Az oldal töltődik...
Film Parádé

Őszre halasztják az új James Bond film vetítését

Őszre halasztják az új James Bond film vetítését
2020.03.05. Thursday
19 megtekintés
19
Akció filmek
Kalandfilmek

A Deadline.com friss híre szerint az MGM , az Eon és a Universal elhalasztja a következő James Bond film, a 007: Nincs idő meghalni premier időpontját a nemzetközi mozis helyzet miatt. A filmet eredetileg az Egyesült Királyságban április 2-án, míg a világ többi mozijában a húsvéti hétvégéjén, vagyis április 10-én kezdték volna vetíteni. Ez elég rossz hír a rajongóknak, viszont racionális döntés.

Az új időpont, amikor láthatjuk a mozikban Bond-ot az Egyesült Királyságban 2020. november 12-e, és világszerte pedig az amerikai Hálaadás ünnep előtti szerda, vagyis 2020. november 25. Így várhatóan ovember végén láthatod Te is a Magyar mozikban.

A halasztás oka egyértelműen a koronavírus járvány

Ez a halasztás azt eredményezi, hogy az új James Bond film is beáll a sorba, mivel eddig a legtöbb Bond filmet novemberben kezdték vetíteni a mozikban. Ez tisztán gazdasági döntés, amely abszolút érthető és nem a koronavírus miatti félelem ispirálta. 

A Bond filmeknél mindig is nagyon ügyeltek arra, hogy a film a box office siker érdekében a lehető leg optimálisabb időpontban jelenjen meg a mozikban, de a jelenlegi helyzet mindennek nevezhető, csak optimálisnak nem, mivel Kínában, Olaszországban és Koreában bezártak rengeteg mozit a koronavírus járvány terjedése miatt.

A legutóbbi négy Daniel Craig filmet a Sony forgalmazta és most, hogy a franchise jogai visszakerültek az MGM-hez, nyilván az MGM számára még fontosabb lett a kasszasiker és szeretnék elkerülni az egyik húzó filmjük iránti esetleges gyengébb érdeklődést.

A film elhalasztásában nem csak a forgalmazók értettek tökéletesen egyet, hanem a rajongók is. A legnagyobb 007 blog közösségének tagjai nyílt levélben szólították fel a film gyártóit, hogy halasszák el a 007: Nincs idő meghalni című új Bond-film bemutatóját nyárig. A nyárig halasztást az táplálta, hogy sok szakértő bízik abban, hogy a nyár meg fogja oldani a koronavírus terjedését.

Elég sanszos, hogy ebből dominóhatás lesz, vagyis várható, hogy a rivális stúdiók követni fogják az MGM példáját és több premier dátum is halasztásra fog kerülni. A mozi bevételek szempontjából túl fontos a stúdióknak a kínai piac meg persze a rajongóknak se jó, ha egy járvány miatt le kell maradjanak a várva-várt filmekről.

Harrison Ford kutyás filmjének (A vadon hívó szava) a bukásában is biztosan van szerepe a koronavírus járványnak. Persze csak arra azért nem lehet fogni.

Addig is, amíg végre mozikba kerül Bond, nézd meg a legutolsó, ütős TV előzetest.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Keanu Reeves gazember az X-Men-ben egy rajongói mű...
Nem titok, hogy Keanu Reeves már korábban több alkalommal találkozott a Marvel Studios-szal a várhat...
Jégvarázs 2 leleplezte a népszerű Tarzan teóriát
Az első Jégvarázs film a hasonló szokásos filmekhez képest egy új dolgot hozott el, ami nagy sikert ...
Horrorfilmben szerepelt a  gyilkos?
Aisling Moore-Reed színésznőt éppen a nagybátyjának, Shane Moore-nak a 2016-os lelövésével vádolták,...
Így néznek ki a Vissza a jövőbe szereplői három év...
A Vissza a jövőbe kétségkívül minden idők egyik leg ikonikusabb trilógiájának nevezhető. A trilógia ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.