Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Pókember 3 (2021) forgatását nyáron kezdik meg

A Pókember 3 (2021) forgatását nyáron kezdik meg
2019.12.31. Tuesday
21 megtekintés
21

Most jött a friss hír, hogy a Pókember 3 forgatását nyáron fogják megkezdeni. Ez nagyszerű hír a Marvel Cinematic Universe rajongói számára, de nem a legjobb az Uncharted rajongóknak. Korábban már beszámoltak arról, hogy a várt videojáték nagyképernyős adaptációja elvesztette Travis Knight rendezőjét, és egyre inkább visszaszorul. Mindez Tom Holland azon elkötelezettségének köszönhető, hogy Peter Parker-et játssza a Pókember franchise-ban, amely a Sony minden idők legnagyobb filmje, köszönhetően az idei Pókember: Idegenben filmnek.

Tom Holland manapság igényes színész, az ütemterve többnyire a Marvel Studios és a Sony projektekkel van tele. A fiatal színész el tudott szakadni, bár még mindig együtt dolgozott a Russo Brothers testvérekkel, a Cherry-n (2020), amely készen áll a forgatásra, vagy nagyon közel áll a befejezéshez. A film teljesen új fényben fogja bemutatni Holland-ot, a színészi egy kábítószer függő veteránt játszik, aki végül elkezdi kirabolni a bankokat, hogy legyen pénze a kábítószerre.

Miután néhány nagyon nehéz jelenetet eljátszott a Cherry-be , Tom Holland visszatér a Pókember 3 fényes és vidám Peter Parker-évé .

Egy ideig úgy tűnt, mintha Peter Parkernek nem lenne további segítsége az MCU-tól. A nyár folyamán a Marvel Studios és a Sony közötti tárgyalások elakadtak, a Pókember kizárólagos jogai pedig visszakerültek a Sony-hoz. Az MCU rajongói szomorúak voltak, mert megszerették az olyan szereplőket, mint Tom Holland. Holland tudta, mennyit jelent ez magának és a rajongóknak, ezért felkereste Bob Iger Disney főnökét, aki mozgatta a kerekeket, és végül új üzletköt kötődött.

A Pókember 3 2021 júliusában kerül a mozikba. Noha Tom Holland azt mondta, hogy a közelgő film "nagyobb és jobb" lesz, mint az előző részek, még mindig nem tudjuk, miről lesz szó, kivéve azt a tényt, hogy Peter Parker valószínűleg benne lesz.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

BRÉKING!!! Csillagok háborúja: Skywalker kora. Meg...
Megérkezett az első reakció és nem is akárkitől. Richard E. Grant, aki Allegiant General Pryde karak...
Bella Thorn megrendezi első teljes filmjét, de nem...
A movieweb.com cikke szerint Bella Thorn felkészült arra, hogy rendezőként debütáljon. A színésznő a...
Tudtad, hogy Leonardo DiCaprio-nak nem volt még 25...
A 45 éves DiCaprio habzsolja az életet és a barátnőket, ami miatt a 2020-as Golden Globe-on be is sz...
7 dolog, amit mindenki figyelmen kívül hagy az Iga...
Idén is, mint minden karácsonykor a tévéműsor "kötelező" eleme az Igazából szerelem. A filmben külön...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.