Az oldal töltődik...
Film Parádé

Robert De Niro válaszolt a kritikákra, amelyek szerint Az ír hazugságokon alapul

Robert De Niro válaszolt a kritikákra, amelyek szerint Az ír hazugságokon alapul
2019.11.16. Saturday
354 megtekintés
354
Filmdrámák
Életrajzi filmek
Krimik

Robert De Niro nyilatkozott Az ír című filmet ért kritikával kapcsolatban miszerint a film hazugságokon alapul. A filmet jelenleg az amerikai mozikban játsszák és jó véleményeket lehet róla olvasni. Magyarországon november 21-től lehet majd megnézni. A kritikusok szerint De Niro karrierjének egyik legjobb előadása, Al Pacino, Joe Pesci és Martin Scorsese rendezővel együtt. Azonban vannak páran, akik úgy vélik, hogy a film nem igaz történeten alapul.

Az ír, Charles Brandt I Heard You Paint Houses könyvén alapul. A könyvben Brandt interjút készít Frank Sheeran korábbi gengszterrel, akit Robert De Niro játszik a filmben. Az interjúkban Sheeran arról beszél, hogy részt vett a hírhedt szakszervezeti vezető, Jimmy Hoffa eltűnésében. Dan Moldea, a Hoffa ügy oknyomozója azt állítja, hogy Sheeran szavai nem voltak igazak, tehát a film valótlan. Robert De Niro ezt mondta válaszul:

"Dan egy nagyon elismert író. A D.C.-ben találkoztam vele, ahol az írók jönnek össze minden évben. Azt mondta, hogy majd elbeszélgetünk. Én nem akarok elbeszélgetni. Nincs problémám azokkal, akik nem értenek egyet velem. Ő (Dan) szakértője a Hoffa ügynek és még sok minden másnak. Viszont ahogy Marty (Scorsese) mondta, nem azt állítjuk, hogy igaz történetet mondunk el, hanem a történetünket. Én viszont elhiszem (a történetet)."

Frank Sheeran szerint ő volt az, aki valójában megölte Jimmy Hoffát, amelyet Dan Moldea hazugságnak tart. Valójában Sheeran szavait a témában az évek során sokszor megkérdőjelezték, de ahogy Robert De Niro is mondja, a történetet igyekeztek elmondani Az ír-ben. És úgy tűnik, hogy De Niro hisz Sheeran beszámolójában az eseményről.

"Elhiszek mindent, amit Frank elmondott, a helyszín leírását ahol volt, ahogy beszélt, ez minden valódi. Annak a leírása, ami Hoffával történt, nagyon is hihető számomra. Szeretném hallani, hogy mi történt vele. És ez sok érzést adott nekem."

Jimmy Hoffa eltűnéséről az egyik elmélet, hogy a szakszervezet vezetőjét a New York Giant labdarúgó-stadionja alá temették el a New Jersey-i East Rutherfordban. Robert De Niro azonban úgy gondolja, hogy nem hisz ebben az elméletben, mert túl nehéz lett volna kivitelezni. A legendás színésznek valószínűleg igaza van ebben, bár valószínűleg soha nem fogjuk biztosan tudni.

Végül Robert De Niro vállat von az ír kritikájára. "Bárhogy is van én ezt hiszem. Örülnék, ha megtudnám a valódi igazságot, ha van ilyen" - mondja a színész. Bármi legyen is az, a film jó kritikákat kap.

Martin Scorsese és Robert De Niro nyolc filmet készítettek együtt, ami a hollywoodi történelem egyik legtermékenyebb partnersége. Menj el a moziba és győződj meg róla a saját szemeddel.

forrás: movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Vajon lesz Jégvarázs 3? A film készítői válaszolta...
Hat évvel az első Jégvarázs után végre folytatódik a mozikban Elza és barátainak a története. Az új ...
Godzilla Vs. Kong játékok elspoilerezték egy fő ka...
Egy főszereplő  meglepetés szerű megjelenését a Godzilla Vs Kong-ban valószínűleg elrontotta néhány ...
Egy évet fog csúszni a Halálos iramban 9 a koronav...
Azt hiszem most nem csak Vin Diesel nézhet ilyen mérgesen, hanem a rajongók is, akik a nemrég bemuta...
Ezek a hírességek eladták a lelküket a pénz érdeké...
A reklámszakemberek régóta kitalálták, hogy az emberek által ismert és szeretett hírességekkel való ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.