Az oldal töltődik...
Film Parádé

Meghalt a Trónok harca egyik kedvence

Meghalt a Trónok harca egyik kedvence
2020.03.28. Saturday
64 megtekintés
64

Tegnap érkezett a szomorú hír, hogy Odin a kutya, aki a Trónok harcában Brandon Stark rémfarkasát alakította, sajnos meghalt. Odin az Északi Inuit fajtájú kutya, akit rajongók milliói láthattak szerte a világon, amikor az HBO sorozat legelső részében bemutatkozott, mint Nyár, Bran Stark rémfarkasa. A rémfarkas a Stark-ház címerállata. Olyan farkasfaj, amely nagyobb termetű és intelligensebb az átlagos farkasnál.

Odin a szájrák ellen küzdött az utóbbi hónapokban, de sajnos a rák győzött tegnap. A kutya ulajdonosai szerint Odin az utolsó napjait a családjával töltötte. Sokat sétáltak a tengerparton és a kedvenc ételeit ehette. Ezen a héten, tíz éves korában halt meg.

Odin elmúlását megerősítő Instagram bejegyzésben a tulajdonosok kijelentették, hogy az inuitot csak héthetes kölyökként fogadták be, és a következő tíz évet a tévésztár kutyával töltötték, aki a család nagyon fontos része volt.

"Odin elpusztulása egy évtized és egy korszak végét jelöli, amiben sok barátot és családtagot tanított meg arra, hogy milyen együtt élni egy kutyával. Odin-nak több izgalmas sztorija van, több mint néhány embernek. Jó érzés tudni, hogy a Trónok harca sorozat által halhatatlanná vált. Hihetetlen szerencse, hogy egy házi kedvencként tartott állat világhírűvé vált, és sok ember szívét megérintette."

A Trónok harcában összesen hat rémfarkas szerepelt:

  • Nyár, Brandon Stark (Isaac Hempstead Wright) rémfarkasa.
  • Szellem, Havas Jon (Kit Harington) rémfarkasa.
  • Szürke Szél, Robb Stark (Richard Madden) rémfarkasa. A Vörös Nászon őt is megölik, majd fejét gazdájának testére varrják.
  • Lady, Sansa Stark (Sophie Turner) rémfarkasa. A Királyvárba vezető úton Ed Stark (Sean Bean) megöli a Király parancsára.
  • Nymeria, Arya Stark (Maisie Williams) rémfarkasa. A Királyvárba vezető úton Arya elkergeti, mert nem akarja, hogy megöljék.
  • Borzaskutya, Rickon Stark (Art Parkinson) rémfarkasa.

Havas Jon és Szellem
Havas Jon és Szellem

Miután a kutyák rémfarkas kölykökként szerepeltek az első évadban, a későbbi évadokban már CGI-t használtak az állatok nagyobb, felnőttkori változatának megjelentetésére. A filmben a rémfarkasok étezése addig a napig kérdéses volt, amíg Lord Ed Stark gyermekei nem találtak rá a hat rémfarkaskölyökre.

Az Északi Inuit fajtájú kutyához a Husky hasonlít a legjobban, ezért a sorozatbani megjelenésük után megnőtt a kereslet a kutyafajtára. A Tyriont alakító Peter Dinklage arra kellett kérje a sorozat rajongóit, hogy ne vásároljanak huskyt csak azért, mert az a fajta hasonlít leginkább a széria rémfarkasára.

A Trónok harca sztárjai a való életben is nagyon szeretik a kutyákat

Sophie Turner és a kutyája
Sophie Turner és a kutyája

 

Peter Dinklage és a kutyája
Peter Dinklage és a kutyája

 

Maisie Williams és a kutyája
Maisie Williams és a kutyája

 

Kit Harington és a kutyája
Kit Harington és a kutyája

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Eredetileg nem is Vin Dieselt szánták a Halálos ir...
Vin Diesel színész közel két évtizede alakítja Dominic Toretto-t a Halálos iramban franchise-ban,. A...
Ryan Reynolds: a főiskolai lemorzsolódástól a Dead...
Ma hollywood egyik legnagyobb csillaga, de a sikerhez vezető út Ryan Reynolds számára nem volt telje...
Így néznek ki a Pókember szereplői közel két évtiz...
Két év múlva nyáron lesz, hogy az első Pókember film a mozikba került. A film nagy sikert aratott. O...
A Top Gun 2: Maverick késés nélkül készül el, nyil...
A kultikus klasszikus Top Gun rajongói izgatottan várják a film folytatásáról szóló híreket. Sok ere...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.