Az oldal töltődik...
Film Parádé

Mi a valódi oka Jennifer Aniston és Brad Pitt válásának?

Mi a valódi oka Jennifer Aniston és Brad Pitt válásának?
2019.12.24. Tuesday
40 megtekintés
40

Mostanában egyre többször olvasható, hogy Brad Pitt-et Jannifer Aniston-al, vagy a színésznő háza körül látták. A Blikk is megírta például, hogy az 50 éves színésznő múlt hét végén karácsonyváró partit tartott a barátainak, ahová az 56 esztendős színészt is meghívta. Több mint egy évtized telt el Jennifer Aniston és Brad Pitt álompár házasságának szétesése óta. Bár mindketten találtak másik párt, a rajongókat továbbra is izgatja, hogy mi vezetett a váláshoz. A megfigyelők gyakran hajlamosak Angelina Jolie beavatkozására hárítani a felelősséget, de ennél sokkal bonyolultabb a dolog.

 

Brad Pitt úgy érezte, hogy elvesztegeti az életét Jennifer Aniston mellett

Pitt nyilatkozatai azt mutatták, hogy "kiégett és úgy érezte, hogy pazarolja a lehetőségeit". Csak azt remélhetjük, hogy úgy gondolta, hogy "pazarolja az életét" egy boldogtalan házasságban, ahelyett, hogy őszinte érzelmeiről beszélt.

Ezzel szemben Jennifer Aniston készen állt a munkára romló házasság megmentésre. "Azok a pillanatok, amikor úgy néz ki, mint Uh, ez nem működik!  a legfontosabb, észheztérítő pillanatok"- mondta Aniston. "Ezt Brad nem így gondolta. Azt hiszem, más dolgokban hiszünk."

 

Aniston állítólag azonnal gyermekeket akart, Pitt pedig nem

A Vanity Fair egyik cikkében kiderült, hogy Jenifer Aniston azt remélte, hogy terhes lesz ugyanabban az időszakban, amikor Brad Pitttől elvált. Az ex szerelmeseknek meg nem nevezett kölcsönös barátja szerint "Amikor Brad és Jen a házasok voltak, még mindig nem volt a prioritása a gyermekvállalásnak. Ez a probléma sokkal jobban zavarta Jen-t."

Sajnos Brad Pittnek köszönhetően, hogy annyi időt töltött az új szerelmével, Angelina Jolie-val és örökbefogadott gyermekeivel, a közönség és a média úgy döntött, hogy pontosan az ellenkezője lehet. Az akkori hírek kijelentették, hogy Pitt Anistont hibáztatja, amiért önző módon előtérbe helyezte színészi karrierjét a család létrehozásának.

 

Túl nagy volt a nyomás?

A "legszexisebb ember, aki él" feleségül vette az "Amerika kedvesét", és a rajongók azonnal szerelmesek lettek a témába. A várakozások már a kezdetektől nagyok voltak. A New York Daily News beszámolt arról, hogy azonnal, miután Brad Pitt és Jennifer Aniston összeházasodtak, "1,7 millió dolláros, 14 000 négyzetláb nagyságú kastélyba költöztek a kaliforniai Beverly Hills-ben". Folyamatosan a nyilvánosság előtt voltak, és nagyon nagy reményeket támasztottak eléjük, hogy Pittnek és Anistonnak végül gyönyörű szőke hajú gyermeke lesz.

A pár erőteljes nyomást érezhetett, hogy fenntartsák a tökéletes megjelenést, és mindig úgy kell tegyenek, mintha nagyobb szerelemben lennének, mint amit bármikor éreztek. Végső soron elég nehéz az, hogy milliók elvárásainak kellett megfelelniük.

 

Mindkettőjük karrierje egyszerre robbant fel

Elég nehéz egymásnak élni, ha a kapcsolat egyik fele nagyon elfoglalt. Brad Pitt és Jennifer Aniston esetében mindkét színészre nagy igény volt, amikor összeházasodtak. Ez azt jelentette, hogy nagyon nehéz volt számukra együtt lenni, amikor csak akartak. Aniston elismerte, hogy voltak olyan esetek, amikor nagyon szerette volna, ha Pitt ott lenne érte, de ő nem tudott a forgalmas ütemterve miatt.

Pitt kábítószer problémái elhomályosíthatták az ítéletét

Az egyik Esquire -nek adott interjúban, Brad Pitt bevallotta hogy drogozott a válás idejében. "Régóta azt gondoltam, hogy túl sok kárt okoztam a kábítószerrel". Pitt azt mondta, hogy "kiégett" és úgy érezte, hogy változásra van szüksége, hogy a drogozást is abba tudja hagyni. Sajnos ez az életmód változás azt is magával hozta, hogy az Anioston-al való kapcsolatán is változtatni akart.

Pitt valószínűleg hazudott az Angelina Jolie-val fennálló kapcsolatáról

Brad Pitt és Angelina Jolie

Aniston-Pitt-Jolie helyzet trükkös. Állítólag Jenifer Aniston és Brad Pitt már válás közepette voltak, amikor a színész megkezdte kapcsolatát Angelina Jolie-vel. Amikor a Vanity Fair írója, Leslie Bennets-nek Aniston azt mondta, hogy sejtette, hogy a dolog igaz volt. Ettől függetlenül nagyon megdöbbentette, amikor azonnal a válás után Pitt-et Jolie-val fényképezték le. Pitt "a tengerparton bolondozott Maddox-al egy romantikus üdülőhelyen Afrikában".

Aniston a szétválás után, beismerte, hogy "sokkolta" az, hogy milyen gyorsan továbblépett az exe. Olyan gyorsan, hogy úgy tűnt, hogy igazolja a hűtlenség pletykáit. A Us Weekly rámutatott, hogy  Jolie és Pitt találkoztak és egymásba szerettek a Mr. & Mrs. Smith forgatása közben. A forgatásra 2004. januárjában került sor. Pitt csak egy évvel később vált el hivatalosan Aniston-tól. Ezt szem előtt tartva úgy tűnik, mintha a házasságuk problémái nem kapcsolódnának a hűtlenséghez, de vannak olyan jelentések, amelyek ellentmondanak ennek.

 

Mivel a kapcsolatok "bonyolultak"

Jenifer Aniston szavai szerint nincs egyszerű vagy egyetlen magyarázat arra, hogy miért nem alakult jól Brad Pitt-el való házassága. "Ez egyszerűen bonyolult" - mondta Aniston. "A kapcsolatok bonyolultak, függetlenül attól, hogy barátságok, üzleti kapcsolatok vagy szülői kapcsolatok. Nem hiszem, hogy egy házasságban bárki olyan helyzetbe kerül, ahol úgy érzi:" Megvan! " Két ember mindig folyamatosan fejlődő ember." A széthulló kapcsolattal kapcsolatban hozzáteszi: "A növekedés több szintje létezik - és amikor abbahagyja az együtt növekedést, akkor fordulnak elő a problémák."

 

Ennek a sikertelen híresség-kapcsolatnak az évtizedes vizsgálata ellenére az igazság az, hogy ... soha nem tudhatjuk valóban az igazságot arról, hogy mi ment rosszul Pitt és Aniston számára. Most, hogy a válásuk óta mindketten túl vannak egy újabb sikertelen házasságon és jelenleg mindketten szinglik, lehet, hogy megint egymás felé kanyarodnak az útjaik.

 

forrás: nickiswift.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

13 hihetetlen sztárkép ami nem fotó!
Egy hihetetlen válogatással szeretnénk most lenyűgözni Téged! Sheila Giovanni, brazíliai művész, tud...
John Wick vs. Hobbs & Shaw. Ki kerülne ki győztese...
Az öltönyös bérgyilkos, ceruzával (is) gyilkoló John Wick az egyik legmenőbb akcióhős lett a mozikba...
Orvosi jelenetek a filmekben és a valóságban
Sokszor lehet látni a filmekben és a TV-műsorokban olyan jeleneteket, mint például az újraélesztés, ...
Joker lenyomta a Deadpool 2-t
Joker lenyomta a Deadpool 2-t a korhatáros filmek bevételi listáján. Ryan Reynolds twitter üzenetben...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.