Az oldal töltődik...
Film Parádé

Ryan Reynolds meglepő nyilatkozata a Deadpool-ról és a Free Guy-ról

Ryan Reynolds meglepő nyilatkozata a Deadpool-ról és a Free Guy-ról
2019.12.10. Tuesday
33 megtekintés
33

Ryan Reynolds fellépése a hét végi Comic-Con-on nagy esemény volt és még a halál közeli élményt is magába foglalta a népszerű sztár számára. Amikor végre feljutott a színpadra, akkor bemutatta a Free Guy filmelőzetesét a közönségnek. Aztán tett egy meglepő nyilatkozatot, ami biztosan felgerjeszti a rajongókat:

"A Free Guy a kedvenc filmek azok közül, amit valaha csináltam, és ez elég sokat jelent nálam, mert a Deadpool-t is én készítettem."

Elég sanszos, hogy ezzel a nyilatkozattal felbosszantotta a Deadpool franchise vaskalapos rajongóit, akik nem örülnek neki, hogy a kedvenc filmjük hátrébb csúszott Reynolds saját kedvenceinek a listáján. Reynolds híresen kulcsszerepet játszik abban, hogy a Deadpool-ban mi legyen, és még azt is pletykálják, hogy Ő az a személy, aki kiszivárogtatta az első film elkészítéséhez vezető tesztfelvételeket. A közelgő Free Guy-nak egy nagyon különleges filmnek kell lennie, hogy előbbre kerüljön a kedvencei listáján.

Reynolds a Comic-Con közönségét felvilágosította arról, hogy mit várhat a közönség attól a filmtől, ami ellopta a szívét. Összehasonlította egy másik franchise-al:

"Tényleg el akartuk hozni a modern generációknak a saját Vissza a jövőbe filmjüket"

Ez az összehasonlítás minden bizonnyal érdekes, és arra enged következtetni, hogy a Free Guy lesz az a könnyed epikus kaland, amelyet az új filmelőzetes látszott ábrázolni... bár úgy tűnik, hogy sokkal erősebb lesz, mint a nyolcvanas évek népszerű trilógiája.

Reynolds egy erőszakos videójátékban alakít egy nem játszható karaktert, aki küzd a világa (a videójáték) fennmaradásáért. Bizonyára nagyon erős film lesz.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Mindig is kíváncsi voltál Jason Statham otthonára,...
A Hobbs és Shaw és számos akciófilm sztárjának hihetetlen, 14 millió fontos (durván 5,5 milliárd for...
7 dolog, amit mindenki figyelmen kívül hagy az Iga...
Idén is, mint minden karácsonykor a tévéműsor "kötelező" eleme az Igazából szerelem. A filmben külön...
Így néznek ki a Vissza a jövőbe szereplői három év...
A Vissza a jövőbe kétségkívül minden idők egyik leg ikonikusabb trilógiájának nevezhető. A trilógia ...
Ki nem találnád milyen bizarr munkája volt Danny D...
Valószínűleg Te is ismered Danny DeVito-t, aki számtalan jó filmben szerepelt, mint pl. a  Batman vi...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.