Az oldal töltődik...
Film Parádé

Mátrix 4 és John Wick 4 ugyanazon a napon a mozikban?

Mátrix 4 és John Wick 4 ugyanazon a napon a mozikban?
2019.12.12. Thursday
341 megtekintés
341
Akció filmek

Miután az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején Neo-t játszotta a Mátrix franchise-ban, úgy tűnt, hogy Reeves akciósztár lett, de egy hosszabb szünet következett. Aztán amikor 2014-ben bemutatták a John Wick-et,  akkor újjáéledt Reeves akciósztár karrierje, de már nem szuperhőst alakított. A közönség pedig nagyon szerette a John Wick-et, így Reeves több részben is bizonyíthatta képességeit.

Az év elején megjelent John Wick: Parabellum sikere láttán nagyon hamar bejelentették, a negyedik John Wick-et annak ellenére, hogy az új Bill és Ted és a Mátrix 4-ben Reeves Neo-ként visszatér a klasszikus szerepéhez.

Néhány hónappal azután, hogy megerősítették, hogy a Mátrix 4 elkészítése folyamatban van, a Warner Bros bejelentette a film megjelenési dátumát. A film 2021. május 21-én fog megjelenni a mozikban. Ez a hír nagyon izgalmas a rajongók számára, akik alig várják a visszatérést a Mátrixba, de példa nélküli a maga nemében mivel Keanu Reeves és a stúdiók ezzel konkurenciát csinálnak saját maguknak. Ugyanis jelenleg úgy tűnik, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanazon a napon jelenik meg a mozikban.

Az, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanabban az évben jelenik meg, elegendő ahhoz, hogy Keanu Reeves rajongói izgatottak legyenek, de az a gondolat, hogy ugyanazon a napon debütálnak, valóban furcsa. A filmeket különböző stúdiók adják ki. De ez nem magyarázza meg, miért állította a Warner Bros a Keanu franchise-okat egymással szembe. Vagy tudnak valamit, ami még nem nyilvános (például, hogy a John Wick 4 elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, mint gondolná a Lionsgate), vagy csak meg akarják tudni, mi történik, ha kettő Keanu Reeves film egyszerre jelenik meg.

Ha ez utóbbi lehetőséget nézzük (ami valószínűtlen), akkor egy izgalmas forgatókönyvet látnánk, amikor a közönségnek választania kellene a Keanu Reeves franchise-ai között a megjelenési hétvégén. Ez nagyszerű betekintést nyújthat ahhoz, hogy lássuk hogy a negyedik részek filmközönsége valójában mit szeretne jobban látni, de kétségtelenül mindkét filmnek ártana. A Mátrix 4 és a John Wick 4 a közönségen osztozna ahelyett, hogy mindegyiknek nagyobb nézettsége lenne, ha különböző időpontokban jelennének meg.

A John Wick 4 produkciójának részletei nem ismertek, ám állítólag a Mátrix 4-et a jövő év elején kezdik el forgatni. Ez több mint egy évet ad Lana Wachowski rendezőnek a film elkészítéséhez a jelenlegi megjelenési dátum előtt. De ez Keanu elfoglaltságát is okozza 2020 elején, így nem lesz képes leforgatni a John Wick 4-et. Lehet, hogy Chad Stahelski kevesebb, mint egy éven belül képes lesz elkészíteni a filmet, ha a forgatás jövő nyáron kezdõdik, de a valószínûbb eredmény az, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 egyidőben megjelenése nem történik meg az utóbbi késése miatt. A John Wick 4 ütemezési problémáíról itt olvashatsz bővebben.

Ha szeretnéd megtudni azt is, hogy mit lehet tudni jelenleg a John Wick-ről, akkor olvasd el ezt a cikket. Az biztos, hogy Reeves most a karrierje csúcsán van, így nagyon népszerű a film készítők között és az is tuti, hogy Ő a legjobb srác Hollywoodban.

forrás: screenrant.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Keanu Reeves és nővérei
Keanu Reeves-t imádják a rajongók a színészi képességei és remek filmjei mellett a lovagiassága és a...
Hugo Weaving nem tér vissza Smith ügynökként a Mát...
Az eredeti trilógia egyik döntő tagja nem tér vissza a A Mátrix 4-be. Hugo Weaving kijelentette, hog...
Tényleg csak 10 féle moziplakát létezik?
Egy twitter felhasználó szerint csak 10 féle moziplakát létezik. Tényleg ennyire szegényes lenne a f...
Meghalt a Trónok harca egyik kedvence
Tegnap érkezett a szomorú hír, hogy Odin a kutya, aki a Trónok harcában Brandon Stark rémfarkasát al...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.