Az oldal töltődik...
Film Parádé

Mégis jelöli a Disney az Oscar-ra Robert Downey Jr-t a Bosszúállók végjáték filmszerepéért

Mégis jelöli a Disney Oscar-ra Robert Downey Jr-t a Bosszúállók végjáték filmszerepéért
2019.11.08. Friday
52 megtekintés
52
Akció filmek
Kalandfilmek

A Marvel Cinematic Universe rajongói megdöbbentek, amikor megtudták, hogy a Tony Stark-ot alakító színészt eredetileg nem akarták jelölni az Oscar-ra. A rajongók annyira beindultak ettől, hogy  még online petíciót is akartak indítani a Disney-nek, hogy támogassa RDJ jelölését.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ténylegesen jelölni is fogják az Oscar-ra, vagy hogy meg is nyeri azt. A Disney RDJ-t a Legjobb Támogató Színész kategóriába indítja több más színésszel együtt.

Robert Downey Jr. mellett a Disney a Bosszúállók végjáték sztárjaiból Chris Evans-t, Mark Ruffalo-t, Chris Hemsworth-öt, Jeremy Renner-t, Josh Brolin-t, Paul Rudd-ot és Don Cheadle-t indítják a Legjobb Támogató Színész kategóriában.

A Legjobb Támogató Színésznő kategóriában jelölik Scarlett Johansson-t, Gwyneth Paltrow-t, Zoe Saldana-t, Karen Gillan-t és Brie Larson-t.

Mint korábban beszámoltak róla, a Disney a legjobb kép, a legjobb rendező, a legjobban adaptált forgatókönyv, a legjobb operatőr, a legjobb filmszerkesztés, a legjobb produkciós formatervezés, a legjobb jelmeztervezés, a legjobb sminkkészítés és frizura, a legjobb hangkeverés, a legjobb hangszerkesztés, a legjobb vizuális megjelenés kategóriákban jelölik a Bosszúállók végjátékot.

Miközben a Disney mindent megtesz, hogy az Bosszúállók végjáték a jövő évi Oscar-on minél több díjat szerezzen, van-e valódi esélye arra, hogy jelölést kapjon az összes kategóriában, amelyet nyomatnak? Valószínűleg nem.

Noha a rajongók minden bizonnyal élvezni fogják azt a tényt, hogy a stúdió Robert Downey Jr.-t akarja jelölni, valószínűleg nem fog nyerni. Mindig van esély, de úgy tűnik, hogy a film végül valószínűleg technikai díjakat kap, a nagyok helyett.

forrás: movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

John Wick vs. Hobbs & Shaw. Ki kerülne ki győztese...
Az öltönyös bérgyilkos, ceruzával (is) gyilkoló John Wick az egyik legmenőbb akcióhős lett a mozikba...
Sztárok, akik szemüvegben egész másképp néznek ki....
Ritkán fordul elő az, hogy egy sztár szemüvegben jelenjen meg a vörös szőnyegen. Jellemzően inkább k...
Potom 35 millió dollárba került a Sonic a sündiszn...
A VFX csapata hónapokon keresztül dolgozott a Sonic a sündisznó újjátervezésén. Meg kell hagyni az e...
Az új Batman film sztárja lesz Zoe Kravitz
Lenny Kravitz lánya olyanok után játssza el majd a szerepet, mint Michelle Pfeiffer, Halle Berry és ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.