Az oldal töltődik...
Film Parádé

Miért hagyta el a Trónok harca rendezőpáros a Csillagok háborúját? Egy idézet most megoldhatja a rejtélyt!

Miért hagyta el a Trónok harca rendezőpáros a Csillagok háborúját? Egy idézet most megoldhatja a rejtélyt!
2019.11.03. Sunday
102 megtekintés
102

Egy régi idézet rávilágíthat arra, hogy David Benioff és DB Weiss miért nem folytatják a Csillagok háborúja trilógiáját. A Lucasfilm-el való együttműködés nyilvánvaló okokból nem tűnik könnyű feladatnak. A Csillagok háborúja az egyik legnagyobb franchise a világon, rohamos növekvő rajongói bázissal, akik a rajongást már-már vallásként kezelik. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy nagyon komolyan veszi a munkáját, amikor valami újat ad ki a franchize-ban az új munkatársakkal.

Amikor bejelentették, hogy a Game of Thrones rendezői kiléptek a csillagok háborújának trilógiájából, ez valójában nem volt nagy meglepetés. A nyár folyamán többmillió dolláros megállapodást kötöttek a Netflix-szel, amely sok időt és energiát emészt fel.

Egy riport szerint az új együttmûködõk várhatóan „megtapasztalják, hogy ragaszkodni kell a cég irányvonalához”, amikor a Csillagok háborúja projektjén dolgoznak, és ha nézeteltérések merülnek fel és az egyik fél végül távozik, ahelyett, hogy megpróbálnának együttműködni, az nem jó senkinek. Ezt láthattuk Colin Trevorrow-nál, Phil Lord-nál és Chris Millerr-nél.

Egy névtelen bennfentestől származik az alábbi idézet:

"Ezeknek a fiatal, új rendezőknek nagy része be akar lépni és azt mondja: Ezt meg akarom tenni, meg azt meg akarom tenni. Sokan ezek a srácok közül - Lord és Miller, Colin Trevorrow - nagyon gyorsan meggazdagodtak,  meggyőződtek a saját hype-jükről. És nem akarnak a szabályok szerint játszani. Baromira másképp akarják csinálni. És Kathleen Kennedy nem fog  így együttműködni velük."

Abban az időben amikor Colin Trevorrow-t sokan azért aggódtak, hogy így mi lesz a Skywalker korával.  Ő adta ki a The Book of Henry-t , ami box office bomba volt. Sokan úgy vélik, hogy a film kudarca a koporsó utolsó szöge Trevorrownak, akivel állítólag "nehéz" együtt dolgozni. Trevorrow nyilvánvalóan elég magabiztos srác, és a múltban beismerte, hogy a rendezőknek bizonyos mértékű arroganciára van szükségük a játékban maradáshoz. Ez vonatkozik-e David Benioffra és DB Weissre is?

Valószínű, hogy a Lucasfilm egyszerűen nem élte bele magát a Trónok harca showrunners ötleteibe. Az idézet és a legfrissebb riport egy olyan képet fest a Lucasfilm kreativitást korlátozó környezetéről, amelyet már évek óta sejtenek. Vagy talán David Benioff és DB Weiss nem adtak bele apait-anyait a projektbe. Valószínűleg ezt soha nem fogjuk megtudni. 

Rian Johnson képes volt valami kockázatosat csinálni az Utolsó Jedik-kel, és Kathleen Kennedy még mindig mellé áll és dicséri munkáját. Lehet, hogy a kreativitás korlátozással kapcsolatos pletyka nem is igaz. Időnként egyszerűen csak nem működnek egyes kapcsolatok.

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 dolog amit tuti nem tudtál Dwayne Johnson-ról
Dwayne Johnson egy igazi sztár, akit a férfiak és a nők is szeretnek. Rengeteg jó filmmel büszkélked...
Potom 35 millió dollárba került a Sonic a sündiszn...
A VFX csapata hónapokon keresztül dolgozott a Sonic a sündisznó újjátervezésén. Meg kell hagyni az e...
7 bizonyíték, hogy Keanu Reeves a legjobb srác Hol...
Keanu Reeves három évtizede a filmiparban dolgozik, de a rajongók valójában nem sokat tudnak a magán...
Az Amerika kapitány színésznőjét az anyja megölésé...
Mollie Fitzgerald-ot, kedden letaróztatták az anyja állítólagos leszúrása miatt. A színésznő az Amer...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.