Az oldal töltődik...
Film Parádé

Ryan Reynolds meglepő nyilatkozata a Deadpool-ról és a Free Guy-ról

Ryan Reynolds meglepő nyilatkozata a Deadpool-ról és a Free Guy-ról
2019.12.10. Tuesday
33 megtekintés
33

Ryan Reynolds fellépése a hét végi Comic-Con-on nagy esemény volt és még a halál közeli élményt is magába foglalta a népszerű sztár számára. Amikor végre feljutott a színpadra, akkor bemutatta a Free Guy filmelőzetesét a közönségnek. Aztán tett egy meglepő nyilatkozatot, ami biztosan felgerjeszti a rajongókat:

"A Free Guy a kedvenc filmek azok közül, amit valaha csináltam, és ez elég sokat jelent nálam, mert a Deadpool-t is én készítettem."

Elég sanszos, hogy ezzel a nyilatkozattal felbosszantotta a Deadpool franchise vaskalapos rajongóit, akik nem örülnek neki, hogy a kedvenc filmjük hátrébb csúszott Reynolds saját kedvenceinek a listáján. Reynolds híresen kulcsszerepet játszik abban, hogy a Deadpool-ban mi legyen, és még azt is pletykálják, hogy Ő az a személy, aki kiszivárogtatta az első film elkészítéséhez vezető tesztfelvételeket. A közelgő Free Guy-nak egy nagyon különleges filmnek kell lennie, hogy előbbre kerüljön a kedvencei listáján.

Reynolds a Comic-Con közönségét felvilágosította arról, hogy mit várhat a közönség attól a filmtől, ami ellopta a szívét. Összehasonlította egy másik franchise-al:

"Tényleg el akartuk hozni a modern generációknak a saját Vissza a jövőbe filmjüket"

Ez az összehasonlítás minden bizonnyal érdekes, és arra enged következtetni, hogy a Free Guy lesz az a könnyed epikus kaland, amelyet az új filmelőzetes látszott ábrázolni... bár úgy tűnik, hogy sokkal erősebb lesz, mint a nyolcvanas évek népszerű trilógiája.

Reynolds egy erőszakos videójátékban alakít egy nem játszható karaktert, aki küzd a világa (a videójáték) fennmaradásáért. Bizonyára nagyon erős film lesz.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

2019 tíz legszebb celeb hölgye a világon. Olyan is...
A ranker.com-on lehet szavazni 2019 legszebb celeb hölgyeire. Jelen pillanatban 671 főből áll a list...
Stopmozi
Szórakoztató Stopmozi videók filmrajongóknak. Emberrabló szedi áldozatait. Baglyok huhognak a szikom...
Botrányos filmelőzetes: Jézust homoszexuálisnak áb...
Homoszexuálisnak állítja be Jézust a nemrég megjelent Krisztus első kísértése című brazil film előze...
Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar...
Ma reggel bejelentették az ideo Oscar jelölteket és sajnos Adam Sandler nincs rajta a listán a Csisz...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.