Az oldal töltődik...
Film Parádé

Az írók elárulták, hogy miért így végződött a Bosszúállók végjáték

Az írók elárulták, hogy miért így végződött a Bosszúállók végjáték
2019.11.22. Friday
294 megtekintés
294

Mint mindenki tudja már, a Bosszúállók: Végjáték elég szomorú véget ért a Vasember számára, mivel feláldozta magát az univerzum érdekében. A hősök (egy törölt jelenetben, amit itt megnézhetsz) térdet hajtva tisztelegtek is előtte. Amerika kapitány pedig nem ugrott bele a kvantumalagútba, hanem ott ragadt a múltban. A film forgatókönyvírói, Christopher Markus és Stephen McFeely nyilatkoztak arról, hogy miért ez lett a film vége.

"A filmek során rájöttünk, hogy a Kapitánynak és Tonynak is van fejlődési íve. A Kapitány egy teljesen önzetlen emberként indult, aki akarva-akaratlanul mindig a dolgok sűrűjébe keveredett, viszont egyre inkább magának való lett.

Nem azt mondom, hogy önző, de ha megnézzük a Polgárháborút, ott aztán különösen igaz, hogy bármi áron keresztülviszi, amit igazságosnak tart, még akkor is, ha ezzel feloszlatja a Bosszúállókat.

Tony egy hetyke, milliomos playboyként indult, de ahogy nőtt a tét, a felelősségérzete is nőtt. Egy ponton túl, 2015 végén rá kellett döbbennünk, hogy ahhoz, hogy Steve azzal teszi a legjobbat magának, ha élvezni kezdi az életet, míg Tony számára az a legjobb tett, ha elveszíti az életét.

Amerika Kapitány pedig azért nem halhatott meg ebben a filmben, mert már hajlandó volt meghalni egyszer a legelső filmben."

Azzal, hogy a Vasember feláldozta magát, az Robert Downey Jr. távozását is jelenti a Marvel univerzumából. Viszont a legfrisebb hírek szerint egy szinkronizálás során részben vissza fog térni. A Disney+ -ra készül egy Mi lenne, ha…? című animációs sorozat, ami azt próbálja majd meg megmutatni, hogy mi lett volna, ha bizonyos dolgok a Marvel univerzumában máshogy történtek volna. Ebben a sorozatban fogja a Vasember karakterének kölcsönözni a hangját Robert Downey Jr. 

Nemrégiben jelentették be azt is, hogy Robert Downey Jr.-t oszkárra is fogják jelölni. Erről bővebben itt olvashatsz.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Két kihagyhatatlan Halálos iramban animációs film.
A Halálos iramban franchize él és virágzik, még ki tudja hány részen keresztül. Az AOK csapata megör...
Taylor Kitsch-t választották az Inferno főszerepér...
Neill Blomkamp végre visszatér a kamera mögé és ezúttal horrorfilmet forgat. A District 9 rendezőjén...
Mindig is kíváncsi voltál Jason Statham otthonára,...
A Hobbs és Shaw és számos akciófilm sztárjának hihetetlen, 14 millió fontos (durván 5,5 milliárd for...
A Bad Boys 3 váratlanul mindenkit lenyomott
Több filmes oldalon megjelent kritikák alapján azt gondolná az ember, hogy a Bad Boys harmadik része...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.