Az oldal töltődik...
Film Parádé

Friss fotók jelentek meg az Örökkévalók-ból

Friss fotók jelentek meg az Örökkévalók-ból
2020.01.19. Sunday
12 megtekintés
12
Akció filmek
Filmdrámák
Kalandfilmek

A Twitteren megjelent fotókon Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Gemma Chan és Kit Harington látható. A projekt már készül néhány hónapja, és rengeteg nem hivatalos képet láthattunk a színfalak mögül. A történetről ugyanakkor nagyon keveset árultak el az MCU rajongóknak. A Marvel Studios főnöke, Kevin Feige a múlt nyáron a San Diego Comic-Con során hivatalosan bejelentette a filmet egy hihetetlenül lelkes közönségnek, amely a hétvégén könnyen ellopta a show-t mindenkitől.

Kumail Nanjiani nemrégiben póló nélküli képpel mutatta be az új Eternals testét a közösségi médiában, amely nem csupán a Szilícium-völgy és az MCU rajongói figyelmét keltette fel. A népszerű felnőtt filmes weboldal, a PornHub most ezt a képet használja az izmos férfiak kategóriájának népszerűsítéséhez. Ennek fényében Nanjiani most teljesen felöltözött a film legújabb fotóin. Úgy tűnik, hogy Kingo karaktere távozik, mivel táska és bőrönd van nála. Lia McHugh Sprite karakterét ülve láthatjuk, miközben az okostelefonját nyomkodja.

Örökkévalók 1. kép

Örökkévalók 2. kép

Az alábbi képeken Gemma Chan és a Trónok harca sztárja, Kit Harington látható. Az első képen Chan valamilyen légi kaszkadőr munkát végzett. Mint minden nem hivatalos, beállított kép esetében, nehéz kitalálni, mi történik. Nincs sok információ a filmről.

Örökkévalók 3. kép

Örökkévalók 4. kép

Noha nem sokat tudunk az Örökkévalók (The Ethernals) filmről, tudjuk, hogy a Bosszúállók: Végjáték eseményei után fog játszódni, a nemrégiben kiadott összefoglalónak köszönhetően. A film egy új szuperhősök csapata, ősi idegenek, akik évezredek óta titokban élnek a Földön. A végjáték eseményeit követően egy váratlan tragédia kikényszerítette őket az árnyékból, hogy újraegyesüljenek az emberiség legrégibb ellensége, a Deviánsok ellen. Nehéz megmondani, mi fog történni a mozikban, de ez izgalmasnak hangzik. Ugyancsak az MCU-hoz kapcsolódik a Fekete Özvegy története is, ami nemrégiben kapott egy akciódús speciális előzetest.  A film 2020. november 6-án érkezik a mozikba.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Friss hírek érkeztek Jake Lloyd-ról, aki a gyerek ...
A Csillagok Háborúja gyerekkori sztárja, Jake Lloyd évek óta távol van a nyilvánosságtól és a színés...
Taylor Swift és Andrew Lloyd Webber együtt dolgozn...
Október 24-én a Universal Pictures bejelentette, hogy a zenei ikon Taylor Swift és a legendás zenesz...
13 híres színésznő, aki természetesen öregedett és...
Sandra Bullock egyszer egy interjúban elmesélte, hogy a fia egyszer megkérdezte tőle, hogy miért rán...
A 10 legjobb vígjáték 2019-ben (előzetesekkel)
2019 jó év volt filmek szempontjából. Mindig vannak nagyszerű filmek, amelyek egy adott évben jelenn...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.