Az oldal töltődik...
Film Parádé

Kiderült a Sokkal több, mint testőr 2 pontos megjelenési dátuma

Kiderült a Sokkal több, mint testőr 2 megjelenési dátuma
2019.12.21. Saturday
166 megtekintés
166
Akció filmek

Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson visszatér a Sokkal több, mint testőr második részében. A 2017-es Sokkal több, mint testőr folytatásénak forgatását idén év elején elkezdték forgatni és a jövő évre tervezik a moziba kerülését. Most pontos dátumot is elárultak az akció vígjáték folytatásának megjelenésére. Készülj fel hát az akciók a beszólások és a poénok áradatának a folytatására.

A legújabb bejelentések szerint a film 2020. augusztus 28-án fog megjelenni a mozikba. Ez még be is jöhet a forgalmazóknak, mivel az eredeti példányt 2017. augusztusában kezdték vetíteni, és ez elég kifizetőő volt. A film azóta egy elég nagy slágerré vált a pénztáraknál, és 177 millió dollárt hozott össze világszerte, viszonylag kis, csupán 30 millió dolláros költségvetésből.

A filmbe visszatérnek a korábbi főszereplők Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson és persze Salma Hayek is. Ráadásul az új részhez csatlakozik Morgan Freeman is. Nem változtattak a készítőkön sem. A rendező ugyanúgy, mint az első résznél Patrick Hughes és a forgatókönyvet is Tim O'Connor írta, mint előzőleg.

Az első rész címe a The Hitman's Bodyguard volt, amit ugye Sokkal több, mint testőr-re fordítottak le. Most viszont a The Hitman's Wife's Bodyguard az amerikai cím. Kíváncsian várom, hogy ennek a résznek mi lesz a magyar változata. A bérgyilkos feleségének a sokkal több, mint testőre nem hangzik elég jól és erősen félre is érthető lenne. Pláne, ha kapna hozzá egy 18+ os besorolást. :-)

Várható, hogy az első előzetes hamarosan meg fog érkezni az új részhez. A forgatásról korábban megosztottak egy képet az Insagramon, ami elég bíztató. Reynolds elég szépen össze van fröcskölve vérrel:

Sokkal több, mint testőr 2 forgatása

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Nézd meg, hogy a tömeg majdnem összetörte Ryan Rey...
Tegnap váratlanul megérkezett a Free Guy filmelőzetese, amiben Ryan Reynolds egy videójáték karakter...
Megjöttek az első reakciók a Jégvarázs 2-ről
Pár napja volt a  várva várt animációs film a Jégvarázs 2 premiere, amely 2019 második felének egyik...
Sztárok, akik szemüvegben egész másképp néznek ki....
Ritkán fordul elő az, hogy egy sztár szemüvegben jelenjen meg a vörös szőnyegen. Jellemzően inkább k...
Karanténkonyha, avagy ki mondta, hogy csak unatkoz...
Kovács Fanni és Hosszú Norbert úgy döntöttek, hogy egy kis szórakozással ütik el az idejüket a koron...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.