Az oldal töltődik...
Film Parádé

Nicolas Cage saját magát fogja játszani az új Tarantino ihlette filmjében

Nicolas Cage saját magát fogja játszani az új Tarantino filmben
2019.11.17. Sunday
42 megtekintés
42
Filmdrámák

A Lionsgate egyik új produkciója A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya (Unbearable Weight of Massive Talent) lesz, amiben Nicolas Cage saját magát fogja alakítani a metadrámában. Cage nem szerepelt nagy stúdióprojektben a 2011-es Szellemlovas óta, így ez egy remek lehetőség neki, különösen, hogy nyolc éve nem volt ilyen lehetősége és még saját magát is alakíthatja. Szine túl tökéletesnek is tűnik a dolog. Az új filmben lesznek utalások Cage kedvenc filmjeire, mint pl. az Ál/Arc.

A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya-t Tom Gormican és Kevin Etten írta és Gormican részt fog venni a rendezésben is. A történet Nicolas Cage-t fogja bemutatni az életének egy olyan szakaszában amikor kétségbeesetten vágyik arra, hogy egy Quentin Tarantino filmben szerepelhessen. Ekkoriban tinédzser lányával él, akivel elég feszült a viszonya. A filmben Cage beszél az "1990-es évek beli egoista önmagával, aki túlságosan sok szörnyű filmet készít, és nem is lehet sztár többé".

Ha ez érdekesnek tűnik, akkor ez csak a jéghegy csúcsa. A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya még tovább megy, elkalauzol egy kitalált Nicolas Cage világába . A cselekmény bonyolódik, amikor Cage-t, aki rendesen el van adósodva, felkérik, hogy jelenjen meg egy mexikói milliárdos születésnapi partiján, aki hatalmas rajongója a színész munkájának. A milliárdos reméli, hogy Cage szerepelni fog egy filmben, aminek a forgatókönyvét direkt neki írtak.

Miközben Nicolas Cage egyezkedik a milliárdossal, a CIA tájékoztatja arról, hogy "a milliárdos valójában kábítószer-kartell vezetője, aki elrabolta egy mexikói elnökjelölt leányát". Cage-t ezután az amerikai kormány beszervezi, hogy híreket szerezzen a milliárdosról. A dolgok még rosszabbá válnak, amikor Cage "a hírszerzésbe beszervezi a lányát és ex-feleségét, és egy életre vállalják a szerepet". Ez egy hihetetlenül bolondos ötlet, de valószínűleg valóban jól lesz, ha Cage jól játssza a szerepet.

Cage nyilvánvalóan belement az ötletbe, amikor a rendező és társszerző, Tom Gormican előadta neki az ötletet. A Gormican levelet írt a színésznek, és kiderítette, hogy a film nem szórakoztatja őt, viszont egy "szerelmes levél" a karrierjének. Cage végül sok pénzt kereshet a közelgő metaprojektből, ha valóban mindent megtesznek a siker érdekében.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Így néznek ki a Vissza a jövőbe szereplői három év...
A Vissza a jövőbe kétségkívül minden idők egyik leg ikonikusabb trilógiájának nevezhető. A trilógia ...
Emma Watson feltárt egy sötét titkot a Hermiona sz...
Most kiderült, hogy a túl gyors ikonná válás nem a legjobb egy gyerek pszichéje számára. Emma Watson...
Beindultak a pletykák, hogy a Halálos iramban 9-be...
A 2013-ban autóbalesetben elhunyt Paul Walker testvére meglátogatta a forgatást, amiről Vin Diesel k...
John Wick 4: Lance Reddick szerint ütemezési probl...
Nemrégiben derült ki, hogy a John Wick negyedik része 2021. május 21-én érkezik a mozikba, amiről mi...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.