Az oldal töltődik...
Film Parádé

Sharon Stone-t kivágták a társkeresőből, mint macskát... erre Ő mit lépett?

Sharon Stone-t kivágták a társkeresőből, mint macskát...
2019.12.31. Tuesday
17 megtekintés
17

Sharon Stone beregisztrált a népszerű társkereső alkalmazásba a Bumble-be. A felhasználók észrevették a színésznő profilját, és azt hitték, hogy kamuprofil, ezért sokszor bejelentették. Ezután Bumble moderátorai letiltották a fiókját. Sharon Stone nem volt más lehetősége, az internet népéhez fordult és kiírta a twitterre. A válasz természetesen nem maradt el.

Sharon Stone felhívta a közösségi média figyelmét azzal, hogy bejelentette, hogy elutasították a profilját a társkeresőben, amely arra késztette Bumble-t, hogy kétszer válaszoljon a közösségi médiában, majd ismét nyilvános nyilatkozatot tegyen az ügyről. Így Stone végre visszakapta a profilját is. Stone eredeti bejegyzése:

"Beléptem a Bumble társkeresőbe erre ők kikapcsolták a profilom. A felhasználókazt jelentették, hogy biztos nem én vagyok a profil mögött és bejelentették. Hé Bumble, ki vagyok zárva? Ne zárjatok ki a kaptárból."

Sharon Stone sok követője a közösségi médiában ekezdett reagálni a színésznő Bumble tapasztalatára. Az kezdődött, hogy sokan megdöbbentek, hogy Stone a társkereső alkalmazásban volt. A kezdeti sokk után a Bumble-t elkezdték bombázni a Twitteren, ami arra késztette őket, hogy reagáljanak. A Bumble-tól ezt kellett nyilatkozták:

"Csak egy (királynő) Stone lehet. Úgy tűnik, hogy a felhasználók úgy gondolták, hogy túl jó ahhoz, hogy ez igaz legyen. Biztosíthatjuk, hogy nem fogjuk kizárni újra. Reméljük, hogy a közösségünkben mindenki egy pillanat alatt ellenőrzi a saját profilját. (Catherine Tramell az Elemi ösztönből ma engedélyt kapott."

Míg sokan azt hitték a színésznő követői közül, hogy Sharon Stone a híresség-barát Raya társkereső alkalmazást fogja használni, de a színésznő a Bumble-t választotta, amely a hatalmat a nő kezébe adja. A nők értesítést kapnak és ha tetszik nekik, akkor üzenetet kell küldeniük. Úgy tűnik, hogy Stone elkerülhette volna a kizárást, ha idben ellenőrizte volna a fotóit. A Bumble szóvivője elmagyarázza:

"Ugyanakkor mivel ő az ikon, akkor megérthetjük, hogy sok felhasználónk úgy érezte, hogy túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, amikor észrevették, hogy profiljához nincs hitelesített fotó. A fotóellenőrzés csak egy a sokféle mód közül amivel a profilt igazolni lehet a Bumble-n. A Sharon Stone keveredés fényében szeretnénk meghívni őt Austinba, hogy tegye lehetővé nekünk, hogy néhány órában megcsináljuk a profilját és nagyszerű ételekkel fogadjuk a kaptárban."

Ami a társkereső világot illeti, úgy tűnik, hogy Sharon Stone egyedülálló és kész új emberekkel találkozni a Bumble-n. Noha ez minden bizonnyal jó reklámfogásnak tűnik, a randevú alkalmazás megígérte, hogy nem így van, és azt állítják, hogy csak a Twitterről tudták meg hogy mi történt Stone-al. Mindettől függetlenül, ez egy csodálatos ingyenes reklám a társkereső alkalmazás számára.

Íme a Twitter üzenetváltás egy része:

Novemberben Sharon Stone azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a felfrissítette az Elemi ösztön ikonikus jelenetét a GQ Awards-on.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix a Joker f...
Todd Phillips, a Joker rendezője egy potenciális folytatásról beszélt a DC kasszasikerének, jelezve,...
Robbanásveszélyes színfalak mögötti videót raktak ...
A kulturális klasszikus Tremors sorozat hetedik filmjének (Tremors: Island Fury) a forgatása a múlt ...
Így készült a Demóna: A sötétség úrnője
Íme egy remek forgatásokról készült videó, ami bemutatja, hogy hogyan készült a Demóna: A sötétség ú...
Leállt a Mission:Impossible 7 forgatása a koronaví...
A koronavírus mostanában elég rendesen betesz Hollywoodnak is. A kínai mozi vetítések elmaradása is ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.