nagy sikerű, 1994-es filmjének folytatásaként.

Arról egyelőre nincs szó, hogy a stúdió azt tervezné, hogy visszahozza Cameron Diazt is, vagy Amy Yasbeck-et. Ez a friss pletyka most azután érkezett, hogy az év elején a A Maszk alkotója, Mike Richardson év elején elhintette, hogy egy női maszk reboot-on gondolkozik.

Ami a tervezett újraindítást illeti, jelenleg nincs konkrétan szó arról, hogy még mindig tervezik-e a studiók a reboot-ot, és az is kérdéses hogy ha igen, akkor Jim Carrey eljátszaná-e a szerepet. Úgy tűnik, hogy amíg a stúdiók nyakon nem csípik Carrey-t addig mindkét film lehetősége csak álom marad. Vagy az is lehet, hogy Warner Bros úgy dönt, hogy beizzít, és a közeljövőben mindkét filmet elkészíti. Vagy talán egyáltalán nem fogunk kapni egy új Mask filmet?

Az is kérdés, hogy biztos jó ötlet lenne a Maszk 2. részének elkészítése. Korábban a második részek rendszeresen rosszabbak voltak, mint az eredeti filmek. Nem volt túl jó az Ace Ventura 2-sem meg a Dumb és Dumber második része se. Ez alapján azt lehet mondani, hogy talán szerencsésebb lenne, ha mégse készülne Maszk 2.

Valószínűleg hamarosan választ kaphatunk majd (vagy nem), ha már így elindultak a pletykák.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 színésznő, aki elég bátor volt, hogy feláldozza...
Az igazán tehetséges színésznők sok különféle szerepet játszhatnak el, beleértve azokat is, amelyekb...
Eszméletlen jó képek: Sztárok fiatal és idősebb ké...
Ard Gelinck művész Photoshop képei eszméletlenül jók. Több száz olyan képet csinált, amin a sztárok ...
11 rajzfilmbe rejtett izgalmas részlet, amit csak ...
A filmek nézése közben a többség a történésekre figyel jobban a részletek helyett. Természetesen min...
Robert De Niro válaszolt a kritikákra, amelyek sze...
Robert De Niro nyilatkozott Az ír című filmet ért kritikával kapcsolatban miszerint a film hazugságo...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.