Az oldal töltődik...
Film Parádé

Mégis jelöli a Disney az Oscar-ra Robert Downey Jr-t a Bosszúállók végjáték filmszerepéért

Mégis jelöli a Disney Oscar-ra Robert Downey Jr-t a Bosszúállók végjáték filmszerepéért
2019.11.08. Friday
52 megtekintés
52
Akció filmek
Kalandfilmek

A Marvel Cinematic Universe rajongói megdöbbentek, amikor megtudták, hogy a Tony Stark-ot alakító színészt eredetileg nem akarták jelölni az Oscar-ra. A rajongók annyira beindultak ettől, hogy  még online petíciót is akartak indítani a Disney-nek, hogy támogassa RDJ jelölését.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ténylegesen jelölni is fogják az Oscar-ra, vagy hogy meg is nyeri azt. A Disney RDJ-t a Legjobb Támogató Színész kategóriába indítja több más színésszel együtt.

Robert Downey Jr. mellett a Disney a Bosszúállók végjáték sztárjaiból Chris Evans-t, Mark Ruffalo-t, Chris Hemsworth-öt, Jeremy Renner-t, Josh Brolin-t, Paul Rudd-ot és Don Cheadle-t indítják a Legjobb Támogató Színész kategóriában.

A Legjobb Támogató Színésznő kategóriában jelölik Scarlett Johansson-t, Gwyneth Paltrow-t, Zoe Saldana-t, Karen Gillan-t és Brie Larson-t.

Mint korábban beszámoltak róla, a Disney a legjobb kép, a legjobb rendező, a legjobban adaptált forgatókönyv, a legjobb operatőr, a legjobb filmszerkesztés, a legjobb produkciós formatervezés, a legjobb jelmeztervezés, a legjobb sminkkészítés és frizura, a legjobb hangkeverés, a legjobb hangszerkesztés, a legjobb vizuális megjelenés kategóriákban jelölik a Bosszúállók végjátékot.

Miközben a Disney mindent megtesz, hogy az Bosszúállók végjáték a jövő évi Oscar-on minél több díjat szerezzen, van-e valódi esélye arra, hogy jelölést kapjon az összes kategóriában, amelyet nyomatnak? Valószínűleg nem.

Noha a rajongók minden bizonnyal élvezni fogják azt a tényt, hogy a stúdió Robert Downey Jr.-t akarja jelölni, valószínűleg nem fog nyerni. Mindig van esély, de úgy tűnik, hogy a film végül valószínűleg technikai díjakat kap, a nagyok helyett.

forrás: movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Kevin Hart és Jason Statham együtt egy új akció-ví...
Készen állsz a nap legmegdöbbentőbb hírére? Jason Statham kemény fickóként szerepel egy közelgő film...
Lélegzetelállító videókon a Bosszúállók: Végjáték ...
A legjobb filmek nem ugyanazok lennének a vizuális effektek nélkül. A vizuális effektekre az angol n...
Nicolas Cage elvállalta a Wally's Wonderland fősze...
A filmben Cage egy gondnokot fog játszani, aki egy éjszakát a vidámparkban kénytelen tölteni, ahol r...
23 híres filmjelenet speciális effektek előtt és u...
Mára Hollywood olyan szintre tökéletesítette a számítógépes technikák (CGI) alkalmazását a filmekben...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.