Az oldal töltődik...
Film Parádé

Nicolas Cage saját magát fogja játszani az új Tarantino ihlette filmjében

Nicolas Cage saját magát fogja játszani az új Tarantino filmben
2019.11.17. Sunday
42 megtekintés
42
Filmdrámák

A Lionsgate egyik új produkciója A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya (Unbearable Weight of Massive Talent) lesz, amiben Nicolas Cage saját magát fogja alakítani a metadrámában. Cage nem szerepelt nagy stúdióprojektben a 2011-es Szellemlovas óta, így ez egy remek lehetőség neki, különösen, hogy nyolc éve nem volt ilyen lehetősége és még saját magát is alakíthatja. Szine túl tökéletesnek is tűnik a dolog. Az új filmben lesznek utalások Cage kedvenc filmjeire, mint pl. az Ál/Arc.

A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya-t Tom Gormican és Kevin Etten írta és Gormican részt fog venni a rendezésben is. A történet Nicolas Cage-t fogja bemutatni az életének egy olyan szakaszában amikor kétségbeesetten vágyik arra, hogy egy Quentin Tarantino filmben szerepelhessen. Ekkoriban tinédzser lányával él, akivel elég feszült a viszonya. A filmben Cage beszél az "1990-es évek beli egoista önmagával, aki túlságosan sok szörnyű filmet készít, és nem is lehet sztár többé".

Ha ez érdekesnek tűnik, akkor ez csak a jéghegy csúcsa. A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya még tovább megy, elkalauzol egy kitalált Nicolas Cage világába . A cselekmény bonyolódik, amikor Cage-t, aki rendesen el van adósodva, felkérik, hogy jelenjen meg egy mexikói milliárdos születésnapi partiján, aki hatalmas rajongója a színész munkájának. A milliárdos reméli, hogy Cage szerepelni fog egy filmben, aminek a forgatókönyvét direkt neki írtak.

Miközben Nicolas Cage egyezkedik a milliárdossal, a CIA tájékoztatja arról, hogy "a milliárdos valójában kábítószer-kartell vezetője, aki elrabolta egy mexikói elnökjelölt leányát". Cage-t ezután az amerikai kormány beszervezi, hogy híreket szerezzen a milliárdosról. A dolgok még rosszabbá válnak, amikor Cage "a hírszerzésbe beszervezi a lányát és ex-feleségét, és egy életre vállalják a szerepet". Ez egy hihetetlenül bolondos ötlet, de valószínűleg valóban jól lesz, ha Cage jól játssza a szerepet.

Cage nyilvánvalóan belement az ötletbe, amikor a rendező és társszerző, Tom Gormican előadta neki az ötletet. A Gormican levelet írt a színésznek, és kiderítette, hogy a film nem szórakoztatja őt, viszont egy "szerelmes levél" a karrierjének. Cage végül sok pénzt kereshet a közelgő metaprojektből, ha valóban mindent megtesznek a siker érdekében.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Most megnézheted végre a Bosszúállók: Végjáték tör...
A kiadott jelenetben a Bosszúállók egyesével térdet hajtanak Tony stark előtt, aki feláldozta magát ...
Eredetileg egész más lett volna a Gladiátor vége
Szinte hihetetlen, hogy a Gladiátor moziba kerülése óta eltelt már 20 év. kevésbé köztudott, hogy a ...
Nézd meg Joker lépcsős táncát, amit egy telefonnal...
A Joker ikonikus tánca a film egyik legnagyobb pillanata, és egy szerencsés rajongónak sikerült vide...
7 új film a mozikban, amit ne hagyj ki januárban
Új év és új filmek a mozikban. Filmek szempontjából nagyon jól indul az év. Különböző kategóriájú fi...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.