Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Star Wars: Skywalker kora ugyanúgy meséli el Leia történetét, mintha a színésznő még élne

A Star Wars: Skywalker kora ugyanúgy meséli el Leia történetét, mintha a színésznő még élne
2019.11.18. Monday
231 megtekintés
231
Akció filmek
Sci-Fi filmek
Fantasy filmek
Kalandfilmek

A Skywalker kora elmondja Leia Organa eredeti történetét, amelyet mindig is el akartak mondani. JJ Abrams egy nemrégiben készített interjúban jelentette be ezt. Carrie Fisher sajnos 2016 végén, 60 éves korában elhunyt. Éppen befejezte Az utolsó Jedik című munkáját , ám ez nagy rést hagyott a trilógia folytatásában készült utolsó részben. Amikor JJ Abrams megszólalt, bejelentette, hogy eddig nem látott felvételeket fognak használni a 2015-ös Az ébredő erő és Az utolsó Jedik forgatásából, amit átdolgoznak a Skywalker kora céljára.

JJ Abrams szerint most ugyanazt a történetet voltak képesek elmondani, mint ha Carrie Fisher élt volna. Todd Fisher szerint a Skywalker kora körülbelül nyolc percet tartalmaz Leia felvételeiből, ami nem hangzik túl soknak. Abrams azt mondta, hogy nagyon bízik abban, hogy igazságossá tették Leia történetét. Így nyilatkozott:

"Vannak olyan jelenetek, ahol Leia kapcsolatba lép másokkal, ami egy kicsit furcsa. Remélhetőleg, ha jól csináltuk meg, akkor nem lesz észrevehető, hogy nem az élő színésznő játszotta el a friss felvételkor. De a történetet el kellett meséljük Leia-ról ugyanúgy, mintha élne. És ez hihetetlen."

Úgy tűnik, hogy ez az információ ellentmond annak, amit Carrie Fisher testvére, Todd Fisher mondott az ügyről. Azt állította: "Ő lesz a nagy nyertese az filmnek, és ez volt az, ami a szándékában állt a kilépése előtt. Ő lesz az utolsó Jedi, hogy úgy mondjam..." Nem hangzik úgy, mintha Fisher bármilyen formában előre látta volna a Skywalker korát, és valószínűleg nem tudhatta, hogy Leia Jedivé válik-e. JJ Abrams-szet kell kövessük ebben a kérdésben, mivel ő  áll a kamera mögött.

Míg Todd Fisher a Skywalker korát "varázslatosnak" dicsérte , amiben JJ Abrams és csapata képesek voltak "visszaállítani" Carrie Fisher-t a filmbe, nem tűnik úgy, hogy sokat tud a benne szereplő Leia történetről. A Lucasfilm és a Disney hírhedten titokban tartja a Csillagok háborúja projektjeit. A valódi válaszokhoz meg kell várnunk, hogy megjelenjen a mozikban a film.

Úgy tűnik JJ Abrams, nagyon elégedett azzal, ahogyan sikerült tisztelegniük Carrie Fisher előtt a Skywalker korában. Remélhetőleg a Csillagok háborúja rajongói egyet fognak érteni Vele, amikor a filmet december 19-én elkezdik vetíteni a mozikban.

Láttuk Fisher-t a filmhez kiadott előzetesekben, és úgy tűnik, hogy elképesztő munkát végeztek azzal, hogy a régi felvételek természetesnek tűnnek, és illeszkednek a filmhez készített új felvételekhez.

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly :-...
Leginkább szórakoztató cikkeket szeretnék írni a filmparádéra, de ez a hír annyira megdöbbentett, ho...
Úgy tűnik elég nagy bukta lesz A vadon hívó szava
A múlt héten Harrison Ford és a CGI kutya nálunk első helyen tudott végezni, de Amerikában és úgy ál...
11 váratlan cameoszerep, ami a híres filmeket még ...
A filmes cameoszerep fogalmát a legendás rendező, Alfred Hitchcock népszerűsítette, aki szinte az ös...
Stopmozi
Szórakoztató Stopmozi videók filmrajongóknak. Emberrabló szedi áldozatait. Baglyok huhognak a szikom...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.